Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWtrące wam się, Kaczorka , a zakladalas może tapy (kinezjotaping)? Z własnego doświadczenia na takie przeciążenia polecam całym sercem! Nie raz uratowaly mi życie, zwłaszcza jak zrobił mi się problem z nadgarstkiem i kciukiem jak Staś się urodził (od trzymania główki, podobno choroba młodych matek)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 19:21
Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie
W nocy moja Słodycz zrobiła sobie przerwę w spaniu od północy do 3 rano.
Many dla e-cioć zdjecie z nocnych pogaduszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/915653674ad2.jpgYoselyn82, Achia, Bajkaaa, blue00, summer86, Lunaris, Phnappy, malka, Rucola, pilik, Lena21, olik321, JuicyB, Karma88, JustynaG, Flowwer, Barbarka1984, Czrna 81, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Lunaris - mam Voltaren
najgorzej, że im więcej chodzę, tym bardziej boli. A ja nie potrafię w taką pogodę siedzieć na tyłku
U nas w Szczecinie Ikea już chyba z 10-15 lat powstaje i powstać nie może.. A też bym sobie połaziła
Nowa - czas zasuwa.. sama czasami jestem w szoku, że Aluśka już taka duża -
Lusesita, sama słodycz
Jak patrzę na Wasze skarby to jeszcze bardziej się mojej Małej doczekać nie mogę, chętnie przyspieszyłabym czas o te 7-8 tygodni
Kaczorka, może spróbuj wygrzać stopy w ciepłej wodzie i niech mąż rozmasuje a po tym jakaś maść? Jedyne co mi do głowy przychodzi.Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lusesita
nawet nam rączką "heloł" mówi
boska! Też tak mam jak patrzę na Wasze maluchy - już bym chciała swoje obok a z drugiej strony wiem że to ostatnie miesiące spokoju
Tejpy! no tak, Minie świetna myśl, faktycznie potrafią mega sprawę zrobić.
Co do bólu to ja już się zastanawiam nad plastrami TENSE do porodu (albo pasem).Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lusesita, Dominika jest cudna! Masz rację, słodycz
Lucia, Nowa... zapraszamy do nas częściej
Lena, też bym pojechała do Ikei, ale chyba nie namówię emka na wycieczkę przed porodem, zwłaszcza, że nic konkretnego nie potrzebuję, a tam zawsze się coś znajdzie do kupieniaale dzisiaj dwa razy koło Ikei w Kato przejeżdżałam
to mi musi wystarczyć
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny widzialyscie w Lidlu od 10maja o ile dobrze patrzę będą i ciuchy dziecięce na lato też ale będą leginsy ciążowe i dżinsy ciążowe
ja już myślę jak sobie załatwić te spodnie żeby je mieć na pewno bo dżinsy za 50zl to żal nie kupić
malka lubi tę wiadomość
-
Bajeczko mnie od 14tc męczyła rwą kulszowa, minęła koło 22, ale niestety ból taki w pośladki jak opisujesz pozostał. Miałam dni, że nie byłam wstanie zejść za schodów, ból mnie paraliżował. Ja zaczęłam chodzić do fizjoterapeuty na terapie manualną. U mnie największym problemem okazał się bardzo spięty mięsień gruszkowaty, który jest właśnie w samym środku pośladka. Dodatkowo odwodziciele (? Słaba jestem w nazwach. Chodzi o mięsień od uda do kolana). Terapia mi pomagała, przez wypadek męża niestety musiałam ją zawiesić, ale ku mojej uciesze - od ok. 30 tc ból zelżał. Nie jest zerowy ale jestem w stanie funkcjonować. Mam też zalecenia na ćwiczenia w domu, jeśli chcesz daj znać to Ci je podeśle, możesz skonsultować z gin czy mogłabyś takie ćwiczenia robić.
Malka Twój brzuszek chyba stanął w miejscu! Ja mam już wielką kulę...!
A Nina z dnia na dzień silniejsza, czasami mam wrażenie że chce mi serio krzywdę zrobić. Haha.
Ale nie mogę się już Jej doczekać...
A do ikea tez bym się wybrała, mam listę, ale kierowcy nie ma. Ale nic, rodzice mieszkają obok ikei, wyślę tacie listę dokładną i mi wszytko kupi i przywiezie
Rucola, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My właśnie zaczynamy remont mieszania, od 8 lat praktycznie nic nie zmienialiśmy (zawsze woleliśmy poleciec na wakacje lub pojeździć na nartach) było nam wygodnie, ale teraz Franio nas zmotywował
wiec mój mąż stworzył mi moja wymarzoną garderobę i byliśmy dziś po system pax do szafy
jaram się jakbym dostała prezent na święta
oczywiście kupiłam jeszcze pare pierdol :p mój biedny M jeszcze nie wie, że w piątek przyjadą meble do pokoju małego, a w przyszłym tygodniu te do salonu z Agaty
będzie miał co robić
Lunaris, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja uciekam do Ciastka, korzystamy z wolnego
wreszcie możemy pobyć dłużej razem.
Bajkaaa, pilik, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Bajkaa, masz gdzieś linka do tej gazetki?
https://lidl.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-lidl/07-05-2018/14224/1/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 20:52
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa, dziękuję
mam nadzieję, że uda mi się dorwać stanik do karmienia.
Bajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Pilik podeślij ja zapytam ginekologa ewentualnie jak z tym pessarem jest
i dziękuję i przeraża mnie ze piszesz ze taki ból masz do dziś bo ja przestanę chyba chodzić bo z tym bólem się nie da, a teraz np bolą mnie dodatkowo krzyże bo ja mam tendencje do tzw korzonek i mam nadzieję że jednak mnie to ominie ale dobrze się nie zapowiada
No ja stanik też jeden spróbuje kupić bo w sumie mi biust ani trochę się nie powiększył więc już raczej taki zostanie -
nick nieaktualny