X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, no wlasnie chodzilo mi ze jak cos jest slodsze to powoduje pragnienie ;)
    Ja znowu ciagle mam pragnienie i co pol godz lece na siku ;)
    Nigdzie dzis nie ide. Strach wychodzic!

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata zdrówka!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Nusia, no wlasnie chodzilo mi ze jak cos jest slodsze to powoduje pragnienie ;)
    Ja znowu ciagle mam pragnienie i co pol godz lece na siku ;)
    Nigdzie dzis nie ide. Strach wychodzic!

bo TY to pewnie już masz fasolinke w brzuszku :) hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wczoraj jadłam śledzie :) ale popijałam wódką hehe

She Wolf, Madlene84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Mam nadzieje ,ze to przenośnia z tym łykaniem witamin ? Wiele rzeczy nie można ze sobą łączyć gdyż się wzajemnie wykluczają, wiec nie ma sensu łykać jedno z drugim , witaminy rozkłada się na cały dzień mam nadzieje ,ze wiesz o tym ?
    Spokojnie ;) To jedynie witaminy które mam w wykresie. I nie wszystkie na raz ;) jedne przed inne po śniadaniu

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, no strasznie pizga, strach wychodzic :( Nie zycze zeby to do Polski poszko. Wiosna ma przyjsc a nie wichury i tornada i inne zawieje ;)

Nusia, nie, ja to zawsze tak mam, dlatego gdybym miala czestomocz, to nawet bym nie wiedziala, bo ja mam pecherz wielkosci lebka od szpilki ;)

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wapnia nawet nie piję ;) nie toleruje musujących roztworów do picia. Nawet z Inofolikiem mam problem choć on niby bez smaku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja mam tak jak TY :) a najgorzej jak musze gdzieś jechać, w domu idę do toalety przed wyjściem a za 15 minut mi sie znowu chce :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    no to ja mam tak jak TY :) a najgorzej jak musze gdzieś jechać, w domu idę do toalety przed wyjściem a za 15 minut mi sie znowu chce :)

Ja przed wyjsciem co najmniej 2 razy siuram :) a po wyjsciu juz mi sie chce, ale to mi sie wydaje, ze czasem to po prostu ze strachu ze musze czekac zeby znowu siknac ;)

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Haha :) też teraz tak miałam! Poszłam po córkę do przedszkola zanim wyszłam siku i o mały włos bym w majty zrobiła;) a Przedszkole za rogiem tak bliziutko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Ja przed wyjsciem co najmniej 2 razy siuram :) a po wyjsciu juz mi sie chce, ale to mi sie wydaje, ze czasem to po prostu ze strachu ze musze czekac zeby znowu siknac ;)

no to witaj w klubie :) mi też się wydaje, że to coś w psychice jest :)
    pamiętam jak swego czasu jezdzilam często do warszawy i czasami busem, niestety cześć z nich nie miała toalety i dopiero po 2,5 godzinach był postój, to myślałam, że umrę :) od rana już nic nie piłam, żeby było mniej płynów we mnie :) a wkurzało mnie że innio ludzie sobie spokojnie piją kawke, wode itd i jakoś im się nie chce haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera a miałam nadzieję dziś nie rozpalać w kominku ale zimno! Cholerna zima! Aż się chce krzyknąć ZIMO WYPIE.DALAJ!

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina wrote:
    Cholera a miałam nadzieję dziś nie rozpalać w kominku ale zimno! Cholerna zima! Aż się chce krzyknąć ZIMO WYPIE.DALAJ!

hehe dokładnie :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    pamiętam jak swego czasu jezdzilam często do warszawy i czasami busem, niestety cześć z nich nie miała toalety i dopiero po 2,5 godzinach był postój, to myślałam, że umrę :) od rana już nic nie piłam, żeby było mniej płynów we mnie :) a wkurzało mnie że innio ludzie sobie spokojnie piją kawke, wode itd i jakoś im się nie chce haha

Ale sie dobralysmy, ja tez jak sie wybieram w dluzsza trase to nic nie pije a i tak mi sie chce za chwile :)
    Najgorzej bylo jak pierwszy raz jechalam do UK autokarem, bo samolotem sie balam. Postoje co 5 godz., a toaleta nieczynna. Myslalam, ze mi pecherz odpadnie! Nigdy wiecej!

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    haha oni pili a Tobie się siku chciało :D moja mama ma taką fobie ze swoja wagą! Ciągle się odchudza i uważa że tyje od patrzenia ;)

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Ale sie dobralysmy, ja tez jak sie wybieram w dluzsza trase to nic nie pije a i tak mi sie chce za chwile :)
    Najgorzej bylo jak pierwszy raz jechalam do UK autokarem, bo samolotem sie balam. Postoje co 5 godz., a toaleta nieczynna. Myslalam, ze mi pecherz odpadnie! Nigdy wiecej!

hehe noo
    ja teraz też jak już musze gdzieś jakimś busem jechać to wybieram ten z toaletą :)

Paulinka haha, zabawna Twoja mama jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wcinam soczewice, pyyycha

muszę się za chwile zmobilizować bo przed 17 umówiłam się z dziewczynami na miasto a ja nadal nie wykąpana, włosy nie umyte, masakra

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się przez Was śledzia zachciało ;p

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    hehe noo
    Paulinka haha, zabawna Twoja mama jest :)
    MOja mama to niezła agentka :)
    Ja się zabieram za ognisko domowe i obiad :) bo moja córka mi za niedługo obgryzie stół z głodu :)
    HAHAH właśnie przyszła "Mamooooooo kiedy pójdziemy zrobić ten obiedek??" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ale serek wiejski jesz , mleko pijesz ? Więc z tym nie zażywaj magnezu ;)
    Nie, nie :) nie jadam rano takich rzeczy. rano konkret. Chleb i warzywa +białko zwierzęce. Właśnie na wzgląd na witaminy ;) swoją drogą żeby z pokarmu wciągnąć odpowiednią ilość wapnia z nabiału a i żeby było dietetycznie to bym musiała tone zjeść.
    Nie ufam już tym produktom ze sklepu. Kiedyś to tak. Pomidor smakował jak pomidor i nawet serek homogenizowany nie jest już taki jak kiedyś. Wszędzie wsypują tablice mendelejewa.

‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ