X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Madlene, tak testuje w ta niedziele, ale zadnej roznicy jak dotad nie widze, wszystko tak jak zawsze, wiec sie za bardzo nie nastawiam. A Ty kiedy?

No własnie już mnie zaczyna korcić :P Ale może się skuszę żeby dotrzymać do testowania razem z Tobą :) w niedzielę powinna u mnie być @.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika cieszę sie, ze serducho jest. Tak juz chyba mamy, ze nie ma opcji aby w 100% sie uspokoić, zawsze się człowiek czymś martwi. Skoro jednak lekarz mówi, ze nie ma powodu to zostaje Ci jemu uwierzyć... Jeśli juz coś tam jest, to niech to jest drugi groszek :)

Ja od 4 dni jeżdże na tym moim rowerze, nie chudne ale i narazie nic nie tyję to i tak już sukces, bo z jedzeniem nie do konca się umiem ograniczać, moze jem troche zdrowiej ale wielkosci porcji nie ograniczylam. Zreszta za tydzien bede w górach i tam zadna dieta nie wchodzi w grę :P Wrócę do nich, jak wrócę do domu :P

Agata odpoczywaj :*

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uciekam, dobrej nocy :*

• martika Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, dzięki :*

Dobranoc wszystkim.

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

U mnie dzisiaj już odwilż a wieczorem pewnie mróz złapie, poplątana ta pogoda..
    A do tego znów cały dzień na uczelni, mam już dość tych ciągłych zaliczeń.

Miłego dnia Kochane :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jestem na becie w laboratorium. Ile placilyscie? Ja 41zl heh

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki ja już po becie i już siedzę w pracy :) słuchajcie jaki obciach z tego całego wrażenia wchodzę do zabiegowego i ta Pani pyta mnie co robimy a ja do niej
    ,, powtórkę z htc " ;p myślałam że spłonę ;p

Nie wiem jak dzisiaj wysiedzę do popołudnia :(

Miłego dnia Kochane :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej dużo Jusiak ja płaciłam 35zł i też mi się wydaje że ta moja cena jest spora...

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja też już siedzę w pracy:)

Jusiak, ja placilam za betę 15zł :) Ale to było w Akademii Medycznej, chyba dlatego tak tanio.

Miłego dnia:*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam 9 lat temu to nie pomogę :P

Ania Ty masz wszystko wybaczone w końcu hormony szaleją. :)

Mnie od wczoraj coś jajnik pobolewa tak dziwnie...

U nas wichura straszna nad ranem i leje. Dobrze ze się dziś praktycznie nigdzie nie wybieram.

Zaczyna mnie korcic żeby zatestowac. .. chociaz przeczuc pozytywnych mam zero.

Witam się z Wami dziewczyny i życzę miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:16

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo a niestety porannego moczu sie pozbylam zaspana :P

Moze chociaz wytrzymam do jutra...

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, witam się po pewnym czasie... Czytałam Was regularnie ale po tym co mi się przytrafiło nie miałam jakoś weny do pisania. Byłam w ciąży biochemicznej i straciłam groszka przez niski poziom progesteronu ;(...
    Jutro idę do lekarza na dalsze badania bo dostałam @ o 4 dni za wcześnie z tego co liczyłyśmy z lekarzem. Mam nadzieję że w końcu dostanę leki na ten cholerny progesteron... I mam nadzieję że w końcu mój lekarz w końcu się zainteresuje mną :/
    Jak na razie wcinam witaminy zalecone i Inofolic. Przeszłam na dietę dziś 2gi dzień.

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina przytulam :*

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję już lepiej ;) staram się jak mogę ale boję się o kolejne starania...
    A widzę że Madlen u Ciebie może w brzusiu groszek :) OBY OBY &&

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, witam sie przy kawce

Paulinka bardzo mi przykro, że tak wyszło. Kochana a skąd wiesz, ze to była ciąża biochemiczna? robiłaś bete?
    Mam nadzieję, że teraz będzie juz dobrze, jakie witaminki dostałas?

Martika super, że jest serduszko :) bardzo się cieszę :)

Madlene Kochana poczekaj spokojnie do jutra, test będzie bardziej wiarygodny :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ja bym chciala doczekac do niedzieli, jak @ powinna przyjsc... ale czy dam rade.... wtedy w sumie juz po tempce wiedzialabym na 99%

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to możesz ćwiczyć silną wolę hehe, ale możesz pewnie już spokojnie w piątek czy w sobote zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia w sumie to się tak pokomplikowało i działo szybko. Pierwszy test który zrobiłam był negatywny ale po pewnym czasie stał się pozytywny. Wiedziałam że nie powinno się odczytywać wyniku po czasie ale nie dało mi to spokoju. Zdrobiłam bete 14 czy coś takiego nie mówiłam nic. Nie chciałam zapeszyć... Po kilku dniach test domowy negatywny... I już taki został. Beta 4... Poszłam do lekarza ale w poczekalni w czwartek dostałam okresu... No i tylko rozmawiałyśmy. Zrobiła USG ale nic konkretnego. Dopytała o moje objawy. Ból krzyża i podbrzusza do tego ciągłe uczucie zimna. Trzęsłam się z zimna a w pooju prawie 30 stopni... Jej zdaniem to CB. A potem już było ze mną już tylko gorzej. No i jutro mija tydzień więc do lekarza i sprawdzi co w trawie piszczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane, dopiero wstalismy, mężu znowu nie poszedł do pracy i lebruje :p

Paulinka przykro mi, mam nadzieję, że kolejnym razem z groszkiem będzie wszystko dobrze i wybierz się do konkretnego lekarza, bo to podstawa, żeby miał dla ciebie czas i się tobą interesował ! Kochana wspieram :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i o leki pytałaś. Mówiłą tylko o witaminach, żeby wzmocnić organizm. Wcinam tego garść rano i zapijam Inofoliciem :P

‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ