Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa - no ja myślę, że poczekamy:D mnie już powoli kusi, ale nasze wspólne sikanie ( ) mnie motywuje żeby zaczekać
Cigaretta, już niedługo będziemy Tobie kibicować
Nusia, ja myślę że ból brzucha nie nie znaczy i dołączysz się do nas z testowaniem;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo dobrze, ze nie liczysz Nusia, tym większą niespodziankę będziesz miała ewentualnie
Ja tez nie liczę na nic -jakoś w tym cyklu nie mam żadnych schizow, żadnych bóli, temp tez słabo wygląda. Ale cieszę się, ze chociażby mam normalny cykl, A nie tak jak ostatnio;)
A, no i mam już przepyszna wisnioweczke,która czeka na pocieszenieNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dziewczyny właśnie badalam temp pod pachą bo kaszel mam taki jak przy zapaleniu oskrzeli . I mam 37,48 jak tak dalej temperatura będzie rosnąć to co mam sobie strzelić na jej zbicie? No tak więc rozkłada mnie choroba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, kciuki za wizytę, ja jak byłam przeziębiona i chciałam coś dla kobiet w ciąży to farmaceutka mi powiedziała, że tylko syrop na bazie malin i czosnku w pierwszym trymestrze więc jadłam w domu czoch i piłam herbaty z miodem, cytryną, malinami itp.
Cigaretta gratulacje.
Dziewczyny ja mam egzamin o 13:15, trzymajcie kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny