Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra sprobuj z testami za kilka dni. Jednak beta chyba lepszy wynik by ci dala. Z tego co wiem to nie musisz isc rano. Dziewczyny p roznych porach dnia chodzily. Popytaj moze u siebie w laboratoriach.
Aneczka mozliwe, ze owulka wczesniej. Dzialajcie, dzialajcie
Patrycja jak tam dzis u ciebie? Juz troche mniej nerowow i stresu?
Zuzia, Martika, Zetka jak wasze samopoczucie? Jak minela nocka?
Powodzenia wszystkim ,ktore pisza prace! Mi sie udalo w 3 tygodnie, tylko trzeba do tego przysiasc! Wam tez sie uda!
Martika jak dlugo babcia bedzie w szpitalu?
Morwa a twoj tesc ju do domu tak?
Moja mama tez byla pare dni w szpitalu i dzis podobno ma wyjsc. Oby! -
Co do tesciowych, to chyba weikszosc ma jakies przeboje. Ja kiedys strasznie sie przejmowalam, denerwowalam i wkurzalam. Teraz zmienilam podejscie- niech sobie mowi co chce a i tak nie uda jej sie wyprowadzic mnie z rownowagi. Co prawda widujemy sie tylko jak jestesmy w PL, czyli 2 razy w roku ale na razie to dziala!
Madlene jak wam fajnie, ze jedziecie! Na pewno sie wyszalejecie!
Zetka staraj sie robic sobie przerwy w pracy, chocby na 5 min aby wyprostowac nogi. Przejdz sie po korytarzu, do lazienki itp. Lepsze to niz nic. Ale nie przemeczaj sie!
She, Kotowa, Nusia co wy dzis robicie?
-
Dzień dobry
Agatka, żeś się rozpisała Co się z mamą działo? Mam nadzieję, że już wszystko ok i dzisiaj wyjdzie.
Babcia to pewnie jeszcze poleży. Miało robione jedno badanie narazie wyszło, że ma przewężenie żył. Nie wiem co jeszcze mają w planach robić, niby tate sobie przypomniała, ale ogólnie to straszne durnoty gada. -
Martika a no rozpisalam sie Musze wszystkie was nadrobic. Moja mama ogolnie dosc powaznie chora, a tym razem zaczelo sie od przeziebienia, potem bakterie w moczu i kilka innych rzeczy. Porobili jej szereg badan, usg jamy brzusznej, rtg pluc, dali antybiotyk i dzis ma isc do domu. Ehh. Oby szybko jej sie polepszylo.
-
Sandra, nie, nie miała udaru, było podejrzenie o stan przedzawałowy, ale powtórzyli badania i okazało się, że nie.
Ooo patrzecie jaka nowość, Patrycja zaczęła wierzyć :p
Agata, 3mam kciuki, żeby wszystko było ok
Ja jeszcze w łóżku, ale przed 13 mam być u doktorka, zobaczyć co u dzidzi
agata83 lubi tę wiadomość
-
Martika myslalam ze to udar bo moja Babcia leży juz 2 tyg po udarze w szpitalu.
Ja sie chyba wybiorę na betę w czwartek bo psychicznie nie wytrzymam.
I na pewno wstawię tu zdjęcie żebyście pomogły mi odczytać wynik.
Oczywiście jeśli@ nie przyjdzie. -
Zetka moja teściowa w sobotę dopiero pojechała. Ale ja ją ignorowalam to prawie nie zauważyłam. Chociaż odzyskalam mój SALON
A moja owulka to różnie. Raczej później niż wcześniej. Czasem 18 dc a nawet 23dc. Więc wciąż cierpliwie czekam -
nick nieaktualnyHey Dziewczynki, witam się z rana, u mnie dziś piękna pogoda, słoneczko świeci, jakby wiosna miała przyjść
Monika witaj wśród nas
Martika powodzenia u lekarza, daj znać co tam u dzidzi słychać
Cigaretta miłego dnia na praktykach będzie dobrze
Agatka dużo zdrówka dla Twojej Mamy! Oby się lepiej poczuła!
A ja dzisiaj mam zamiar domek posprzątać, bo weekend znowu zapowiada się intensywnie, może jak druga kawe wypiję to się zmobilizuję hehe
idę pranie nastawić chociaż tyle póki co hahaagata83 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis mam troche stresa, bo moja poprzednia ciaza zakonczyla sie wlasnie na tym etapie. Dobrze, ze w pracy mam co robic, to nie mysle za czesto o tym. Ale jak tylko oderwe sie od komputera to mysli powracaja Mam nadzieje, ze szybko zleci m iczas do poniedzialku, bo wtedy mam pierwsza wizyte u gin.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny