X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa,
    Szkoda. Już myślałam, że będzie fasoleczka :D

Ania24,
    Kup test i jutro zrób :)

Malagosia,
    Śliczna kruszynka :) Zazdroszczę :D

aneczka85m,
    Masz rację, poczekaj jeszcze trochę :)

A nie miało być więcej testerek?

Kotowa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzyłam na Wasze wykresy i widzę, że miałyście pozytywne wyniki na testach owulacyjnych. Ciekawe, czy ja też taki zobaczę wreszcie :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, ja dopiero kawusie pije...

Małgosiu piękny bobasek :) też takiego chcę!! :)

Aniu testuj, coś mi się wydaje, że ktoś u Ciebie się zadomowił w brzuszku :)

Agatka mam nadzieję, że przeżyjesz w spokoju ten dziesiejszy dzień w pracy...

Kotowa:*

Madlene brawo! tak trzymaj :)

Zetka kiedy TY idziesz na zwolnienie???

Niepokorna zobaczysz, a czemu nie? :)

Kotowa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Niepokorna zobaczysz, a czemu nie? :)

Bo ja do tej pory nie miewałam owulacji i dlatego dostałam Clo na jej stymulację. I chciałabym po raz pierwszy w życiu zobaczyć dwie kreski na teście owulacyjnym, a potem na ciążowym :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki był powód tego że nie miałaś owulacji?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a jaki był powód tego że nie miałaś owulacji?

Pewnie powodów było wiele. Myślę, że może moja prolaktyna trochę brała w tym udział. To znaczy może miałam, ale nie w każdym miesiącu.
    No... ale w tym miesiącu jestem w pełni gotowa. Mierzę temperaturę i mam już w domu testy owulacyjne. Zacznę je robić od 11 dnia cyklu :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, a jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Jak pokażą 2 kreski to znaczy, że owulacja już się zbliża i wtedy kochać się najlepiej codziennie tak?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a od którego dc bierzesz CLO?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a od którego dc bierzesz CLO?

Od 3 do 7 dnia.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Od 3 do 7 dnia.

No to Kochana obyś zobaczyła w tym cyklu pozytywny test owulacyjny, tego Ci życzę :) a potem II kreseczki na ciążowym :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    No to Kochana obyś zobaczyła w tym cyklu pozytywny test owulacyjny, tego Ci życzę :) a potem II kreseczki na ciążowym :)
    Dziękuję Ci kochana :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Kotowa przytulam, przykro mi choć mam nadzieję, że temperatura Ci jeszcze odbije a test był wadliwy :*

Małgosia jakie śliczności kochane, już się nie mogę doczekać jak swoje tak kiedyś ujrzę :)

Niepokorna jeśli chodzi o testy owulacyjne to ja je robię od 3 cykli. Jak zaznaczam na wykresie pozytywny to wyskakuje mi informacja, że owulacja może wystąpić w dniu dzisiejszym, dzień lub 2 dni po.
    Ja w tym cyklu stwierdziłam, że wykorzystam męża na porządnie i było serduszko wczoraj, przedwczoraj i będzie dzisiaj i jeszcze jutro :D

Kotowa lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo jak CI dobrze Morwa że jeszcze w lóżeczku :)

u nas ponuro, pochmurno, blee

ja muszę za niedługo jechać do mamy, obiecałam że zrobie Jej dzisiaj henne i paznokcie, bo jutro mają jakieś wyjście...

czas ogarnąć kuchnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja też się dzisiaj nie najlepiej czuję :( wczraj wypiłam całe wino sama... jakoś tak lampka za lampką. .. :D ide na kawę do sąsiadki, dzis robie wolne od szkoły :)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję się w miarę :) w pracy chciałabym powiedzieć tak po 12 tygodniu po prenatalne :) A na zwolnienie jak najpóźniej, nie lubię w domu siedzieć sama :) Ten tydzień miałam w miarę spokojny, ale przyszły zapowiada się masakrycznie :/

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam laski, jadę wybrać okulary do noszenia na stałe :( Ślepa jestem jak kret już :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasny szlak mnie zaraz trafi! Potrzebuje w magisterce zawrzeć orzecznictwo sądu najwyższego i nie mam pojęcia co robię źle.. wpisuje na stronie SN sygnaturę konkretnej sprawy a tam mi wyskakuje, że nie ma takiego wyroku. No nawet internet jest dzisiaj przeciwko mnie.

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja też się będę musiała wybrać do okulisty :( i pewnie nieuniknione ,że okulary będę musiała nosić bo coraz gorzej widzę. W normalnym funkcjonowaniu mi to nie przeszkadza . Ale nie widzę dość dużych liter z daleka bo się rozmazuja . A mąż widzi wszystkie. Ostatni jak siedzieliśmy w przychodni to się przeraziłam, mąż mówi patrz co tam jest napisane , a ja nic nie widziałam i mówię ,że nie widzę a on ,że mi nie powie i ze mam sama sprawdzić . Okazało się ze zaczęłam widzieć litery dopiero w połowie drogi :/

Niestety ja mam tak samo. Mam -0,5 i niby nie muszę nosic na codzień, tylko np do prowadzenia samochodu, ale ostatnio tez mam wrazenie ze jest gorzej. Dokladnie mam tak samo, moj maz widzi wszystko a ja duzo pozniej, albo jak bardzo sie skupie to widze troche lepiej, troche sie domyslam... I np jak czytam ksiazke i przenosze wzrok z nad ksiazki na cos w dal, np na telewizor, to trwa dobre kilka sekund zanim zobacze co tam w ogole jest i obraz sie wyostrzy.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgosia, piękna dzidzia. Masz przeczucia co do płci ? :)

Agata, współczuję, niezłe mrozy. Chociaż u nas wczoraj cały dzień deszcz padał i mokro, to już bym chyba zimę wolała.
    Mnie zabijają mdłości od 3 dni.

Niepokrorna, mi nigdy test owu nie wyszedł pozytywny. Czasami tylko prawie pozytywny i jakoś w ciąży jestem :p Nie ufam im.

• aneczka85m Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja też się będę musiała wybrać do okulisty :( i pewnie nieuniknione ,że okulary będę musiała nosić bo coraz gorzej widzę. W normalnym funkcjonowaniu mi to nie przeszkadza . Ale nie widzę dość dużych liter z daleka bo się rozmazuja . A mąż widzi wszystkie. Ostatni jak siedzieliśmy w przychodni to się przeraziłam, mąż mówi patrz co tam jest napisane , a ja nic nie widziałam i mówię ,że nie widzę a on ,że mi nie powie i ze mam sama sprawdzić . Okazało się ze zaczęłam widzieć litery dopiero w połowie drogi :/

Jakbym o sobie pisała. Mam dokładnie to samo. i też była taka sama akcja w poczekalni jak byliśmy z synkiem u lekarza. Mąż przeczytał wszystko a ja choćbym nie wiem jak mróżyła oczy i się wysilałam to nic nie widziałam dopiero jak przybliżyłam się o metr byłam w stanie coś przeczytać. Masakra.

‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ