Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia, no masakra! Kombinuja jak tylko wykorzystac i panstwo i pracownika Mam nadzieje, ze znajdziesz taka prace, ktora da Ci satysfakcje :*
Ania super :*
Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Martika migdały a rano przed wstanie parę lykow mleka. .. chociaz wiem ze na każdego działa co innego. .. musisz wytrzyma i tez Cię podziwiam...
She chętnie bym poczekała na Ciebie. .. ale moja cierpliwość gdzieś "wyszla" i za nic nie mogę jej znaleźć. Chyba w związku z tym chyba serio jutro zatestuje.
Objawy u mnie też jak zwykle. Chociaż piersi bolą odrobinę mniej i nie nabrzmialy tak póki co... i jajniki czuje... szczególnie prawy co mi się nie zdarzało ale to może być po inofolicu.
U mnie na obiad dziki ryż z kurczakiem duszonymi w sosie serowym
Camember kocham! W ogóle panierowany ser na ciepło. .. i mi Morwa zrobiłaś ochotę. .. i znów nici z dietyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulinka ale wredny chłop!!! ja się sama zwolniłam bo już miałam dość!
szukam, ale ciężko teraz z pracą, płacą mało a wymagania mają nieziemskie!
Madlene mi sie i tak wydaje, że za granicą łatwiej z pracą, ja jak mieszkałam w stanach to bez problemu zawsze coś znalazłam i to bez doświadczenia w tych dziedzinach a tu wszystkim się w głowie poprzekręcało!
Jest taka jednak strona z ogłoszeniami, to o 10 rano np jedno ogłoszenie miało już ponad 4 tys odsłon! więc szukaj tu pracy... -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za rady, niestety ale dzisiaj to nic by mi nie pomogło, to był chardkor. Mama mi ugotowała krupniku więc zaraz się chyba zbiorę i pojadę do niej.
Madlene, ładniutko u Ciebie.
ppaulina, nie miał kiedy..
Nusia, kciuki
She,odpisałam
To które w tym cyklu z zielonym groszkiem będą?Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlene, rozumiem Cie calkowicie i tak wytrzymalas dlugo Czekamy na II kreseczki z rana
Paulina, ale szef ja tam wierze w Karme, nie ujdzie mu to plazem!
Martika, jak to ktore? Wszystkie!!!
Odpisalam :*
Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia a nas z praca było fajnie parę lat temu. A teraz tez różnie. Znaczy z taką przeciętna oczywiście nie ma problemu - zawsze się coś znajdzie. Natomiast w zawodzie za sensowne pieniądze to w chwili obecnej juz tez nie jest tak kolorowo. Bynajmniej tu u nas w IRL. Np 4-5 poziomów rozmów kwalifikacyjnych. .. dla mnie to przesada.
-
nick nieaktualny
-
Ania piękna beta !
Jakoś strasznie smutno mi dzisiaj. Na uczelni dowiedziałam się, że znajoma jest we wczesnej ciąży, jedna koleżanka rodzi w kwietniu, druga w maju kolejna w sierpniu.. Cieszę się bardzo ich szczęściem ale też im strasznie zazdroszczę tego szczęścia, które noszą pod sercem..
A do tego czuje się jakoś tak @ mimo, że do okresu jeszcze jakieś 10 dni. Brzuch mnie pobolewa, a plecy to rano tak mocno dawały mi się we znaki, że już nie wiedziałam jak siedzieć w autobusie.. -
nick nieaktualnyMasz rację Morwa nie ma co się stresować. Ale taki palant! Mówię Wam szkoda słów! Niecierpię ludzi którzy za plecami Ci dupę obrobią a potem udają jacy to oni są dobrzy i Ci życzliwi! wrrr!!!
Ale już 10 wdechów 3 wydechy 2 pierdnięcia i spokój tak z siostrą mówimy jak ktoś nam wpieni! Szkoda nerwów na głąba! Ale tak niesprawiedliwie nas potraktował. Zniszczył nam wigilię potem świeta a potem pojechał do ich babci i zrobił dym... Masakra!ceska lubi tę wiadomość