Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane :*
Morwa to świetnie, że wyniki męża takie dobre, jeszcze troszkę i będziecie się cieszyć swoim małym szczęściem
Nusia a może bateria słaba w termometrze i dlatego tak fisiuje? Ja od przyszłego cyklu mam zamiar kupić nowy termometr typowo owulacyjny, choć mam nadzieję, że uda nam się zaciążyć teraz i nie będzie mi już żaden potrzebny
Martika trzymam kciuki za wizytę, daj znać jak tam dzidziuśMorwa lubi tę wiadomość
-
Morwa strasznie się ciesze i się nie dziwię Twojemu mężowi. Mój do niedawna wychodził z założenia że skoro mamy 2 to u niego wszystko ok... ale ostatnio chyba zdał sobie sprawę ze przez 7 lat wiele się mogło zmienić i nawet mnie pytał co i jak z badaniami. Morwa Ciebie raz raz podlecza skoro diagnoza juz jest i Maleństwo jeszcze będzie w tym roku
U mnie też coś dziwnie niskie temperatury... zwykle mam wyższe w tej 2 fazie. Jutro rano zmierze dwoma termometrami dla porównania.
Cycki mnie bolą jak zwykle. .. chociaz odrobinę słabiej i właśnie jajnik coś kluje.
Wstawilam właśnie lazanie do piekarnika... pierwsza w moim życiu. .. zobaczymy co z tego wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:59
Morwa lubi tę wiadomość
-
U mnie dzieci zamówili Ale robiłam po.raz pierwszy bo zawsze kupujemy gotowca. .. na pierwszy rzut oka dodałam za dużo sosu i będzie zbyt płynna. .. zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:21
-
Dziewczyny, zwariowałam bo chyba mam zwidy. 3-go stycznia ostatni stosunek ( dodam, że przez cały cykl grudniowy się staraliśmy ), okres miałam dostać 13-go stycznia, dwa dni przed zrobiłam test i był negatyw, w tym samym dniu dostałam brązowe plamienia, a po dwóch dniach planowo okres,typowy, normalny jak zawsze, ale dla pewności zrobiłam test-negatyw. Jakiś tydzień po skończonej miesiączce dopadły mnie mega mdłości w nocy, dobiegłam do toalety i nagle przeszlo, na drugi dzień spokój, potem kolejna noc znów to samo i wczoraj cały dzień przeleżałam z mdłościami (nie wymiotami), senna mega byłam i jestem nadal, wcisnęłam w siebie kanapke z rana i teraz fryty i pomyślałam, kurcze może to ciąża jednak, tyle się słyszy,że kobitki mają "okres" na początku ciąży, ale żeby mnie to spotkało.. hmmm już mam Synka i z nim takich akcji nie było, po prostu nie dostałam miesiączki i już, ciąża była. Dodaje foto testu zrobionego przed chwilą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 16:31
jusiakp
-
Morwa super ze wyniki meza takie dobre
Aniu piekna beta. Wpisac cie juz na liste ciezarowek?
Martika trzymam kciuki za wizyte :*
Madlene, wykres ladny, wiec nie narzekaj :*
Dagn owocnej owulki :*
Kto testuje na dniach? ja czekam do niedzieli
Jusiakp, powtorz test, bo slaba troche ta kreska skoro to juz ponad 3 tyg. od ostatniego stosunku.... Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 16:47
Madlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Aniu dobrze dlatego najpierw spytalam :*
Malgosiu, juz wpisuje. Jeszcze napisz kiedy zobaczylas II kreseczki :*
Juz dopisalasWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 16:58
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty