Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra sprobuj z testami za kilka dni. Jednak beta chyba lepszy wynik by ci dala. Z tego co wiem to nie musisz isc rano. Dziewczyny p roznych porach dnia chodzily. Popytaj moze u siebie w laboratoriach.

Aneczka mozliwe, ze owulka wczesniej. Dzialajcie, dzialajcie :)

Patrycja jak tam dzis u ciebie? Juz troche mniej nerowow i stresu?

Zuzia, Martika, Zetka jak wasze samopoczucie? Jak minela nocka?

Powodzenia wszystkim ,ktore pisza prace! Mi sie udalo w 3 tygodnie, tylko trzeba do tego przysiasc! Wam tez sie uda!

Martika jak dlugo babcia bedzie w szpitalu?

Morwa a twoj tesc ju do domu tak?

Moja mama tez byla pare dni w szpitalu i dzis podobno ma wyjsc. Oby!

• agata83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tesciowych, to chyba weikszosc ma jakies przeboje. Ja kiedys strasznie sie przejmowalam, denerwowalam i wkurzalam. Teraz zmienilam podejscie- niech sobie mowi co chce a i tak nie uda jej sie wyprowadzic mnie z rownowagi. Co prawda widujemy sie tylko jak jestesmy w PL, czyli 2 razy w roku :) ale na razie to dziala!

Madlene jak wam fajnie, ze jedziecie! Na pewno sie wyszalejecie!

Zetka staraj sie robic sobie przerwy w pracy, chocby na 5 min aby wyprostowac nogi. Przejdz sie po korytarzu, do lazienki itp. Lepsze to niz nic. Ale nie przemeczaj sie!

She, Kotowa, Nusia co wy dzis robicie?

• martika Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Agatka, żeś się rozpisała :D Co się z mamą działo? Mam nadzieję, że już wszystko ok i dzisiaj wyjdzie.
    Babcia to pewnie jeszcze poleży. Miało robione jedno badanie narazie wyszło, że ma przewężenie żył. Nie wiem co jeszcze mają w planach robić, niby tate sobie przypomniała, ale ogólnie to straszne durnoty gada.

• Sandraaa Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika czy Twoja Babcia jest po udarze?

• agata83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika a no rozpisalam sie :) Musze wszystkie was nadrobic. Moja mama ogolnie dosc powaznie chora, a tym razem zaczelo sie od przeziebienia, potem bakterie w moczu i kilka innych rzeczy. Porobili jej szereg badan, usg jamy brzusznej, rtg pluc, dali antybiotyk i dzis ma isc do domu. Ehh. Oby szybko jej sie polepszylo.

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej fakt u mnie już mniej nerwowo, @ już się spoznia 2 dni, dzisiaj już brzuch nie boli. Wczoraj trochę w pachwinach bolało. Chyba jednak jest fasolka :)

Dagn lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• martika Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, nie, nie miała udaru, było podejrzenie o stan przedzawałowy, ale powtórzyli badania i okazało się, że nie.

Ooo patrzecie jaka nowość, Patrycja zaczęła wierzyć :p

Agata, 3mam kciuki, żeby wszystko było ok :)

Ja jeszcze w łóżku, ale przed 13 mam być u doktorka, zobaczyć co u dzidzi :)

agata83 lubi tę wiadomość

• Sandraaa Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika myslalam ze to udar bo moja Babcia leży juz 2 tyg po udarze w szpitalu.

Ja sie chyba wybiorę na betę w czwartek bo psychicznie nie wytrzymam.
    I na pewno wstawię tu zdjęcie żebyście pomogły mi odczytać wynik.
    Oczywiście jeśli@ nie przyjdzie.

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

U nas od 10 minut śnieg! !! Aż ciężko uwierzyć chociaż w koło juz biało.

Patrycja najwyższy czas :)

Witam się z Wami.kochane i odezwę się później!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka moja teściowa w sobotę dopiero pojechała. Ale ja ją ignorowalam to prawie nie zauważyłam. Chociaż odzyskalam mój SALON :P

A moja owulka to różnie. Raczej później niż wcześniej. Czasem 18 dc a nawet 23dc. Więc wciąż cierpliwie czekam :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Dziewczynki, witam się z rana, u mnie dziś piękna pogoda, słoneczko świeci, jakby wiosna miała przyjść :)

Monika witaj wśród nas :)

Martika powodzenia u lekarza, daj znać co tam u dzidzi słychać :)

Cigaretta miłego dnia na praktykach :) będzie dobrze :)

Agatka dużo zdrówka dla Twojej Mamy! Oby się lepiej poczuła!
    A ja dzisiaj mam zamiar domek posprzątać, bo weekend znowu zapowiada się intensywnie, może jak druga kawe wypiję to się zmobilizuję hehe

idę pranie nastawić :) chociaż tyle póki co haha

agata83 lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mam troche stresa, bo moja poprzednia ciaza zakonczyla sie wlasnie na tym etapie. Dobrze, ze w pracy mam co robic, to nie mysle za czesto o tym. Ale jak tylko oderwe sie od komputera to mysli powracaja :( Mam nadzieje, ze szybko zleci m iczas do poniedzialku, bo wtedy mam pierwsza wizyte u gin.

• Sandraaa Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostalam wlasnie lekko różowego plamienia. Śluz zabarwiony na różowo.
    I co o tym powiedziecie? 36 dc @ spoźnia się 5-6 dni . bedzie @ ? Nigdy nie mialam takiego plamienia nawet przed @

• Sandraaa Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego delikatny ból brzucha , gorącooo jak cholera , delikatne zawroty głowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka musisz mysleć pozytywnie, wszystko będzie dobrze z Twoim groszkiem i urodzisz zdrowe, piękne dzieciątko :) te złe myśli odsuń na bok. Może rzeczywiście dobrze że jesteś w pracy bo mniej myślisz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra mi się wydaje, że to niestety początek @, ale obym się myliła...

• Sandraaa Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie mialam takiego plamienia przed @ . mam nadzieje ze @ nie przyjdzie:(

• Sandraaa Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego to byla jedna rozowa plamka reszte zauwazylaam przy wycieraniu w toalecie.A teraz sucho i nic nie ma

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia baw się dobrze sprzatajac. Mnie się dzisiaj nic nie chce. Znaczy chce mi się spać.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra to ja nie wiem, powinnaś iść zrobić bete i będziesz wtedy wszystko wiedziała

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ