Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Ja już po badaniach i po obiedzie teraz pozałatwiamy trochę spraw na mieście a na koniec o 18 te badania nasienia fajnie , że wszystko dobrze się układa jak do tej pory życzę miłego dnia
Koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki. Powiedz, czy wszystko w porządku -
Hej dziewczyny, udało mi się wyrwać dziś wcześniej z pracy
Cigaretta, pamiętam te konspekty, paskudna robota
Morwa, trzymam kciuki za wyniki
Niepokorna, mysl pozytywnie to sprawia, że człowiek jest szczesliwszy. Jeśli będziesz zniechecona, to dzidzia może stwierdzić, że to nie czas, żeby się pojawićMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Matko, ale zescie naspamowaly od wczoraj
Niepokorna witaj, juz Cie dopisalam na pierwsza strone.
Widze, ze masz troche pod gorke, ale miejmy nadzieje, ze na lekach szybko Ci sie uda, moze nawet juz w tym cyklu
A tak na marginesie, to lista lekow szokujaca!
Monika masz racje, nie da rady tak calkowicie odpuscic. Mozna starac sie zajac czyms mysli ale przychodza takie momenty ze w glowie sa tylko starania i ciezko sie pozbyc tych mysli.
Nusia, nie wiedzialam, ze Ty z blizniakow to skoro Ona jest w ciazy to i Ty powinnas zaraz zaciazyc Czy Ona miala tez jakies problemy z zajsciem tak jak Ty?
Baw sie dobrze
Cigaretta, a jaki lekarz ma na ciebie teraz pomysl skoro CLO nie zadzialalo?
Zetka, gdyby nie to ze jestes ciezarna, to bys dostala kopniaka. Przestan sie dopatrywac nieprawidlwosci! Wszystko jest dobrze i tak bedzie do konca 9 miesiaca!
Madlene, sorki, ale ja troche innych rzeczy sie ucze (obecnie robotyka i duzo matmy ) Nawet nie mam Office na lapku, zeby poszperac.
Ech Twoja owulka potrzebuje kopa na rozped chyba?
Morwa jak ja Ci zazdroszcze takiego luzackiego podejscia do zycia
Biedaczko, Ty sie musisz tak meczyc, a mezus z przyjemnoscia badanie zaliczy
Agata, a bierzesz jakas nospe na te bole? Mam nadzieje, ze wkrotce mina :*
Dagn, myslisz ze Twoj syn poczuje sie skrzywdzony? Moze bedzie troszke zazdrosny na poczatku, ale potem bedzie Cie po rekach calowal, ze ma rodzenstwo
Madlene84, Nusia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf,
Dziękuję za dopisanie mnie. Wreszcie czuję, że gdzieś przynależę i istnieję
A co do leków... Faktycznie sporo ich. Ale lekarz zanim mi je przepisał zapytał, czy uderzamy mocno, czy powoli? Powiedziałam, że chcę mocno. I dał mi te leki po dokładnym wywiadzie. -
Zetka wrote:Cigaretta, trzymam kciuki żeby to nie był wirus
Teściowa to temat rzeka, kiedyś myślałam że u mnie będzie w miarę, ale też daje czadu
Madlene, właśnie, a kiedy Twoja pojechała, bo chyba nie pisałaś? A zazwyczaj w którym dniu miałaś owulke?
Sandra, ja bym za dwa dni zrobiła bete jak @ nie przyjdzie.
Triss, kiedy testujesz kochana?
Kotowa, jak żyjesz?
Martika, mam nadzieje ze wyniki babci dobre.
Aneczko, a napisalabyś jeszcze raz przepis na tego zurawinowego bo nie wiem na której str było Super ze masz pozytywne myślenie
She, masz rację z ta dieta, byle nie za ostro a na pewno zdrowsze odżywianie odbije się i na wadze i na zdrowiu na plus.
Padam dziś, pierwszy dzień kiepski. Ciężko siedzieć, spodnie cisną. Kawy nie pije, co godzinę musze zjeść, a od jutra zacznie się ostra robota, no ale przynajmniej mniej myślę
Witam sie i ja:) troszke mnie nie było ale synek troszkę mi się pochorował, chyba oskrzela - nasza pierwsza choroba plus jednocześnie wychodzi mu ząb 5 ajjj...
Zetka przepis na shake 2 łyżki żurawiny, 2 łyżki otrębów owsianych i szklanka kefiru 2%. Wszystko zblendowac, schłodzić z pół godziny w lodówce i gotowe:)
Dagon dieta nie moze byc restrykcyjna, musi zawierac w sobie wszytkie produkty ale w rozsądnych procjach. Ja np powinnam dziennie dostarczać organizmowi prawie 1300 kcl a wcinałam chyba z 3500 jak nie więcej i tyłam co raz bardziej.
Teraz jem na podstawie tej diety ale tylko to co mi samkowało w niej:) jem 5 posiłków dziennie - śniadanie, owoc lub shake, orzechy, migdały idt , obiad, owoc,kolacja.
Schudłam juz 4,5 kg:) z 60,3kg zeszłam na 56kg:) Czuje sie lepiej i mam wiecej energi, a wcześniej wiecznie zmeczona chodziłam i senna.
Nusia wyśle Ci kilka przepisów:) podaj mi swojego meila:)
ide dalej Was nadrabiać dziś mam wizytę kolędową i tak czekam na księdza i Was czytam:)
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:She Wolf teraz jak mój mąż będzie mieć wyniki nasienia, to zostane skierowana do kliniki niepłodności w Katowicach i tam będą cos ze mna robić, to też zależy od wyników męża. Mam nadzieję, że nie będą najgorsze <boisie>
Cigaretta,
Na bank wyniki będą dobre i zajmą się Wami, a potem będziesz chwaliła się tutaj fasolką -
nick nieaktualnyDziewczyny, mam nadzieję, że faktycznie tylko na początku jest jakaś zazdrość, a potem już luz. Nie mam żadnych doświadczeń w tej materii, bo jestem jedynaczką i nigdy nie cierpiałam z tego powodu. Przeciwnie nie trzeba było dzielić się pokojem, słodyczami ani niczym innym. Stąd pewnie taka egoistka ze mnie.
Mój syn za chwilkę skończy 3 latka -
Dagn wrote:Dziewczyny, mam nadzieję, że faktycznie tylko na początku jest jakaś zazdrość, a potem już luz. Nie mam żadnych doświadczeń w tej materii, bo jestem jedynaczką i nigdy nie cierpiałam z tego powodu. Przeciwnie nie trzeba było dzielić się pokojem, słodyczami ani niczym innym. Stąd pewnie taka egoistka ze mnie.
Mój syn za chwilkę skończy 3 latka
Moja corka miala 2,5 gdy brat jej sie urodzil. Nigdy nie bylo zazdrosci. Never! Tylko z tydzien zajeło jej zrozumienie ze nei wszystko moze mieć JUŻ, bo młody wisiał przy piersi, wiec np na picie musiala poczekac az go nakarmie. A tak to mi pomagała, podawała wszystko itd. Wiadomo ze bywa roznie, ale chyba duzo robi sposob w jaki dziecko sie przygotuje na przyjdzie rodzenstwa.
She ja juz nie wiem co to moja owulka sobie mysli, tempka dzis skoczyla.... hmmm moze juz byla, tylko cos z tymi testami moimi nie halo no nic zobacze jutro pojutrze co bedzie z tempką. Musze znalezc gdzies tą płyte do offica i go na nowo zainstalowac, mam nadzieje ze pomoze
Morwa jak sie czujesz?
Cigaretta jak bal przebierancow? Za co w dzisiejszych czasach sie dzieci przebieraja? -
nick nieaktualnyNo zobaczymy jak to będzie, jak wyniki męża będą ok to już będę szczęśliwa i on pewnie też a o siebie się nie martwię, już tyle się leczę, że się przyzwyczaiłam do ciągłych badań, jeżdżenia do lekarza i zażywania lekarstw.
Dziś w horoskopie wyczytalam, że to będzie rok pełen zmian i , że spełnia się marzenia o macierzyństwie, ale dopiero we wrześniu. Nie wiem czemu wtedy dopiero, może juz będzie po egzaminach, znajde prace i będziemy w trakcie budowy domu i bede czuła się tak stabilniej i pewniej. Odblokuje się jednym słowemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:54
-
nick nieaktualnyMadlene bal fajnie, ale byłam tylko przez moment . Dzieci poprzebierane przeroznie, dziewczynki za hiszpanki, pippi lansztrum czy jak to się zwie;p, motylki były, Piotruś pan, jeden był za kosciotrupa taki swiecacy w ciemności, baletnica byla fajna w sumie co do strojów to chyba nic się nie zmieniło, za naszych czasów było podobnie
-
Niepokorna, to lepiej ze od razu walczycie z grubej rury. Po co sie rozdrabniac?
Nie ma za co :*
Aneczka, mam nadzieje, ze maluch juz sie lepiej czuje.
A co to za dieta? Bo ja tez bym chciala zgubic pare kilo - pierwszy raz w zyciu! Zawsze mialalm problem z przytyciem, a teraz musze schudnac troche
Cigaretta, trzymam kciuki, zeby u niego wszystko bylo ok. Ciekawe co w tej klinice wymysla? Myslisz nad invitro?
Madlene, a co masz za testy? Moze faktycznie jakies wadliwe?
Ja dopiero dzis zaczelam mierzyc tempke (9dc). Znowu zapomnialam isc pogrzebac co tam sie w szyjce dzieje
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
NIEPOKORNA wrote:Ja na razie nie mam jak mierzyć temperatury, bo nie mam termometra
To moze juz nie bedziesz musiala kupowac25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe nie mam pojęcia, nawet nie wiem czy bym się zalapala na in vitro, bo nie wiem jakie są wymogi, żeby przystąpić do niego. Jeśli by mi zaproponowano to oczywiście bym się zgodziła, ale wydaje mi się, że jak juz cos zaproponują to jedynie inseminacje, na dobry początek
-
nick nieaktualnyDo IV rządowego chyba trzeba mieć za sobą udokumentowany rok leczenia i dwie nieudane inseminacje, jakoś tak.
Morwa, a wyniki Twojej krzywej kiedy będą? Biednaś, że tyle na czczo Cię trzymali.
Cigaretta, to nawet fajnie, że stroje się nie pozmieniały aż tak. Już myślałam, że przebierają się głównie za postacie ze współczesnych bajek.
Madlene, a powiedz mi: córkę Ci budził młody jak płakał w nocy? -
Cigaretta ja tez nie wiem. Mam nadzieje, ze zaproponuja cos konkretnego
17 cs 2.11.2019
NIEPOKORNA wrote:She Wolf, skąd Ty bierzesz optymizm?
Ja zawsze jestem pelna optymizmu przed owulacja, za to przed terminem @ swiruje
Dagn lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty