Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:To ja mialsm odwrotnie. Świeża marchew jadłam na kilogramy hehe
To samo doki jednodniowe z marchwii. Miałam taki ciąg, że nie mogłam się powstrzymać. Za to mięso blee...
A teraz pytanie z zupełnie innej beczki - acz wciaż kuchenne klimaty. Czy połączenie torciku migdałowego z truskawkami to dobry pomysł, czy zły pomysł dyktowany dziwacznymi zachciankami ciążowymi?
Muszę zrobić ekstra ciasto na piątek i nie mam za bardzo pomysłu jakie, żeby było takie względnie mało zabójczelamka lubi tę wiadomość
-
Tosia, gratuluję serduszka!
Bajkaaa, dawaj dziś znać co w szpitalu powiedzieli. Jestem z Wami myślami.
Malka, kciuki za egzamin!
Nika, nigdy nie jadłam takiego połączenia więc ciężko mi powiedzieć. Rozumiem, że te migdaly to mielone będą w cieście? Jesli tak to powinno być okJeszcze zależy jaki krem.
Ja musze zrobić drożdżowe z rabarbarem.. ale to na weekend dopiero. Dziś akcja prasowanie. -
U mnie znów dzis niepospane plus mała rusza sie w dziwnych miejscach, czkawkę też czuć wyżej niż wcześniej. Mam nadzieję że nie zrezygnowała z bycia główką w dół, bo na tym etapie to już chyba oznacza cc...
-
Dzień dobry!
Ale naprodukowałyście od wczoraj! Mam zaległości więc robię śniadanko i biorę się za nadrabianie -
nick nieaktualnyJa bym jadła migdały z truskawkami
A przed chwilą zżarłam morele z masłem orzechowym omnomnom.
Co do marchewki to nie trzeba się jej bać, bo zawiera beta-karoten, a boimy się bardziej retinolu, czyli ze źródeł zwierzęcych (suplementów też bym raczej nie polecała).Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 09:10
Jeżowa, mi88 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam!
Bajka mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i będziesz mogła niebawem wrócić do domu nawet jeśli na leżąco, kciuki!
Olik za Twoją szyjkę również trzymam kciuki, niech maluch jeszcze grzecznie posiedzi u Mamy.
Karma trzymaj się na tej glukozie!
Tosia gratulacje serduszka
ADMIRAŁKA wspaniałe wiadomości i prześliczne zdjęcie malutkiejrośnijcie zdrowo dziewczyny
Lena mojego Ciastka nie ma na tygodniu a szkoła rodzenia jest więc będę chodzić sama- przynajmniej chłop mi nie będzie przeszkadzał ani robił wstydu jakby w czasie zajęć w komórce non stop siedziałBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Reset widzisz miałam przyjechać na lody, ja naprawdę tego chciałam los bywa złośliwy
może faktycznie okaże się że to ty przyjedziesz ale do mnie do szpitala.
Bajka, polecam się! Jak będziesz tylko mieć ochotę i lekarze nie zakażą odwiedzin wszystkim postronnym to melduję się z lodami. Wiem, że Good Lood ma lodboxy, w których spokojnie się lody transportuje. A jak nie od nich to w pobliżu Ujastku też coś znajdęNajwyżej będę bardzo szybko jechać, żeby się nie roztopiły
Trzymam kciuki za Ciebie i za Zosię :*summer86, Jeżowa, Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny wyszłam właśnie z wizyty z medicover. I lekarz potwierdził ze szyjka miekka i lezenie jak najwięcej ale ze to mały mi ciśnie na kanał i jest duży bo ma 1600gram. Kazał przyjść za 2 tyg sprawdzić stan szyjki. I juz jestem głupia taka różnica w pomiarach wagi..
-
Cześć Kochane!
Ja również nadrobiłam i ehhh... szkoda gadaćBajeczko, trzymaj się mocno! Na pewno nie będzie Ci łatwo leżeć plackiem w szpitalu, ale z drugiej strony, to jest teraz najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce dla Zosieńki. Co kilka godzin będą sprawdzać tętno Maluszka i to Cię na pewno uspokoi. Gdyby coś się zaczęło dziać - będą przygotowani i zapewnią Małej najlepszą opiekę. Również uważam, że ktoś nad Tobą czuwa Kochana. Zobacz, jak mówisz, nie miałaś żadnych objawów (co za wredota, ta szyjka...), a dziadostwo się skróciło... Szczęście, że Twój gin w porę to zauważył. Odpoczywaj, leż i staraj się zająć myśli czymś innym (książka, forum - mam nadzieję, że będziesz miała internet!) i jakoś dotrwamy do tego magicznego 37 tygodnia. Koniecznie zdawaj nam relację ze szpitala. Buziaki!
Olik, Kochana, ja się nie znam kompletnie na temacie, ale czemu nie można już założyć nic na szyjkę? Jeżeli to kwestia czasu i jest za późno, to może lepiej wydębić skierowanie do szpitala? Chyba, że jesteś spokojniejsza w domku, to odpoczywaj dużo i niech Emek się wszystkim zajmie. Przykro mi, że Tobie również szyjka sprawia problemy...
Myślami jestem z Wami Dziewczyny!
PS. Laski, zwracajmy naszym ginom uwagę, żeby dokładnie mierzyli te szyjki... Jak widać, to się zaczyna robić powszechnym problemem.
Tosieńko, gratuluję serduszka!Teraz czekamy na prenatalne
Miłego dnia Dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 09:54
Rucola lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Cześć dziewczyny, chciałam się pochwalić moim cudeńkiem z zeszłego tygodnia, byłam na pierwszych prenatalnych
. Ma wszystko zdrowe i według lekarza dziewczynka, co by mi się z moimi przypuszczeniami potwierdzało
. Jestem bardzo szczęśliwa, że tak ładnie rośnie i zdrowe i zakochałam się jeszcze bardziej
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80ae4702cc9b.jpg
Emiilka, Bajkaaa, blue00, Jeżowa, Aga9090, Yoselyn82, KateHawke, summer86, emi2016, Lena21, Kaczorka, lamka, Lunaris, Lusesita, Karma88, Flowwer, Rucola, pilik, JustynaG, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Dziewczyny ja Liczę że będzie tam WiFi a jak nie to ja mam neta w telefonie bez tego to bym się zalamala, ogólnie emek widzę że bardzo przejęty, mam już wszystko co potrzeba, więc lada moment wyjeżdżamy boję się i stresuje i już 3 raz w wc jestem mam nadzieję że to nic złego...
Trzymajcie dalej kciuki -
Phnappy - wierze, że NIFTY wyjdzie bardzo dobrze i będziesz mogła odetchnąć !
Bajeczko - trzymam kciuki, pobyt w szpitalu i walka o tygodnie nie będzie łatwa, ale dasz radę ! I Zosieńka też da radę ! Jestem z Wami myślami
Admiralka - cieszę się, że tutaj dołączyłąśBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajko trzymaj sie! Oby nie bylo tak strasznie!
A ja siedze juz i czekam na ktg bo aktualnie wszystkie zajete...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 10:16
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Bajka kciuki mocne! na pewno bedzie wszystko dobrze
Admiralka ciesze sie ze wszystko dobrze i po cichu gratuluje dziewczynki
Phnappy na pewno z drugim maluszkiem bedzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki!
Malwas sliczny maluszek i jaki juz duzy sie wydajei po cichu gratuluje dziewczynki
Malka kciuki za egzamin, a z czego teraz zdajesz?
Tosia gratuluję serduszka
Bajkaaa, Malwas lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️