Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Zuzia bierz ja na Twoim miejscu i tak bym ta Aspiryne skonsultowala. A co do miesniaka to wiesz sama jacy sa lekarze. Wiekszosc tylko wyciaga lape po kasiore.
A co do moich badan, to ja juz mialam badanie, a w marcu mam miec zabieg juz.
Nusia, Martika fajnie by bylo zajsc jeszcze przed zabiegiem, bo tak to sie przeciagnie.
Zetka, napisali, ze to nie rak, ale sa abnormalne komorki w wycinku, ktore nalezy wyciac bo moga sie rozwinac w cos powazniejszego. Lekarz mi poprzednio mowil ze to wyglada na zle zagojenie po poprzednim zabiegu. Na kolposkopii tez sie pytalam czy moge sie starac to mi pozwolila, bo powiedziala ze jakby co to po porodzie mozna zrobic ten zabieg. W kazdym razie nie przestaje sie starac do marca, bo przed zabiegiem mam jeszcze 2 cykle ktorych nie chce zmarnowac.
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
She zaciska kciuki z całych sił żeby fasolka juz się u Ciebie moscila! A reszta będziesz się marywila za parę miesięcy skoro to nic poważnego. Jestem pewna że nic poważnego!
Zuzia kropek piękny. Pielęgnuje go teraz a za 2 tyg będziesz płakać słuchając szybkiego pukania serduszka
Zuzia.zuzia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:She zaciska kciuki z całych sił żeby fasolka juz się u Ciebie moscila! A reszta będziesz się marywila za parę miesięcy skoro to nic poważnego. Jestem pewna że nic poważnego!
Zuzia kropek piękny. Pielęgnuje go teraz a za 2 tyg będziesz płakać słuchając szybkiego pukania serduszkaMadlene84 lubi tę wiadomość
Raczej fasolki nie bedzie. Wlasnie sobie grzebnelam i jest krew. Dziwny ten cykl. Zawsze mialam brudnobrazowe plamienia przed @ a teraz ciemno czerwone.....
Kurcze nie panikuje i czekam na @. Moze FL sie skrocila.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:Zuzia, kciuki:)
Ceska,dzieki,co u Ciebie?
Zmeczona strasznie jestem caly dzien bym spala
Naszczescie mdlosci nie mam, jedynie czasem zgaga )
A jak u ciebie ?
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Raczej fasolki nie bedzie. Wlasnie sobie grzebnelam i jest krew. Dziwny ten cykl. Zawsze mialam brudnobrazowe plamienia przed @ a teraz ciemno czerwone.....
Kurcze nie panikuje i czekam na @. Moze FL sie skrocila.She Wolf lubi tę wiadomość
ceska wrote:A u mnie czasem lepiej czasem gorzej, piersi mnie bola caly czas ale chyba sie juz przyzwyczailam do tego bolu
Zmeczona strasznie jestem caly dzien bym spala
Naszczescie mdlosci nie mam, jedynie czasem zgaga )
A jak u ciebie ?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:ehhhh a może powinnaś jeden cykl pod monitoringiem zrobić ... nie pamiętam jeśli robiłaś jakie miałaś wyniki progesteronu ( ale chyba dobre tak ?? ) Może jakbyś po @ ze 2 razu usg zrobiła to wiedziałabyś jak to z ta owulacją jest u Ciebie ... w tej polskiej klinice co ja byłam oni mają ofertę monitoringu i tam za jedną wziyte usg płacisz 30 funtów wiadomo że trzeba to 2-3 razy powtórzyć to wychodzi kolo 100 ale może warto zobaczyć jak ten cykl przebiega u Ciebie ... Plamienia to kurde dobra masz te pęcherzyki ale krwawienie tak wcześnie no albo fl faktycznie się skróciła ...
Planowalam monitoring niedlugo. Mysle ze pojde do GP i tak sie skonsultowac zanim bede miala zabieg. Moze mnie skieruja do kliniki nieplodnosci, bo tu po 6 miesiacach niepowodzen kieruja jesli masz ponad 35 lat. A przynajmniej porobia znowu badania.
Progesteron mialam jakos 21 chyba, wiec to nie to. Moze to te pecherzyki. Kurcze juz mnie to wk.... co miesiac ta sama historia.
W ktorej bylas klinice?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Planowalam monitoring niedlugo. Mysle ze pojde do GP i tak sie skonsultowac zanim bede miala zabieg. Moze mnie skieruja do kliniki nieplodnosci, bo tu po 6 miesiacach niepowodzen kieruja jesli masz ponad 35 lat. A przynajmniej porobia znowu badania.
Progesteron mialam jakos 21 chyba, wiec to nie to. Moze to te pecherzyki. Kurcze juz mnie to wk.... co miesiac ta sama historia.
W ktorej bylas klinice?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
She Wolf wrote:Planowalam monitoring niedlugo. Mysle ze pojde do GP i tak sie skonsultowac zanim bede miala zabieg. Moze mnie skieruja do kliniki nieplodnosci, bo tu po 6 miesiacach niepowodzen kieruja jesli masz ponad 35 lat. A przynajmniej porobia znowu badania.
W ktorej bylas klinice?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
green surgery mają lepsze opcje jeśli chodzi o usg i badanie za każdym razem robią Ci kolposkopię z wizją na ekranie plus testy z płynami
Tooting ma lepszą ofertę laboratoryjną wyniki masz w ten sam dzieńKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Dzieki Zuza. Popatrze na oferte. Ja chodzilam do innej przychodni na Ealing jak bylam w ciazy.
Musze pomyslec nad tym monitoringiem. Moze w tym
Miesiacu zrobie i z glowy.
Masz racje. Od GP sie czegos doprosic to graniczy z cudem.Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Dzieki Zuza. Popatrze na oferte. Ja chodzilam do innej przychodni na Ealing jak bylam w ciazy.
Musze pomyslec nad tym monitoringiem. Moze w tym
Miesiacu zrobie i z glowy.
Masz racje. Od GP sie czegos doprosic to graniczy z cudem.
:* :* :*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyZuzinka ale piękny kropek niech rośnie zdrowo !:*
Ja wzięłam się za nadrabianie zaległości na studia, w maju mam obrone a praca jeszcze nieruszona.. do 20 stycznia mam oddać cz.teoretyczną, nie wiem jak to zrobię. zawsze zostawiam wszystko na ostatni moment, a potem sobie pluję w twarz -
Oj Cigaretta, znam ten bol. Ja od lutego zaczynam kolejny semestr. Znowu nauki w cholere25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny