Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtrące wam się, Kaczorka , a zakladalas może tapy (kinezjotaping)? Z własnego doświadczenia na takie przeciążenia polecam całym sercem! Nie raz uratowaly mi życie, zwłaszcza jak zrobił mi się problem z nadgarstkiem i kciukiem jak Staś się urodził (od trzymania główki, podobno choroba młodych matek)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 19:21

Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :-)
    W nocy moja Słodycz zrobiła sobie przerwę w spaniu od północy do 3 rano.
    Many dla e-cioć zdjecie z nocnych pogaduszek ;-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/915653674ad2.jpg

Yoselyn82, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, summer86, Lunaris, Phnappy, malka, Rucola, pilik, Lena21, olik321, JuicyB, Karma88, JustynaG, Flowwer, Barbarka1984, Czrna 81, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris - mam Voltaren :) najgorzej, że im więcej chodzę, tym bardziej boli. A ja nie potrafię w taką pogodę siedzieć na tyłku :/

U nas w Szczecinie Ikea już chyba z 10-15 lat powstaje i powstać nie może.. A też bym sobie połaziła :)

Nowa - czas zasuwa.. sama czasami jestem w szoku, że Aluśka już taka duża ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita, sama słodycz <3

Jak patrzę na Wasze skarby to jeszcze bardziej się mojej Małej doczekać nie mogę, chętnie przyspieszyłabym czas o te 7-8 tygodni ;)

Kaczorka, może spróbuj wygrzać stopy w ciepłej wodzie i niech mąż rozmasuje a po tym jakaś maść? Jedyne co mi do głowy przychodzi.

Lusesita lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita <3 nawet nam rączką "heloł" mówi :D boska! Też tak mam jak patrzę na Wasze maluchy - już bym chciała swoje obok a z drugiej strony wiem że to ostatnie miesiące spokoju :P

Tejpy! no tak, Minie świetna myśl, faktycznie potrafią mega sprawę zrobić.

Co do bólu to ja już się zastanawiam nad plastrami TENSE do porodu (albo pasem).

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • malka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita, Dominika jest cudna! Masz rację, słodycz <3 <3

Lucia, Nowa... zapraszamy do nas częściej :)

Lena, też bym pojechała do Ikei, ale chyba nie namówię emka na wycieczkę przed porodem, zwłaszcza, że nic konkretnego nie potrzebuję, a tam zawsze się coś znajdzie do kupienia ;) ale dzisiaj dwa razy koło Ikei w Kato przejeżdżałam ;) to mi musi wystarczyć :D

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widzialyscie w Lidlu od 10maja o ile dobrze patrzę będą i ciuchy dziecięce na lato też ale będą leginsy ciążowe i dżinsy ciążowe :) ja już myślę jak sobie załatwić te spodnie żeby je mieć na pewno bo dżinsy za 50zl to żal nie kupić :)

malka lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • pilik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko mnie od 14tc męczyła rwą kulszowa, minęła koło 22, ale niestety ból taki w pośladki jak opisujesz pozostał. Miałam dni, że nie byłam wstanie zejść za schodów, ból mnie paraliżował. Ja zaczęłam chodzić do fizjoterapeuty na terapie manualną. U mnie największym problemem okazał się bardzo spięty mięsień gruszkowaty, który jest właśnie w samym środku pośladka. Dodatkowo odwodziciele (? Słaba jestem w nazwach. Chodzi o mięsień od uda do kolana). Terapia mi pomagała, przez wypadek męża niestety musiałam ją zawiesić, ale ku mojej uciesze - od ok. 30 tc ból zelżał. Nie jest zerowy ale jestem w stanie funkcjonować. Mam też zalecenia na ćwiczenia w domu, jeśli chcesz daj znać to Ci je podeśle, możesz skonsultować z gin czy mogłabyś takie ćwiczenia robić.

Malka Twój brzuszek chyba stanął w miejscu! Ja mam już wielką kulę...!
    A Nina z dnia na dzień silniejsza, czasami mam wrażenie że chce mi serio krzywdę zrobić. Haha.
    Ale nie mogę się już Jej doczekać...
    A do ikea tez bym się wybrała, mam listę, ale kierowcy nie ma :(. Ale nic, rodzice mieszkają obok ikei, wyślę tacie listę dokładną i mi wszytko kupi i przywiezie :)

Rucola, malka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera a ja ostatnio zostawiłam majątek w h&m na jeansy i legginsy :/ a te lidlowe ciuchy są dobrej jakości, uwielbiam bluzki bawełniane

• summer86 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaa, masz gdzieś linka do tej gazetki? :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie zaczynamy remont mieszania, od 8 lat praktycznie nic nie zmienialiśmy (zawsze woleliśmy poleciec na wakacje lub pojeździć na nartach) było nam wygodnie, ale teraz Franio nas zmotywował :) wiec mój mąż stworzył mi moja wymarzoną garderobę i byliśmy dziś po system pax do szafy :) jaram się jakbym dostała prezent na święta :) oczywiście kupiłam jeszcze pare pierdol :p mój biedny M jeszcze nie wie, że w piątek przyjadą meble do pokoju małego, a w przyszłym tygodniu te do salonu z Agaty :D będzie miał co robić

Lunaris, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja uciekam do Ciastka, korzystamy z wolnego :) wreszcie możemy pobyć dłużej razem.

Bajkaaa, pilik, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, miłego wieczoru :)

3i49mg7yu2aqel15.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie piękne brzuszki.
    Malka Twój wygląda na 6 a nie 8 miesiąc :)
    Figura rewelacja!

malka lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Bajkaa, masz gdzieś linka do tej gazetki? :)

https://lidl.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-lidl/07-05-2018/14224/1/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 20:52

summer86 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O udało mi się wkleić :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne te rzeczy, ale nie mogli ich zrobić tak za 2mce?:p nie wiem jaki będę nosić rozmiar no i wolę nie zapeszać.. ale dajcie znać jak z jakością, może powtórzą taką serie jak wyślę im kilka maili :p

• summer86 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa, dziękuję :) mam nadzieję, że uda mi się dorwać stanik do karmienia.

Bajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik podeślij ja zapytam ginekologa ewentualnie jak z tym pessarem jest :) i dziękuję i przeraża mnie ze piszesz ze taki ból masz do dziś bo ja przestanę chyba chodzić bo z tym bólem się nie da, a teraz np bolą mnie dodatkowo krzyże bo ja mam tendencje do tzw korzonek i mam nadzieję że jednak mnie to ominie ale dobrze się nie zapowiada

No ja stanik też jeden spróbuje kupić bo w sumie mi biust ani trochę się nie powiększył więc już raczej taki zostanie :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech,to nie moje rozmiary,ja już noszę XL,a nawet 2XL.

‹‹ 542 543 544 545 546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ