X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Niepokorna dobrze, ze sie pogodzilas z mezem. Powiem tylko, ze nawet jesli ma do Ciebie o cos pretensje, to nie powinien tak wyskakiwac w trakcie przytulanek. Bardzo neladnie :(
    Aaaaa ja tez chce sobie Twojego bloga poczytac :D
    Tak jeszcze sobie pomyslalam, ze jak bedziesz sie bawic z mezem w zwiazywanie itp, to jesli sie troche krepujesz, to mozesz ubrac cos wiecej niz bielizne. Np jakas obcisla bluzke i szorty, i nie zakladj bielizny pod spod :D To tez na niego zadziala, a moze jeszcze bardziej niz bielizna, a i Ty bedziesz mniej skrepowana :D
    Spróbuję zmodyfikować jakoś wszystkie wasze pomysły i jakoś się przemogę. Ale bez drinka się chyba nie obejdzie :P
    Zaproszenie zaakceptowałaś She?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wczoraj była imprezka bez Ciebie, ale nic straconego bo dzisiaj możesz nadrobić :P zostały mi 2 lampki winka na oko :)
    brzuch na @ może Cię boleć, ale póki nie ma krwi to jest nadzieja :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, ja to juz wiedzialam jak sie zaczelo plamienia. Juz nawet wczoraj nie robilam testu bo zapomnialalm, tak sie nastawilam na @. W kazdym razie troszke jest smutno, ale nie jest zle :D
    Teraz czekam na Wasze testy :D

Niepokorna, troche alko nie zaszkodzi, ale nie przesadz, bo to obnizy Twoje libido :P
    Zaakceptowalam, odpisalam, zaczelam czytac :*

Cigaretta, to dzis robimy impreze :D Dokoncze naleweczke babuni :*
    Oj krwi nie ma jeszcze, ale juz takie farfocle leca. Obstawiam @ do godziny czasu ;)

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf,
    Ja mam zawsze bardzo niskie libido, więc gorzej już być nie może. A alkohol je właśnie czasem podnosi :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również nie mam pojęcia o co chodzilo Dagn :/ No trudno.

Klaudia, można paracetamol. Właśnie dziś wzięłam bo juz nie mogłam wytrzymać z głową.

Monika, jak pęcherz? Jaki dostałaś antybiotyk?

She, a z tym staraniem 2 lata, nie można jakoś sciemniala ze tyle się starcie? Jakiś lekarz na pewno by się znalazło choćby w pl ze niby chodziłam na wizyty? Nie da rady?

Madlene, przykro mi strasznie i z powodu @ i z powodu córci. Ale na urlop jedziecie mimo tego?

Niepokorna, współczuję z powodu sprzeczki. Mam nadzieje ze zaraz doczytać ze jest juz lepiej. Nie wiem co Ci poradzić bo też mam okresy gdzie seks mógłby dla mnie nie istnieć. Musze ze tak powiem mieć super humor, nie mieć wkurwa i wszystko musi być cacy. Może spróbuj porozmawiać z mężem, wyjedzie gdzieś, odpocznijcie. Powodzenia kochana. A odnośnie owulacji, to tak jak Morwa pisze, postawiłam na monitoring żebyś wiedziała co i jak u Ciebie mniej więcej.

Morwa kochana, taki służby po owu to na fasolkę <3 Trzymam kciuki za czwartkowe testowanie zbiorowe :)

Cigaretta kochana, nie możesz się załamywać. Wiem ze są chwile zwątpienia, ale na pewno każda z nas będzie mamusia. Musimy w to wierzyć bo inaczej być nie może <3

Kotowa, gratulacje zdanego egzaminu :)

Wysyłam, jeszcze nie doczytałam do końca :)

She Wolf, Kotowa lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Ale czytania po weekendzie!

She wielka szkoda, ze ta wredna @ nie chciala odpuscic tym razem :( Ale gdzies mi sie obilo o uszy, ze wybierasz sie na urlop tak? A kiedy?

Madlene u ciebie to samo :( A jak z corci noga? Spakowani na wyjazd?

She Wolf lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta gratulacje :)

Morwa, weź paracetamol. Herbata gorąca z cytryna i imbirem. Zdrowiej!

Martika powodzenia :)

Morwa, Cigaretta lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka lepiej Ci już?

Ja byłam na weekend u Taty i siorki, zostawiliśmy synka na tydzień :)

Generalnie średnio się czułam w sobotę, brzuch bolał itp. No ale mam nadzieje ze wszystko ok. Dziś przelozylam usg prenatalne z 10.02 na 6.02 mam nadzieje se dzidzia urośnie na Yale żeby wszystko zmierzyć.

W pracy urwanie głowy. Teraz przez godzinkę olalam wszystko i Was czytam :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze szykuje sie kolejne testowanie wielkie! Fajnie, ze nie wszystkie naraz tylko tak etapami. Przynajmniej emocji nie brakuje :)

Dziewczyny jak tam z waszymi bolami glowy? Cisnienie skacze, ze tak was lapie?

Madlene doczytalam juz o corci. Co za pech! Ale lepiej, ze ma gips to szybciej wroci do formy. Ja tez na poczatku plakalam, a potem to juz poszlo szybko i nie moglam sie nadziwic jak synek daje sobie rade z tym balastem :)

• agata83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka a czemu przelozylas wizyte? I jak z twoim brzuchem dzis? Teraz masz troche spokoju w domu jak synka nie ma :) Ja za godzine jade po swojego do przedszkola.
    Czuje sie o wiele lepiej, choc katar mnie meczy. I jakos mdlosci znow powrocily.

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka raczej nie da sie nasciemniac, bo oni mnie znaja u nas w przychodni. Na razie sie nie nakrecam, zobaczymy co mi powiedza na wizycie za tydzien.
    To juz w piatek prenatalne? Ale ten czas leci. Mam nadzieje, ze dzidzia da sie zmierzyc <3

Agatko dzieki :*
    Tak wybieramy sie w kwietniu chyba, jak wsystko dobrze pojdzie. Tylko nie wiem gdzie, mam milion pomyslow i codziennie zmieniam plan ;)
    Na razie musze zobaczyc czy bede miala urlop po zmianie umowy na pol etatu.
    Dobrze ze juz Ci troche lepiej, ma nadzieje, ze w koncu sie do konca wykurujesz :*

Morwa, to dzis wieczorna imprezka :D Nie moge sie doczekac :D

Tak jak przewidzialam @ juz sie rozkrecila.
    Ale zaraz zdziele moja psiure! Szczeka caly ranek - na nic! Duchy chyba widzi!

Morwa lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She jak to nie masz pomyslu gdzie jechac? Moze Wietnam? Bo to chyba tam mialas ochote brac slub? :) No wiesz przy okazji urlopu mozna obadac teren :)

Niepokorna libido to temat rzeka i jedni maja wieksze a drudzy mniejsze. Tak jest caly czas.To ze ty zaliczasz sie do tej drugiej grupy nie znaczy, ze jestes gorsza i ze trzeba cie zostawic. Absolutnie tak nie mysl!! Widzialam, ze dziewczyny pisaly ci juz co nieco co mozesz zrobic, wiec jedynie podpisuje sie pod nimi. Moze nastepny raz bedzie juz inny??!! Tego ci zycze :)

Nusia lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Niepokorna wtedy co Ci wyznaczyło tą owulacje w ten dzień to pamiętasz jak się czułas albo dzień później nie bolało Cię nic ? Bo nie zaznaczyłas tam żadnych objawów. Moim zdaniem mogłaby tam być owulacja ,ale równie dobrze mogłaby być w inny dzień , pewne jest jedno jak zajdziesz w ciążę to na sto procent potwierdzisz owulacje i nie ważne juz kiedy ona była . A jak nie zajdziesz(tej opcji nie bierzemy pod uwagę;) ) to jeśli oczywiscie wiesz jaka długa masz fazę lutealna obliczysz sobie kiedy ta owu mogła być i czy była przed skokiem temperatury czy w trakcie czy też po ;)
    Czułam się normalnie, dobrze. Nie miałam żadnych objawów.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83 wrote:
    She jak to nie masz pomyslu gdzie jechac? Moze Wietnam? Bo to chyba tam mialas ochote brac slub? :) No wiesz przy okazji urlopu mozna obadac teren :)

Niepokorna libido to temat rzeka i jedni maja wieksze a drudzy mniejsze. Tak jest caly czas.To ze ty zaliczasz sie do tej drugiej grupy nie znaczy, ze jestes gorsza i ze trzeba cie zostawic. Absolutnie tak nie mysl!! Widzialam, ze dziewczyny pisaly ci juz co nieco co mozesz zrobic, wiec jedynie podpisuje sie pod nimi. Moze nastepny raz bedzie juz inny??!! Tego ci zycze :)
    Jestem jaka jestem. Ale spróbuję jakoś wcielić w życie rady dziewczyn, małymi kroczkami :)

agata83 lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, Morwa, Martika jak tam u was? Nusia fajne nowe zdjecie:)

Ciekawe kiedy nadrobie to czytanie i odpisywanie :) Mam nadzieje, ze do jutra mi sie uda :) Teraz zmykam robic obiad a potem po synka!
    Do uslyszenia!

P.S. Stesknilam sie za wami!

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83 wrote:
    Dziewczyny jak tam z waszymi bolami glowy? Cisnienie skacze, ze tak was lapie?

Agatka mnie głowa boli cały czas od kilku dni, mam nadzieję, ze to ciśnienie się w końcu unormuje bo zwariuję!
    Cieszę się, że już Ci lepiej, a mdłości to taki urok ciąży hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka my za Tobą też się stęsniłyśmy! Mam nadzieję, że będziesz tu częściej!

A u mnie Kochana nic ciekawego, czekam na @. Za 2 tygodnie zaczynam nową pracę, z tym że z 3 miesięcznym stażem najpierw, bo firma chce zaoszczędzic i wykorzystać urząd pracy...zobaczymy jak to będzie, mam mieszane uczucia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:06

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko, wlasnie ja mam milion pomyslow, ale chyba polecimy na Karaiby gdzies, chyba ze wymysle cos innego :)
    Ja tez sie stesknilam za Toba :*

Nusia to jednak sie zdecydowalas na ta prace?
    A ja coraz bardziej zaluje ze zdcydowalam sie wrocic. Jeszcze nie wrocilam a juz mysle zeby zlozyc wymowienie hahaha. I chyba tak zrobie zaraz po urlopie :D

17 cs <3 2.11.2019

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze Nusia :) Dasz radę na pewno w nowej pracy :D

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She narazie póki nie mam innej opcji to tam pójdę, chyba że przez te 2 tygodnie jeszcze się coś zmieni...nie mogę już tak siedzieć bezczynnie w domu bo mnie zaczyna trafiać, jakby mi za to płacili to byłoby zajebiście :) ale niestety...w tym roku mamy sporo wydatków, chcemy tez na jakieś fajne wakacje pojechać, mamy 2 wesela, 2 chrzciny, chcemy w domku dokończyć jeszcze pare rzeczy, więc pieniądze są koneicznością...

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ