Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Frezyjciada Gratulacjejaki boski mały ludź
na wymyślenie imienia urzędowo macie czas
najważniejsze że szczęśliwie i zdrowo urodziłaś. Zazdroszczę porodu! oby więcej takich
Tosiulek nie wiem jaka żmija Cię dopadła (domyślam się że ta sama co większość staraczek przy wydłużających staraniach) ale pamiętaj że forum nie śpi. Zawsze potrzymamy za łapkę :*
Dziewczyny kciukam za przejmowanie brzuszków! Niech Wam się pięknie kreskują końcówki cykli! -
Frez jakie Maleństwo! Pomysł z losowaniem imienia przez Starszaka bardzo fajny*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
frezyjciada wrote:Kochane! My już rozpakowani! Myślałam, że nie dojedziemy! Po kąpieli skurcze przybrały mega na bólu i tempo było zawrotne! Zanim wsiedliśmy do auta to były co 5 minut! A mieliśmy tu 80km!!! Wpadliśmy na ip to były już co 3, wzięli mnie na badania do 8cm rozwarcia już było! Biegiem na stronę domu narodzin i do wanny. W wannie wylądowałam o 20 a o 21 pojawił się mój synek! Poród piękny! Do wody, muzyka, świece! Mam trochę otartą piczke i kilka szwów estetycznych wewnętrznych żeby się śluzówka nie babrała
było pięknie! Tak jak wymarzyłam! Zero porównania z pierwszym porodem!!! Mały cyca ciężko, bo wędzidełko za krótkie ale damy radę! Bąbel ma 2870 i 51cm. Opatrzność nad nami czuwała żebyśmy dojechali w dwupaku, ale chyba rozwaliłam w aucie schowek, bo przy skurczach się zapierałam żeby nie przeć i jakoś przetrwać!
Każdej życzę takiego magicznego porodu!
kochana MEGA gratulacje!! porod expresbardzo sie ciesze ze juz po wszystkim. Teraz rosnijcie zdrowo!!
a maluszek jaki sliczny i kochany!imie na pewno wybierzecie szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 10:03
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A tak w ogole to moja psiapsiola ma Stasia i Jasia.. i jako Malgosia uwazam, ze to bardzo ladne imie :p
Kingulla, Karma88, Lunaris, Bocianiątko, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Ja oczywiście też nikomu nie życzę, ale do losu pretensje i żal, to chyba zawsze będę miała w sercu.... Taka że mnie zgorzkniala ciężarna
Frez, cudowne maleństwoimię zaraz "znajdziecie"
doskonale ciebie rozumiem i popieram !! los bywa okrutny i to bardzo!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Minie to ja ostatnio zaczelam patrzec na to wszystko troche inaczej. Jak widze taka patologie z kilkorgiem maluchow i brzuchem to sobie mysle, ze skoro im sie udalo to czemu mi mialoby nie? I od razu mi lepiej.
Lunaris, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Frez piękny dinus ❤️❤️❤️ strasznie się cieszę, że malutki już jest na świecie i możesz go tulić :* Imię się znajdzie samo
też chcę mieć kiedyś taki fajny poród !
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frez cudowny maluszek!
ogromne gratulacje! Ale szybko poszło
Yosel baaardzo sie ciesze ze z Malutkim wszystko dobrze:) Zadbaj teraz o siebie :-*
Minie ehh cóż zrobisz... Chyba kazda z nas zna to uczucie...starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyMinie...ja tam tez jestem trochę obrażona na los, ale jak jest mi już naprawdę źle, to bije się w pierś i staram się sama sobie wytłumaczyć (czasami nawet na głos
), że powinnam być w życiu za wiele rzeczy wdzięczna:
za eM.
za zdrowie (no prawie;)
za Rodzinę
wtedy robi się trochę lżej...Lunaris, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prog 16,9
. Ładny, ale bez szału, pękające cycki jednak faktycznie od jakiegoś innego hormonu
Malgonia, by7mistake, Cabrera, Luna1993, Aga9090, Izape_91, frezyjciada lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
I cudny maluch Frez!
A w ogóle to dzięki Tobie już 2 razy polazłam do kościoła
, a wcześniej wieczność nie byłam
frezyjciada lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa prog spoko
taki może już rozpierać cyce
Dzisiaj jakiś dzień lenia - syn wstał pół godziny temu, a ja od rana jeszcze piżamy z tyłka nie ściągnęłamtrzeba się ogarnąć, bo obiad sam się nie ugotuje
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
by7mistake wrote:Nowa, kiedy testujesz?
W piątek chyba (o ile wcześniej okresu nie dostanę) bo w sobotę mam opijać zaręczyny brata.
Malgonia, Lunaris, by7mistake lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań