Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia, no wlasnie chodzilo mi ze jak cos jest slodsze to powoduje pragnienie
Ja znowu ciagle mam pragnienie i co pol godz lece na siku
Nigdzie dzis nie ide. Strach wychodzic!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mam nadzieje ,ze to przenośnia z tym łykaniem witamin ? Wiele rzeczy nie można ze sobą łączyć gdyż się wzajemnie wykluczają, wiec nie ma sensu łykać jedno z drugim , witaminy rozkłada się na cały dzień mam nadzieje ,ze wiesz o tym ?
-
Morwa, no strasznie pizga, strach wychodzic Nie zycze zeby to do Polski poszko. Wiosna ma przyjsc a nie wichury i tornada i inne zawieje
Nusia, nie, ja to zawsze tak mam, dlatego gdybym miala czestomocz, to nawet bym nie wiedziala, bo ja mam pecherz wielkosci lebka od szpilki25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:no to ja mam tak jak TY a najgorzej jak musze gdzieś jechać, w domu idę do toalety przed wyjściem a za 15 minut mi sie znowu chce
Ja przed wyjsciem co najmniej 2 razy siuram a po wyjsciu juz mi sie chce, ale to mi sie wydaje, ze czasem to po prostu ze strachu ze musze czekac zeby znowu siknac25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyNusia wrote:no to ja mam tak jak TY a najgorzej jak musze gdzieś jechać, w domu idę do toalety przed wyjściem a za 15 minut mi sie znowu chce
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Ja przed wyjsciem co najmniej 2 razy siuram a po wyjsciu juz mi sie chce, ale to mi sie wydaje, ze czasem to po prostu ze strachu ze musze czekac zeby znowu siknac
no to witaj w klubie mi też się wydaje, że to coś w psychice jest
pamiętam jak swego czasu jezdzilam często do warszawy i czasami busem, niestety cześć z nich nie miała toalety i dopiero po 2,5 godzinach był postój, to myślałam, że umrę od rana już nic nie piłam, żeby było mniej płynów we mnie a wkurzało mnie że innio ludzie sobie spokojnie piją kawke, wode itd i jakoś im się nie chce haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:no to witaj w klubie mi też się wydaje, że to coś w psychice jest
pamiętam jak swego czasu jezdzilam często do warszawy i czasami busem, niestety cześć z nich nie miała toalety i dopiero po 2,5 godzinach był postój, to myślałam, że umrę od rana już nic nie piłam, żeby było mniej płynów we mnie a wkurzało mnie że innio ludzie sobie spokojnie piją kawke, wode itd i jakoś im się nie chce haha
Ale sie dobralysmy, ja tez jak sie wybieram w dluzsza trase to nic nie pije a i tak mi sie chce za chwile
Najgorzej bylo jak pierwszy raz jechalam do UK autokarem, bo samolotem sie balam. Postoje co 5 godz., a toaleta nieczynna. Myslalam, ze mi pecherz odpadnie! Nigdy wiecej!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyNusia wrote:no to witaj w klubie mi też się wydaje, że to coś w psychice jest
pamiętam jak swego czasu jezdzilam często do warszawy i czasami busem, niestety cześć z nich nie miała toalety i dopiero po 2,5 godzinach był postój, to myślałam, że umrę od rana już nic nie piłam, żeby było mniej płynów we mnie a wkurzało mnie że innio ludzie sobie spokojnie piją kawke, wode itd i jakoś im się nie chce hahaNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Ale sie dobralysmy, ja tez jak sie wybieram w dluzsza trase to nic nie pije a i tak mi sie chce za chwile
Najgorzej bylo jak pierwszy raz jechalam do UK autokarem, bo samolotem sie balam. Postoje co 5 godz., a toaleta nieczynna. Myslalam, ze mi pecherz odpadnie! Nigdy wiecej!
hehe noo
ja teraz też jak już musze gdzieś jakimś busem jechać to wybieram ten z toaletą
Paulinka haha, zabawna Twoja mama jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:hehe noo
Paulinka haha, zabawna Twoja mama jest
Ja się zabieram za ognisko domowe i obiad bo moja córka mi za niedługo obgryzie stół z głodu
HAHAH właśnie przyszła "Mamooooooo kiedy pójdziemy zrobić ten obiedek??" -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale serek wiejski jesz , mleko pijesz ? Więc z tym nie zażywaj magnezu
Nie ufam już tym produktom ze sklepu. Kiedyś to tak. Pomidor smakował jak pomidor i nawet serek homogenizowany nie jest już taki jak kiedyś. Wszędzie wsypują tablice mendelejewa.