X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ładna historia. :) Pieknie ze chłopcy będą miec imiona wybrane przez siostrę :)

Aneczka po cichutku gratuluje i trzymam kciuki za piekny przyrost a dokladnie taki wlasnie bedzie. Mialas przeczucie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:46

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She zamierzasz testowac w niedziele? 1/02?

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka gratulacje :)

Ja myślę, że ta kobieta już wiedziała o ciąży bliźniaczej i dziecko też tylko nie chcieli mówić tak wcześnie.

Ja już po wizycie i dalej żyję w niepewności. Gin powiedział, że nie jest pewny czy to ciąża pojedyncza, ale raczej obstawia że tak, bo coś tam widzi i mógł być jakiś podział może nieudany, ale to niekoniecznie to. Nie chciał naświetlać za długo dzidziusia i powiedział że za dwa tygodnie lepiej poogląda. Bobasek jest, serdunio bije. Dzidzi ma 1cm i 1mm i wszystko wygląda dobrze.

Nusia, Madlene84, Dagn, Zetka, Kotowa, agata83, believe, juwelka lubią tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa no w sumie z tą płcią to fakt, nie pomyślałam. Nie słyszałam, bo nie dobrze jest doplerem takiego maluszka naświetlać, tylko widziałam jak pika :)

Morwa lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczko, po cichutku gratuluje. Odpoczywaj i spróbuj się nie stresowac :)

Martika, super :)

Morwa, ale historia, szok :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ale historia :) ale wlasnie słyszałam że takie małe dzieci nie wszystkie oczywiście ale niektóre taka właśnie nadprzyrodzona nie wiem jak to ująć intuicję maja ,podobno że też mogą widzieć to czego dorośli nie widzą ale czy to prawda to nie wiem :)
    Aneczka gratuluję super :) w czwartek będzie piękna beta
    Martika super piękna sprawa usłyszeć serduszko :)
    Ja jutro idę na powtórkę bety mam nadzieję że przyrosnie odpowiednio :)

Morwa lubi tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jakie piękne rymy :)

Morwa lubi tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna,
    no to jak mąż mówi, że stylowo wyglądasz to na pewno tak jest:) Musisz tylko sama w to uwierzyć. Zresztą to jest tak, że wygląda się jak jak się czuje - więc okulary na nos i podbijać świat ;-))

A odpowiadając na poranne pytanie, ja też u seksuologa nigdy nie byłam.

Madlene84,
    gdzie Ty widzisz u siebie niskie temp? :P Ja takich skokó u siebie nigdy nie miałam ;-) Trzymam kciuki :)
    ...i zrobiłaś mi smaka na lazanie-chyba zrobię w weekend :D

Morwa,
    super, że wyniki męża są dobre:*
    Historia którą opowiedziałaś ma dreszczyk - ale ja tam myślę, że oś w tym jest :)

Aneczka - gratulacje! :):):)
    Teraz czekamy na piękne przyrosty - i jednej i drugiej Ani :)

Martika - <3 pika, to najważniejsze - jeszcze się go nasłuchasz:) Ciezę się, że wszystko w porządku:)

No a u mnie rozpoczęła się "wojna" - Mój organizm jak tylko dowiedział się, że już była owulka to postanowił znów testować moją cierpliwość :P Dziś np. tak mnie boli krzyż, że nie mogę sobie miejsca znaeźć - ani siedząco, ani leżąco... ehh...
    Zobaczymy jakie "objawy" będę miała później :D :D

...ale się rozpisałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:16

Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie Morwa o takie rzeczy mi chodzi to pewnie jest prawda :)

Oj kobitki idę spać bo juz fisiuje z ta moja beta martwię się żeby była ok.
    Dobranoc kochane do jutra :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, masz racje, nie mierz juz, bo tylko sie zestresujesz, bo wiadomo, ze tempka moze skakac w dol i w gore.

Madlene, tak testuje w ta niedziele, ale zadnej roznicy jak dotad nie widze, wszystko tak jak zawsze, wiec sie za bardzo nie nastawiam. A Ty kiedy?

Martika, super, ze z malenstwem wszystko ok :)

Ania tzymam kciuki za piekny przyrost :*

Morwa, ja tez nakupilam owocow, bo zaczelismy od wczoraj robic koktaile owocowe :) Pycha :)
    Aaaaa i zobaczysz, ze bedziesz w dwupaku jeszcze przed nami wszystkimi :*

Kotowa, baw sie dobrze w rodzinnym towarzystwie :)

Nusia, Kotowa lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, siebie nie widZisz bo stoisz na czele tej listy - może masz wadę wzroku (tą co się nie widzi z bliskich odleglosci) :D hehehe:D

Dobranoc Aniu - spijcie sobie z groszkiem smacznie ;)

Ja też już idę się położyć i męczyć się z plecami - może jakiś masaż wyblagam:D

Dobranoc :*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania24,
    Dzieci nawet duchy widzą :) To jest kwestia bardziej otwartego umysłu.

Monika***,
    Właśnie dzisiaj dostałam SMS, że okulary są już do odbioru. Więc jutro jadę by włożyć je na nos. Matko, jestem przerażona perspektywą noszenia ich codziennie i po ulicy :P

Ania24 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Morwa super, ze wyniki męża ok. Wkrótce wiec ujrzysz II kreseczki.

Martika fajnie, ze u ciebie wizyta tez przebiegła pomyślnie. No i ciekawe co z ta druga fasolka!

Aneczka po cichutku gratuluje przeczucia ;)

Wybaczcie, ze nie odpisze każdej z was, ale dziś zle się czuje. Po tabletkach co dostałam na pogotowiu wymiotowalam, miałam drgawki i inne cuda wiec od razu je wyrzuciłam, bo się okazało ze takie są ich skutki uboczne. Wczoraj rodzinny tez mi nic nie dał, bo stwierdził ze w ciąży nie wolno, a ja zdycham. Ale maz zawiózl mój mocz do ginki, bo ona kazała powtórzyć badanie za kilka dni wiec mam nadzieje, ze w końcu coś dostanę. Tylko wyhodowanie bakterii tez trwa kilka dni :( Jutro jadę do szpitala do kliniki ginekologicznej, bo dziś jak tylko wstane i zacznę chodzić to od razu mocno boli brzuch. Nie wiem już co mi jest. Może to dzidzia jakoś tak się ułożyła, ze naciska na jakiś nerw. Ehh mam ogromnego stresa. Idę wiec spać, żeby szybciej czas zleciał.
    Dobranoc!

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83,
    Odpoczywaj bidulko :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka super wieści, gratuluję groszka :) :*

aneczka85m lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj no właśnie jestem w takiej kropce, niby lekarz mi powiedział, że to nie zagraża maleństwu i niewiadomo co to tak naprawdę jest, bo równie dobrze może to być krew, którą miałam wynaczynioną dwa tygodnie temu i nie plamiłam więc mogła sobie zakrzepnąć i tam pozostać, a z drugiej strony Pan doktor powiedział, że nie wyklucza w stu procentach jeszcze ciąży bliźniaczej. Jakoś się boję, że znowu coś będzie nie tak. Czy u mnie nie może być od początku tak proście i oczywisto..?

Morwunia, masz już diagnozę, będziesz szybciej w ciąży iż myślisz.

Ania, kciuki za następną bete.

Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i przepraszam, że tak trochę moje niepokoje tu wylewam, ciesze się tym serduszkiem mega, ale jakiś strach też jest, wolałabym wiedzieć o co chodzi.

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata lez i odpoczywaj, a jutro faktycznie moze Cie lepiej potraktuja w klinice.
    Co za lekarz mowi, ze w ciazy nic innego nie mozna? Przeciez dziewczyny biora rozne leki, bo to lepsze zlo, niz gdyby choroba zaszkodzila dziecku. Trzymam kciuki. Daj znac co Ci powiedzieli :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • martika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, przytulam, odpoczywaj jak najwięcej. <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się muszę za siebie zabrać, tylko chęci brak :< a niedługo wczasy i moja opona na bambrze nie będzie się dobrze prezentować :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wiecie ,że gruszki podwyższają testosteron ? Zawierają bor i dlatego podnoszą testosteron we krwi. Chyba się z nimi pożegnam :)
    A ja uwielbiam gruszki :) ale jakoś kupuje sporadycznie. Za to dużo więcej kupujemy jabłka, banany i pomarańcze. A ja obowiązkowo granata raz w tygodniu minimum :)

‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: