X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Martika wiem co czujesz ja w 1 ciąży tak miała. Pomaga na mdłości imbir. Herbatka z imbirem. Sciskam mocno! Po 1 trymestrze powinno przejść!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiadomości! Ja też piję ziółka widzę że kilka dzieciaczków tu ziółkowych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika Bidulko strasznie Ci wspolczuję, też Cię podziwiam że jednak pojechałaś na ten egzamin! Oby jutro było lepiej!

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika podziwiam że dałaś radę :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, no masakra! Kombinuja jak tylko wykorzystac i panstwo i pracownika :( Mam nadzieje, ze znajdziesz taka prace, ktora da Ci satysfakcje :*

Ania super :*

Nusia lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kochana:*

Aneczko gratulacje! :) super!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika migdały a rano przed wstanie parę lykow mleka. .. chociaz wiem ze na każdego działa co innego. .. musisz wytrzyma ;) i tez Cię podziwiam...

She chętnie bym poczekała na Ciebie. .. ale moja cierpliwość gdzieś "wyszla" i za nic nie mogę jej znaleźć. Chyba w związku z tym chyba serio jutro zatestuje.

Objawy u mnie też jak zwykle. Chociaż piersi bolą odrobinę mniej i nie nabrzmialy tak póki co... i jajniki czuje... szczególnie prawy co mi się nie zdarzało ale to może być po inofolicu.

U mnie na obiad dziki ryż z kurczakiem duszonymi w sosie serowym ;)

Camember kocham! W ogóle panierowany ser na ciepło. .. i mi Morwa zrobiłaś ochotę. .. i znów nici z diety :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:39

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia szukasz pracy... Mnie szef zwolnił kilka dni przed wigilią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:47

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super!!!

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia trzymam kciuki za pracę.
    U mnie też na razie nic i dziś sobie odpuszczam wszelkie aplikacje bo do połowy lutego mnie nie będzie tu więc bez sensu. Wezmę się za to od nowa po powrocie.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka ale wredny chłop!!! ja się sama zwolniłam bo już miałam dość!
    szukam, ale ciężko teraz z pracą, płacą mało a wymagania mają nieziemskie!

Madlene mi sie i tak wydaje, że za granicą łatwiej z pracą, ja jak mieszkałam w stanach to bez problemu zawsze coś znalazłam i to bez doświadczenia w tych dziedzinach a tu wszystkim się w głowie poprzekręcało!

Jest taka jednak strona z ogłoszeniami, to o 10 rano np jedno ogłoszenie miało już ponad 4 tys odsłon! więc szukaj tu pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Nusia. płace nędzne a szefostwo myśli że jesteś niewolnikiem. Mobbing pełną gębą!

• martika Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady, niestety ale dzisiaj to nic by mi nie pomogło, to był chardkor. Mama mi ugotowała krupniku więc zaraz się chyba zbiorę i pojadę do niej.

Madlene, ładniutko u Ciebie.

ppaulina, nie miał kiedy..

Nusia, kciuki :)

She,odpisałam :)

To które w tym cyklu z zielonym groszkiem będą?:)

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    To które w tym cyklu z zielonym groszkiem będą?:)

Martika ja obstawiam Madlene i She :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, rozumiem Cie calkowicie :) i tak wytrzymalas dlugo :) Czekamy na II kreseczki z rana :)

Paulina, ale szef :( ja tam wierze w Karme, nie ujdzie mu to plazem!

Martika, jak to ktore? Wszystkie!!! :D
    Odpisalam :*

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Laseczki, ja uciekam na miasto...
    miłego wieczorku, poźniej do Was zaglądnę :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia a nas z praca było fajnie parę lat temu. A teraz tez różnie. Znaczy z taką przeciętna oczywiście nie ma problemu - zawsze się coś znajdzie. Natomiast w zawodzie za sensowne pieniądze to w chwili obecnej juz tez nie jest tak kolorowo. Bynajmniej tu u nas w IRL. Np 4-5 poziomów rozmów kwalifikacyjnych. .. dla mnie to przesada.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie nosi! Właśnie wrócił P i dowiedział się że jego brat mu nieźle dupsko obgadał i zrobił z siebie mega cierpiętnika! tragedia!

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania piękna beta !

Jakoś strasznie smutno mi dzisiaj. Na uczelni dowiedziałam się, że znajoma jest we wczesnej ciąży, jedna koleżanka rodzi w kwietniu, druga w maju kolejna w sierpniu.. Cieszę się bardzo ich szczęściem ale też im strasznie zazdroszczę tego szczęścia, które noszą pod sercem..
    A do tego czuje się jakoś tak @ mimo, że do okresu jeszcze jakieś 10 dni. Brzuch mnie pobolewa, a plecy to rano tak mocno dawały mi się we znaki, że już nie wiedziałam jak siedzieć w autobusie..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Morwa nie ma co się stresować. Ale taki palant! Mówię Wam szkoda słów! Niecierpię ludzi którzy za plecami Ci dupę obrobią a potem udają jacy to oni są dobrzy i Ci życzliwi! wrrr!!!

Ale już 10 wdechów 3 wydechy 2 pierdnięcia i spokój ;) tak z siostrą mówimy jak ktoś nam wpieni! Szkoda nerwów na głąba! Ale tak niesprawiedliwie nas potraktował. Zniszczył nam wigilię potem świeta a potem pojechał do ich babci i zrobił dym... Masakra!

ceska lubi tę wiadomość

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ