Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dagn gratulacje rodzicom. A ktora to rocznica?
Witaj Niepokorna!
Nusia ty masz siostre blizniaczke?? Chyba cos mi umknelo wczesniej I co jestescie jak 2 krople wody?
Zetka hormony u ciebie szaleja wiec masz prawo byc rozdrazniona. Mi ostatnio tez puszczaja nerwy z byle powodu Ale staram sie hamowac. 2 tyg szybko zleca i znow zobaczysz swoje malenstwoZetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzydziesta pierwsza Niestety tata w pracy, a mama pojechała coś załatwić, no to jestem
Zetka, rozdrażnienie normalne Ja pracowałam przed ciążą troszkę, miałam grupkę do uczenia włoskiego i w którymś dniu tak na nich nawrzeszczałam (jeszcze nie wiedziałam, że się udało ), że na następnych zajęciach dowiedziałam się o złożeniu przez grupę wniosku o zmianę lektora No, ale wtedy już wiedziałam o ciąży, więc mi nawet na rękę to zwolnienie było.
Agata, czy masz jakieś większe dolegliwości poza bólami?
Wiesz, wolę się nastawić źle i miło zaskoczyć, niż znów przeżywać. Jest już na pewno po owu, bo dziś rano zmierzyłam temp i 36,9, ale boli mnie to samo, co cykl, dwa i trzy temu, więc wnioskuję, że jeszcze nic z tego.
Cigaretta, bardzo fajny, kreatywny temat pracy ^^ Mam nadzieję, że pochwalisz się jakimiś wnioskami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:20
Zetka lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami dziewczyny w ten mroźny poranek. Ja muszę lecieć parę spraw załatwić a później będę walczyć z moim kompem żeby mi oddał clip arty w McOffic i wrócę do projektowania strony i innych takich. Mimo że już żyje urlopem to nie mogę tak na niego bezczynnie czekać
U mnie tempka dziś skoczyła. ... hę... o co kaman? No nic... zobaczy się co to będzie dalej...
Miłego dnia! -
Dzięki Dziewczyny za odpowiedź tak w tych normach które są na wynikach się mieszczę, teraz jeszcze w 7 dniu cyklu FSH i LH mój wspaniały ginekolog zapomniał wspomnieć że te właśnie badania robi się w danym dniu cyklu i całe szczęście że Pani w laboratorium była na tyle przytomna i mnie o tym powiadomiła:)
-
nick nieaktualnyMroźny poranek ? Jejku, ja wiem, że nie wypada o to pytać, ale gdzie Ty mieszkasz, Madlene? Powodzenia z okiełznaniem spraw komputerowych.
Biedronko - jak udał się wieczór w barze? Btw, pisałaś, że córka ma 8 lat - to już skończyłyście etap "Friendship is magic" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA, czyli konspekty się teraz nazywają scenariuszami Tzn o ile dobrze zrozumiałam - Cigaretta, to jest ten tok zajęć, cele pedagogiczne itd?
Morwa, współczuję Chociaż mi akurat glukoza w 20stymktórymś tygodniu ciąży bardzo smakowała, mogłabym i dwie szklanki wypić. -
nick nieaktualnyDagn no konspekt i scenariusz to to samo właśnie chodzi o te cele szczegółowe, ogólne itd. w pon będę prowadzić pol, mate, plastyke i WF ! brrrrr już się boję mam poprowadzić 25 h, ale nauczycielka poszła mi na rękę i mam tylko 16 h w sumie jak to skończę to będę miała 240h praktyk za sobą <duma>
Morwa no niestety, trzeba mieć wszysyko na papierze, ale to tylko tak z początku, bo z tego co widzę żadna nauczycielka czy to przedszkola czy podstawówki, nie robi sobie scenariusza tylko przygotowują potrzebne materiały i jadą wg przewodnika metodycznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:51
-
Hej dziewczyny. Siedzę od rana w pracy ale staram się Was podczytywać. Ja na wspomnienie tej glukozy mam jeszcze dreszcze. To było straszne! Pamiętam, że dodawałam soku z cytryny aby móc to wypić.
Wczorajsze spotkanie wyluzowało mnie troszkę. Nie ma to jak "spowiedź szczera" z przyjaciółką
Poszukam info odnośnie jogi w moim mieście. Mam nerwa strasznego, szefowa za plecami wiecznie z czymś wyskakuje. Masakra
Mój cel na ten miesiąc to relaks, chciałabym aby spływało po mnie wszystko jak po kaczceCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
nick nieaktualnyJa co miesiąc, żeby nie myśleć o tym, czy się udało czy nie, staram się rozmyślać o jakichś innych rzeczach wiadomo, że ciężko odejść od tematu czyli od dziecka, ale próbuję pod innym kątem.
Np. przeglądam różne oryginalne imiona, płacząc nad tym, że top 10 w naszym kraju nie zmienia się od x-lat. Oczywiście bez urazy, jeśli ktoś wybiera z puli najpopularniejszych
I nie mogę przestać się zastanawiać, jak mój syn zareaguje... cały czas mam poczucie, że skrzywdzę go rodzeństwem -
nick nieaktualnyWitam Laseczki,
ja dzisiaj znowu tylko na chwilke, bo popołudniu mam urodziny chrześniaka mojego i jadę na "imprezkę"
Agatka tak, mam siostrę bliźniaczkę, jesteśmy jednojajowymi bliźniakami, dawniej byłyśmy jak 2 krople wody, ale teraz z biegiem lat się to trochę zmieniło, wiesz, fryzury, waga itd hehe
Kochana a TY uważaj na siebie, nie schylaj się za dużo, najlepiej w ogóle! No i pamiętajcie o istnieniu nospy i magnezu w razie czego...
Cigaretta ja Ci współczuję pisania tych konspektów, moja mama była nauczycielką i pamiętam jak wiecznie jej pomagałam pisać, to myślałam, że zwariuję hehe. NO ale dasz radę Kochana
Zetka Kochana jak się dzisiaj czujesz???
Morwa mąż już po???Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 11:46
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dagn ja w IRL. Od kilku dni nas mrozie rozpieszcza ale śnieg nie chce
Ja też mam tyle pomysłów i tyle rzeczy do zrobienia ze tyle nie myślę. A nawet jeśli to bardziej żeby Was poczytać
Dagn nie skrzywdzisz. Ale powiem Ci ze jak byłam w ciąży z 2 dzieckiem to bałam się ze nie będę go tak mocno kochać jak 1. Albo 1 będę mniej. Bo do 1 miałam masę miłości ale nie wyobrażałam sobie ze będę ją musiała podzielić na dwójkę. Oczywiście okazało się ze ta miłość się po prostu pomnożyla razy 2Morwa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj spanikowałam. Nie wiem, co się dzieje. Miałam dość obfite upławy. Włożyłam pale by sprawdzić śluz. Okazało się, że mam bardzo miękkie i rozpulchnione narządy w środku. Wszystko bardzo mocno czerwone i nabrzmiałe. Co to może oznaczać? Miała któraś tak? Przeraziłam się... Czy tak się zmieniają narządy przed samym okresem? Jakoś wcześniej tego nie zaobserwowałam...
-
Morwa wrote:Niepokorna ciężko powiedzieć bo czasami i lekarz nie jest w stanie to określić po widoku jak to nazwałas " narządów " , stan na groszka a na @ jest łudząco podobny więc na tak wczesnym etapie najlepiej zrobić test a jeszcze lepiej betę życzę Ci aby to była fasolka :*
Morwa,
Dziękuję za życzenia, ale ja raczej nie mam złudzeń. Jakoś nie wierzę, że to mogłaby być fasolka. A testu boję się zrobić, bo jak zobaczę jedną kreskę to znów się rozpłaczę. Poczekam na okres wobec tego