X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Martika wiem co czujesz ja w 1 ciąży tak miała. Pomaga na mdłości imbir. Herbatka z imbirem. Sciskam mocno! Po 1 trymestrze powinno przejść!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiadomości! Ja też piję ziółka widzę że kilka dzieciaczków tu ziółkowych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika Bidulko strasznie Ci wspolczuję, też Cię podziwiam że jednak pojechałaś na ten egzamin! Oby jutro było lepiej!

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika podziwiam że dałaś radę :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, no masakra! Kombinuja jak tylko wykorzystac i panstwo i pracownika :( Mam nadzieje, ze znajdziesz taka prace, ktora da Ci satysfakcje :*

Ania super :*

Nusia lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kochana:*

Aneczko gratulacje! :) super!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika migdały a rano przed wstanie parę lykow mleka. .. chociaz wiem ze na każdego działa co innego. .. musisz wytrzyma ;) i tez Cię podziwiam...

She chętnie bym poczekała na Ciebie. .. ale moja cierpliwość gdzieś "wyszla" i za nic nie mogę jej znaleźć. Chyba w związku z tym chyba serio jutro zatestuje.

Objawy u mnie też jak zwykle. Chociaż piersi bolą odrobinę mniej i nie nabrzmialy tak póki co... i jajniki czuje... szczególnie prawy co mi się nie zdarzało ale to może być po inofolicu.

U mnie na obiad dziki ryż z kurczakiem duszonymi w sosie serowym ;)

Camember kocham! W ogóle panierowany ser na ciepło. .. i mi Morwa zrobiłaś ochotę. .. i znów nici z diety :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:39

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia szukasz pracy... Mnie szef zwolnił kilka dni przed wigilią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 15:47

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super!!!

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia trzymam kciuki za pracę.
    U mnie też na razie nic i dziś sobie odpuszczam wszelkie aplikacje bo do połowy lutego mnie nie będzie tu więc bez sensu. Wezmę się za to od nowa po powrocie.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka ale wredny chłop!!! ja się sama zwolniłam bo już miałam dość!
    szukam, ale ciężko teraz z pracą, płacą mało a wymagania mają nieziemskie!

Madlene mi sie i tak wydaje, że za granicą łatwiej z pracą, ja jak mieszkałam w stanach to bez problemu zawsze coś znalazłam i to bez doświadczenia w tych dziedzinach a tu wszystkim się w głowie poprzekręcało!

Jest taka jednak strona z ogłoszeniami, to o 10 rano np jedno ogłoszenie miało już ponad 4 tys odsłon! więc szukaj tu pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Nusia. płace nędzne a szefostwo myśli że jesteś niewolnikiem. Mobbing pełną gębą!

• martika Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady, niestety ale dzisiaj to nic by mi nie pomogło, to był chardkor. Mama mi ugotowała krupniku więc zaraz się chyba zbiorę i pojadę do niej.

Madlene, ładniutko u Ciebie.

ppaulina, nie miał kiedy..

Nusia, kciuki :)

She,odpisałam :)

To które w tym cyklu z zielonym groszkiem będą?:)

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    To które w tym cyklu z zielonym groszkiem będą?:)

Martika ja obstawiam Madlene i She :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, rozumiem Cie calkowicie :) i tak wytrzymalas dlugo :) Czekamy na II kreseczki z rana :)

Paulina, ale szef :( ja tam wierze w Karme, nie ujdzie mu to plazem!

Martika, jak to ktore? Wszystkie!!! :D
    Odpisalam :*

Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Laseczki, ja uciekam na miasto...
    miłego wieczorku, poźniej do Was zaglądnę :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia a nas z praca było fajnie parę lat temu. A teraz tez różnie. Znaczy z taką przeciętna oczywiście nie ma problemu - zawsze się coś znajdzie. Natomiast w zawodzie za sensowne pieniądze to w chwili obecnej juz tez nie jest tak kolorowo. Bynajmniej tu u nas w IRL. Np 4-5 poziomów rozmów kwalifikacyjnych. .. dla mnie to przesada.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie nosi! Właśnie wrócił P i dowiedział się że jego brat mu nieźle dupsko obgadał i zrobił z siebie mega cierpiętnika! tragedia!

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania piękna beta !

Jakoś strasznie smutno mi dzisiaj. Na uczelni dowiedziałam się, że znajoma jest we wczesnej ciąży, jedna koleżanka rodzi w kwietniu, druga w maju kolejna w sierpniu.. Cieszę się bardzo ich szczęściem ale też im strasznie zazdroszczę tego szczęścia, które noszą pod sercem..
    A do tego czuje się jakoś tak @ mimo, że do okresu jeszcze jakieś 10 dni. Brzuch mnie pobolewa, a plecy to rano tak mocno dawały mi się we znaki, że już nie wiedziałam jak siedzieć w autobusie..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Morwa nie ma co się stresować. Ale taki palant! Mówię Wam szkoda słów! Niecierpię ludzi którzy za plecami Ci dupę obrobią a potem udają jacy to oni są dobrzy i Ci życzliwi! wrrr!!!

Ale już 10 wdechów 3 wydechy 2 pierdnięcia i spokój ;) tak z siostrą mówimy jak ktoś nam wpieni! Szkoda nerwów na głąba! Ale tak niesprawiedliwie nas potraktował. Zniszczył nam wigilię potem świeta a potem pojechał do ich babci i zrobił dym... Masakra!

ceska lubi tę wiadomość

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ