X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2024, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej! My żyjemy 😅
    Ja nie wiem jak Ty ogarniasz sama trójkę, podziwiam. Ale masz do pomocy dziadków? Dobrze kojarzę?
    Ja mimo tego, że dzieciaki mają po 3,5 i prawie 6 boję się w pojedynkę spędzać z nimi czas poza domem 🙈
    Ale to może ja taka niepociumana jestem 🤣
    Jak Ci się bliźniaki rozwijają? U mnieto była powolna droga, siadanie po skonczonym roku, czworakowanie w sumie super ale chodzenie u córki po skończonym 18tym miesiącu 🤣
    Rozszerzanie diety koszmar, dopiero po roku zaczęli jeść coś innego niż mleko.
    Noce dalej tragiczne, zasypiają koło 22 i wstają o 6. Jesteśmy rodziną zombiakow 🤣

sliweczka92, Ania_1003 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2024, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puk puk! Czy ktoś tu jeszcze czasem zagląda? Ja jakiś czas temu powróciłam na forum, bo wpadliśmy na pomysł trzeciego dziecka i od razu zatęskniłam za Wami 💛 jeśli któraś z Was akurat tu będzie to koniecznie dajcie znać co u Was 💛

sliweczka92, Ania_1003 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 5 października 2024, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślałam, że wejdę i zobaczę co tutaj się dzieje :)
    @jeżowa czekam na dwie kreski 😍 widziałam, że działasz w SM, świetne pomysły ❤️

U nas niezmiennie trójka :D najmłodsza ma już ponad 3 lata, nie wiem kiedy to zleciało 🫣

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 5 października 2024, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @jeżowa gratulacje 😍😍😍

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 5 października 2024, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero doczytałam, że się udało i że są dwa ❤️❤️ spokojnej ciąży dla Was 😍 ja już bym chciała bobaska, ale obiecałam sobie, że najpierw muszę się trochę odgruzować przed kolejną ciążą i zrzucić nadprogramowe kg ale mi nie wychodzi 🫣

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż musiałam odzyskać hasło 🫣
    Wieczorem widziałam powiadomienie na @ że się coś tutaj dzieje.

Jeżowa GRATULACJE ❤️❤️
    Bliźniaki są chyba zaraźliwe 🤣
    Najpierw Rucola, potem ja, teraz Ty...
    Z jednej strony współczuję ale to jest inny wymiar opieki nad dwójką. Z trójką dzieci jest kosmos 🫣 Ale z czwórką będziesz mieć kolorowo. Jestem na grupie bliźniaków z października 23 i jedna koleżanka jest w takim samym układzie jak Ty- nie wstydź się prosić o pomoc. Tyle mogę powiedzieć od siebie po tym roku. My też chodzimy na terapię...

Śliweczka uważaj 🤣🤣🤣

U nas minął rok 21.09
    Rozia chodzi od 9mż, mała wariatka z niej. Ustawia wszystkich jak to najmłodsza. Wszystko je i trzeba się chować przed nią 🤣
    Hubercik też chodzi ale od miesiąca. Indywidualista, uwielbia patrzeć w niebo i drzewa.
    Niestety już ma stwierdzoną astmę... 5 zapalenie płuc i oskrzeli właśnie 😞 ale zaczął się sezon i od miesiąca ciągle ktoś chory u nas... A gdzie do wiosny jeszcze 🫣

Jest kolorowo. Stary dalej pływa, więc jestem sama w dużej mierze. Do pracy raczej nie wracam do momentu aż pójdą do przedszkola. Nie wiem co na to szefowa tylko...
    Urlop kończy mi się w połowie grudnia.

Działam na Instagramie i tiktoku @wozkopedia także zapraszam jeżeli będą potrzebne wózki 😁 Nie idzie to tak jak bym chciała ale na razie się nie poddaję chociaż były już chwile zwątpienia.

[age.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa o rany gratulacje 😍 zdrowia dla Was i nudnej spokojnej ciąży. Jak się czujesz, pewnie było niemałe zaskoczenie? Jutro moja Zuzia kończy 6 lat i wzięło mnie na wspomnienia jak obie z Agatką były takie malutkie 🥹 a za rok pierwsza klasa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2024, 17:11

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg, ale fajnie Was tutaj znowu zobaczyć 😍

Ania, fajnie, że działasz! Zerknę na pewno i będę polecać innym, ja natomiast zajęłam się rękodziełem, robię różne cuda na szydełku, też zapraszam gdybyście czegoś potrzebowały ❤️ działam pod prywatnym kontem, to nie będę tutaj podawać, ale jak coś to jestem na priv ;)
    Już jakiś czas temu zrobiłam kurs i jestem doradcą chustonoszenia i też to nie idzie tak, jakbym chciała 😂

Luna, sto lat dla Zuzi ❤️ moja urodzinki za 4 tygodnie 🥲 też nie mogę uwierzyć że to już zerówka. A za rok to już chyba 1 klasa 🤪🥹

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tymi bliźniakami to mnie nie straszcie 😂

Ania_1003 lubi tę wiadomość

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duże prawdopodobieństwo teraz 🤣

Ja miałam na początku 5 pęcherzyków. Jak sobie pomyślę to aż mi słabo na samą myśl 🫣
    Tylko się przeleczyłam na anemię i Dentinox na prolaktynę. Standardowe leki z pierwszych starań i chyba przesadziłam 😂
    Także uważaj z tym odgruzowywaniem 🤣🤣🤣

[age.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taak, tak właśnie funkcjonuje mózg matki trójki dzieci 🤪 miałam na myśli pierwszą klasę, no jasne że tak! Dziękuję w imieniu Zu za życzenia 😘
    Śliweczka obserwuje Cię na instagramie, tworzysz prawdziwe cuda 😍 widzę, że stawiamy na samorozwój, ekstra! Ja właśnie obchodziłam pierwszy rok mojej własnej kancelarii 🥹

Ania_1003, sliweczka92 lubią tę wiadomość

age.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 7 października 2024, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczęta, ja jednak wolałabym ciążę pojedynczą 🤪 za twoją radą Ania ograniczę suple 😂
    Ja od września mam całą trójkę w przedszkolu, czyli do około 15 mam czas na rozwój biznesu :D czasem aż mi dziwnie, bo odkąd się urodziła Hania to i wiecznie z dziećmi jestem. Miła odmiana ☺️

Lunaaa lubi tę wiadomość

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2024, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliweczka mocne kciuki za starania (jak już zaczniecie to daj znać, będziemy wspierać). I za ciążę pojedyncza, faktycznie ostatnio dużo bliźniaków 🙂 podziwiam każdą mamę bliźniąt, dla mnie jesteście bohaterki, że wszystko ogarniacie, podwójne szczęście owszem, ale też jest podwójnie ciężko.

Ania_1003 lubi tę wiadomość

age.png
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 9 października 2024, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopóki nie weszłam w środowisko bliźniacze to myślałam że bliźniaki są takim ewenementem. A się okazuje że na każdym kroku można spotkać. No ale rzeczywiście ostatnio wysyp jest. Tutaj w wątku, to jedne po drugich jak widać 🤣

[age.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2024, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Ty to już w ogóle fighterka jesteś, tyle czasu sama z trójką i to z małą roznica wieku. U mnie jest tak że jak jest środkowa i E to jest hardcore. A jak jest Najstarsza i E to jest taki luz 😅 nawet jest lepiej jak są we 3 niż jak Zu i E 🙈 to też kwestia charakterów, ale naprawdę robisz kawał dobrej roboty. Masz pomoc rodziców trochę żeby mieć czas dla siebie?

age.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 9 października 2024, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest mała różnica wieku, na szczęście mam męża na miejscu i po pracy oraz w weekendy zajmuje się dziećmi :) sama też sobie tego nie wyobrażam. Teraz jak chodzą do przedszkola to jest luz, w zeszłym roku starsza dwójka w przedszkolu a ja miałam czas dla najmłodszej. Też było fajnie. Moi też chodzą wcześnie spać, bo około 19 zwykle są w łóżkach 😇

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Jeżowa to już połowa ciąży a nawet pewnie mniej 😱

[age.png
‹‹ 3941 3942 3943 3944 3945
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ