Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrej nocki Laseczki, ja też zmykam do łóżeczka, film oglądnęłam, teraz czas na jakieś głupokowate programy hehe
She Kochana dziękuję:* a raczej nie dziękuję, żeby nie zapeszać hehe
Zetka ja robię poprawkę na moje typy, Martika teża dziewczyne będzie mieć No i Agatka mam nadzieje, że u Ciebie też coś ostatnio na topie są dziewczynki hehe, my z She też chcemy córeczki
Kotowa super, że egzamin tak dobrze poszedł, gratulacje no i trzymam mocno kciuki za jutrzejsze testowanie:*She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u mnie spadek tempki i negatyw. Czekam na @. Odezwę się po pracy, miłego dniaMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kurczę Kotowa może jeszcze @ nie przyjdzie.
U mnie 3 dni się spóźnia nie wiem co jest grane, wczoraj wieczorem brzuch tak bolał jakby na @ ale zdecydowanie słabiej i przestał teraz nic mnie nie boli nawet piersi to tylko tak leciusieńko a nawet bym powiedziała że wcale. Kurczę boje się strasznie co się dzieje. Jak dzisiaj nie przyjdze to kupie test i rano zrobie.Kotowa lubi tę wiadomość
-
Kotowa tak czekałam na Twój wynik jeszcze mam nadzieje że coś się zmieni. Wiem jak człowiek na to czeka.
Aniu zatestuj może szykuje Ci się duża niespodzianka. Trzymam kciuki.
Ja jestem po USG genetyczym. To moja kruszynka
html http://www.iv.pl/images/58032616371461994393.jpg
Ma już 6,5 cm w 12t i 6d ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 07:57
believe, triss, Madlene84, agata83, Cigaretta, Nusia, Morwa, Dagn, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Kotowa, mam nadzieję że odbije tempka z synkiem mi też spadła i potem odbiła. Bardzo liczę na to, że u Ciebie tak będzie.
Aniu, zatestuj koniecznie.
Malgosiu, piękna dzidzia
Dziewczynki, jak testy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 08:25
Kotowa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
Kotowa kurcze myslalam ze test u Ciebie to formalność.
Zetka ja w dwóch ciązach z chłopakami miałam ochotę tylko na słodkie: batoniki czekolada, ciasto plus kilogramami mandarynki
Malagosia sliczności :* wiesz już czy chlopiec czy dziewczynka?
Ania trzymam kciuki za tescik
Agatko no nasienie jest tragiczne wiec szanse na naturalne zajscie w ciąze są minimalne, podobnie z inseminacją. Oni niby przed inseminacją takie nasienie preparują odpowiednio, odwirowują i zostawiają mocniejsze ale lekarz pwoiedział nam wprost że szanse sa minimalne
a jeszcze w temacie ćwiczeń - ja polecam Jillian Michaels. Daje w kość, jest mega energetyczna a po miesiącu widoczne zmiany gwarantowane
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Kotowa
a jak pozostale testerki?
Malagosia jaki fajny dzidzius Az sie lezka w oku kreci! Niech zdrowo rosnie!
Triss czyli zostaje wam tylko invitro?
Morwa ty chcialas trojaczki, wiec zycze ci 2 chlopcow i dziewczynki!Morwa, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Witam się kochane
ja dzis jednak nie testuje, stwierdziłam że dopiero 9dpo wiec za wcześnie, zresztą objawy się mniejszyły albo całkiem sobie je wkręciłam.
Kotowa może jeszcze tempka odbije:) 3 mam kciuki aby tak było:)
Małgosiu piękna dzidzia:) oh jak ja bym chciała mieć takie zdjęcie kolejnej mojej dzidziulki. Póki co mam tylko synka takie pamiątkowe zdjęcia.
Ania nie wiem jak Ty możesz wytrzymać tyle bez testu, dla mnie jasne jest że masz fasolkę, kwestia potwierdzenia testem. Zrób go kochana bo się zamęczysz tym zastanawianiem się a jak reszta z Was? kto jeszcze dziś testował?Kotowa lubi tę wiadomość
-
Madlene od czegos trzeba zaczac wiec dobrze, ze rower juz zniesiony
She jak tam masaz? Dobry byl?
Ja jestem dzis w pracy. Maz mi poradzil, abym poszla, ale w poniedzialek ide po zwolnienie. Musze troche odpoczac. Wyobrazcie sobie, ze u mnie dzis -17 brrr. Dobrze, ze mi auto zapalilo! no ale na szczescie w koncu nie pada snieg i drogi sa przejezdne.