Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:
Madlene, tak testuje w ta niedziele, ale zadnej roznicy jak dotad nie widze, wszystko tak jak zawsze, wiec sie za bardzo nie nastawiam. A Ty kiedy?
No własnie już mnie zaczyna korcić Ale może się skuszę żeby dotrzymać do testowania razem z Tobą w niedzielę powinna u mnie być @. -
Martika cieszę sie, ze serducho jest. Tak juz chyba mamy, ze nie ma opcji aby w 100% sie uspokoić, zawsze się człowiek czymś martwi. Skoro jednak lekarz mówi, ze nie ma powodu to zostaje Ci jemu uwierzyć... Jeśli juz coś tam jest, to niech to jest drugi groszek
Ja od 4 dni jeżdże na tym moim rowerze, nie chudne ale i narazie nic nie tyję to i tak już sukces, bo z jedzeniem nie do konca się umiem ograniczać, moze jem troche zdrowiej ale wielkosci porcji nie ograniczylam. Zreszta za tydzien bede w górach i tam zadna dieta nie wchodzi w grę Wrócę do nich, jak wrócę do domu
Agata odpoczywaj :* -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki ja już po becie i już siedzę w pracy słuchajcie jaki obciach z tego całego wrażenia wchodzę do zabiegowego i ta Pani pyta mnie co robimy a ja do niej
,, powtórkę z htc " ;p myślałam że spłonę ;p
Nie wiem jak dzisiaj wysiedzę do popołudnia
Miłego dnia Kochane :* -
nick nieaktualny
-
Robiłam 9 lat temu to nie pomogę
Ania Ty masz wszystko wybaczone w końcu hormony szaleją.
Mnie od wczoraj coś jajnik pobolewa tak dziwnie...
U nas wichura straszna nad ranem i leje. Dobrze ze się dziś praktycznie nigdzie nie wybieram.
Zaczyna mnie korcic żeby zatestowac. .. chociaz przeczuc pozytywnych mam zero.
Witam się z Wami dziewczyny i życzę miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:16
-
nick nieaktualnyHej kochane, witam się po pewnym czasie... Czytałam Was regularnie ale po tym co mi się przytrafiło nie miałam jakoś weny do pisania. Byłam w ciąży biochemicznej i straciłam groszka przez niski poziom progesteronu ;(...
Jutro idę do lekarza na dalsze badania bo dostałam @ o 4 dni za wcześnie z tego co liczyłyśmy z lekarzem. Mam nadzieję że w końcu dostanę leki na ten cholerny progesteron... I mam nadzieję że w końcu mój lekarz w końcu się zainteresuje mną
Jak na razie wcinam witaminy zalecone i Inofolic. Przeszłam na dietę dziś 2gi dzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, witam sie przy kawce
Paulinka bardzo mi przykro, że tak wyszło. Kochana a skąd wiesz, ze to była ciąża biochemiczna? robiłaś bete?
Mam nadzieję, że teraz będzie juz dobrze, jakie witaminki dostałas?
Martika super, że jest serduszko bardzo się cieszę
Madlene Kochana poczekaj spokojnie do jutra, test będzie bardziej wiarygodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia w sumie to się tak pokomplikowało i działo szybko. Pierwszy test który zrobiłam był negatywny ale po pewnym czasie stał się pozytywny. Wiedziałam że nie powinno się odczytywać wyniku po czasie ale nie dało mi to spokoju. Zdrobiłam bete 14 czy coś takiego nie mówiłam nic. Nie chciałam zapeszyć... Po kilku dniach test domowy negatywny... I już taki został. Beta 4... Poszłam do lekarza ale w poczekalni w czwartek dostałam okresu... No i tylko rozmawiałyśmy. Zrobiła USG ale nic konkretnego. Dopytała o moje objawy. Ból krzyża i podbrzusza do tego ciągłe uczucie zimna. Trzęsłam się z zimna a w pooju prawie 30 stopni... Jej zdaniem to CB. A potem już było ze mną już tylko gorzej. No i jutro mija tydzień więc do lekarza i sprawdzi co w trawie piszczy.
-
nick nieaktualnyWitam kochane, dopiero wstalismy, mężu znowu nie poszedł do pracy i lebruje :p
Paulinka przykro mi, mam nadzieję, że kolejnym razem z groszkiem będzie wszystko dobrze i wybierz się do konkretnego lekarza, bo to podstawa, żeby miał dla ciebie czas i się tobą interesował ! Kochana wspieram :* -
nick nieaktualny