Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczyny w ten śnieżny poranek (zima znów mnie zaskoczyła z rana )
Dużo się działo pod moją nieobecność, nie wiem czy dam radę nadrobić wszystko.
Morwa, dobrze ze już Wiesz na czym stoisz- teraz bedziesz mogła ułożyć plan działania (chyba ze ten cykl okaże się TYM - trzymam kciuki, w końcu to szczęśliwy watek:) )
Cigaretta, cieszę się ze nie masz zamiaru od nas uciec-może prawie się nie znamy, ale jesteś W fundamentach tego wątku, więc nie może Cię zabraknąć
Madlene, piękna sukienka (miałam podobną na swój ślub ), Ale córeczka jesZCZE piekniejsza- slicznotka
Niepokorna- na pewno nie wyglądasz zle W wybranych okularach- może musisz się przyzwyczaić. Skoro wybieralas w sklepie to na pewno dobrze Ci poradzili - a co mówi mąż?
Ja z kolei bym chciała nosić okulary kiedys:))
Mi ovu wyznaczył w piatek owulacje także zaczynam odliczanie
Miłego dnia! :*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U mnie tempka w tym cyklu dziwnie niska. Po wykresie wyraźnie widać ze się nie udało. Niby miało mnie to nie zdolowac ale już czuję że może być różnie. ..
Za to już za tydzień wyjazd i na tym się MUSZĘ skupić
Miłego dnia! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa super! Bardzo się cieszę, że wyniki wyszły dobre:*
Dagn działajcie, powodzenia:*
Cigaretta nie uciekaj nigdzie!! Nie zostawiaj nas! Kochana ja myślę, że masz bardzo dobry plan aby skupić się na innych aspektach swojego życia, bo często przez te całe starania zapomonamy o reszcie...i wierzę, że w momencie jak nie będziesz się tego spoodziewała to dzidziuś przyjdzie i Cię zaskoczyMorwa, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka85m wrote:wiecie co ja chyba wrócę do tego poprzedniego termometru jesli beta bedzie ujemna, bo ten mój termometr jest jakiś dziwny, co chwile mierzy mi inną temperaturę i różnice sa spore... raz mi mierzy 10 sekund a nie raz mierzy minute a jeszcze innym razem wogóle nic nie sygnalizuje. Fakt troche sobie odpuściłam to mierzenie bo nie pilnuje godziny ale nawet jak mierze o 9,30 to np mam 36,60 a za minute mam 36,70. Poprzedni termometr nie miał takich wahań. Chyba jest do dupy i tyle, a moze to przez ta luteine... mój wykres wygląda jak połamany :p
Aneczka ja też tak mam z moim termometrem i mnie też denerwuje! Np w niedziele zmierzyłam tempke i było 36,7, ale wydawała mi się coś za duża, zmierzyłam za pare minut znowu i już było 36,3. NO ale w sobote piłam alkohol i ta wyższa to i tak zaburzona, więc nie powinnam jej brac pod uwage, wpisałam niższa...no ale denerwuje mnie że są takie różnice...
tak sie teraz zastanawiam czy w ogóle jest sens mierzenia... -
Cigaretta, odpocznij, ale zaglądaj bo będziemy tęsknić.
Morwa, super, że wyniki męża dobre i że wiesz już na czym stoicie, chwilka leczenia i będzie dzidziorek
Dagn, kciuki za pęcherzyk i owu
Ja dzisiaj czuje się fatalnie, ale pociesza mnie fakt dzisiejszej wizyty.
Ja na fioletową stronę wchodzę tylko na mój kalendarz, także jak już wszystkie kochane zajdziecie w ciąże to wtedy stworzymy swój fioletowy wątek:)Nusia, Morwa, Zetka, Madlene84, Cigaretta, agata83 lubią tę wiadomość
-
Monika***,
Mój mąż wybierał okulary razem ze mną i stwierdził, że te wybrane są bardzo stylowe i że wreszcie będę miała świetne okulary i nowoczesny look.
Co do Twojej owulacji to trzymam kciuki byś miała w sobie fasolkę
Ania24,
A Ty nie miałaś już iść na zwolnienie i nie chodzić do pracy?
Dagn,
Musi się udać Do dzieła
Morwa,
Bardzo się cieszę z wyników męża. On zapewne też. Teraz może dzielnie walczyć o fasolkę. Jak by było z nim źle to by się podłamał jak każdy samiec Zadbaj teraz o siebie i siup ^^
Ja właśnie wstałam i zamierzam napić się kawy.
Mam pytanie, czy któraś z Was była kiedyś u seksuologa?Morwa lubi tę wiadomość