Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reset płacze razem z Tobą! Ale numer
Cabrera masz rację, to co się ostatnio tu dzieje to magiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:07
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Reset!!! jak cudownie! Szybciutko wychwycona, ale czego innego możnaby się spodziewać po Twojej skrupulatności? Tak się uradowałam, że odtańczyłam taniec radości z Agatką - chyba za szybko po jedzeniu bo trochę zwymiotowała ale nieważne!!! Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:16
Bunia86, StaraczkaNika, Aga9090, Anna Stesia, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Jeżowa aż się oplułam że śmiechu:D
Lucia jakoś się rozlał ten test. Nie masz może jeszcze jednego ?Ale kreskę widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:17
Jeżowa lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Reset!!
Nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę! -
Jeżowa wrote:Reset!!! jak cudownie! Szybciutko wychwycona, ale czego innego możnaby się spodziewać po Twojej skrupulatności? Tak się uradowałam, że odtańczyłam taniec radości z Agatką - chyba za szybko po jedzeniu bo trochę zwymiotowała ale nieważne!!! Gratuluję
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, ja się odezwę potem jak się opanuję! Ryczę przez Was jeszcze bardziej!
Cabrera, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Przepraszam, ja się odezwę potem jak się opanuję! Ryczę przez Was jeszcze bardziej!
To lekcja #1
Nie ugotowałam obiadu? - Mdliło mnie od hormonów, nie mogę wytrzymać kuvhennych zapachów, gotuj sobie sam.
Wydałam obie pensje na mebelki dla dziecka i nie mamy za co żyć? - to instynkt wicia gniazdka! Takie prawo natury!
Wydałam dużo na ciuszki dla dziecka w tak małych rozmiarach, że pewnie nigdy ich nie ubierze? - Hormony kazały mi wejść do tego sklepu, przysięgam!
Nie posprzątałam syfu, który narobiłam? - W ciąży nie wolno się przemęczać, a wierz mi że samo robienie syfu było już wystarczajacym wysiłkiem!
Kupiłam 8 sukienek ciążowych i to niby za dużo? - Z brzuchem nie czuję się atrakcyjnie, .musiałam więc go ozdobić To poprawia mi humor, więc od tej pory będę to robić jak najczęściej!Cabrera, Achia, Jeżowa, Bunia86, bazylkove, Kaczorka, Aga9090, JustynaG, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, lecę do internisty, bo z każdą godziną czuję się gorzej, więc trzeba jakoś to zwalczyć. Rano progesteron i tsh i muszę wepchnąć się do mojego immunologa- niech myśli, czy włączyć heparynę.
Jestem przerażona! Nie wiem jak ja przejadę przez miasto w godzinach szczytu.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset, uciekaj do domu, pod kocyk. Niech eM. podaje Ci herbatkę. Polecam też eliksir: tarty imbir, cytryna i miód.
Mam nadzieję, że gorączki nie masz??
Immunologa masz mądrego więc na pewno o Was zadba
Edit. a jak już się odnajdziesz w sytuacji (choć szok może trochę potrwać), to melduj nam tu: ile dpo? jak eM. zareagował ? No i jaki jutro będzie prog i tsh?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 16:17
-
Cabrera wrote:Reset, uciekaj do domu, pod kocyk. Niech eM. podaje Ci herbatkę. Polecam też eliksir: tarty imbir, cytryna i miód.
Mam nadzieję, że gorączki nie masz??
Immunologa masz mądrego więc na pewno o Was zadba
Edit. a jak już się odnajdziesz w sytuacji (choć szok może trochę potrwać), to melduj nam tu: ile dpo? jak eM. zareagował ? No i jaki jutro będzie prog i tsh?
M. nic nie wie, bo dziś mają migracje danych i pracuje do 5/6 rano. Ale pojadę do pracy po wizycie u internisty i mu powiem. Nie dam rady ani minuty dłużej!
Dziś internista, rano immunolog i badania. A potem proszę mnie zahibernowac i obudzić w drugim trymestrze!
Nie wierzę, że to piszę!
P.S. Patrzę na ten test i nie wiem jak ja tam cokolwiek widziałam!
Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość
Reset gratulacje ! coraz mniej nas na tych Dinusiach i oby tak dalej
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙