X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, wstaje z łóżka i ide zrobić kawe :) u mnie mroźno za oknem, mąż właśnie wyszedł do roboty :(

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam się z Wami. Udało mi się doczytać! Trzymam kciuki za czwartkowe grupowe testowanie :) postaram się tu wejść i sprawdzić informacje o 3 nowych fasolkach :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Witam z rana, wstaje z łóżka i ide zrobić kawe :) u mnie mroźno za oknem, mąż właśnie wyszedł do roboty :(

Witaj;) Ja już siedzę w pracy - strasznie dziś wymarzlam rano. Grrr, niech już będzie wiosna;)

Miłego dnia! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam tego testowania ;) znowu ten dreszczyk emocji !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

ale mi się dzisiaj głupoty śniły, masakra!!!
    no mnie już zaczyna brzuch boleć na @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa - no ja myślę, że poczekamy:D mnie już powoli kusi, ale nasze wspólne sikanie (:D ) mnie motywuje żeby zaczekać ;)

Cigaretta, już niedługo będziemy Tobie kibicować;)

Nusia, ja myślę że ból brzucha nie nie znaczy i dołączysz się do nas z testowaniem;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Morwa, to niedobrze! może lepiej wybierz się do lekarza...

Monika ja się jakoś nie nastawiam, na nic nie licze w tym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, ze nie liczysz Nusia, tym większą niespodziankę będziesz miała ewentualnie ;)
    Ja tez nie liczę na nic -jakoś w tym cyklu nie mam żadnych schizow, żadnych bóli, temp tez słabo wygląda. Ale cieszę się, ze chociażby mam normalny cykl, A nie tak jak ostatnio;)

A, no i mam już przepyszna wisnioweczke,która czeka na pocieszenie ;)

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dziewczyny właśnie badalam temp pod pachą bo kaszel mam taki jak przy zapaleniu oskrzeli . I mam 37,48 jak tak dalej temperatura będzie rosnąć to co mam sobie strzelić na jej zbicie? No tak więc rozkłada mnie choroba :/
    Morwa lepiej idź na wizyte do lekarza, przepisze Ci coś co w razie Wu nie będzie zagrażać ciąży ! :* kuruj się !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Rodzinny mnie już dzisiaj nie przyjmie , jak coś to dopiero jutro mam dzwonić , więc lipton jak mnie w nocy całkowicie rozłoży:(
    to może zapytaj w aptece o lek na przeziębienie dla kobiet w ciąży :> powinna Ci coś doradzić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOBITKI ZDAŁAM EGZAMIN NA 4 ! :)

Monika***, Nusia, Morwa, klaudia1534, NIEPOKORNA, Madlene84, Kotowa, agata83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    KOBITKI ZDAŁAM EGZAMIN NA 4 ! :)

Brawo Cigaretta!!! super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:55

• martika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, kciuki za wizytę, ja jak byłam przeziębiona i chciałam coś dla kobiet w ciąży to farmaceutka mi powiedziała, że tylko syrop na bazie malin i czosnku w pierwszym trymestrze więc jadłam w domu czoch i piłam herbaty z miodem, cytryną, malinami itp.

Cigaretta gratulacje.

Dziewczyny ja mam egzamin o 13:15, trzymajcie kciuki! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny ! <3
    uciekam pisać pracę, bo póki co idzie mi to jak krew z nosa.. mam dopiero 4 strony a w walentynki muszę oddać gotową teorię...

Martika trzymam kciuki.

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika powodzenia!

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Ja się właśnie przebudziłam. Zaraz wstanę na kawę. Nie mogłam zasnąć dzisiaj. Mam badzieję, że Wy dobrze spałyście :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Cigaretta zdolniacho :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie plany na dzisiaj ma każda z Was?? :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta super !

Martika oczywiście, że będziemy trzymały :)

Ja mam egzamin w czwartek o 9.45 więc z rańca szybkie obsikanie testu i biegiem na autobus :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja spałam dobrze, obudziłąm się o 8 jak mąż wychodził do roboty :P
    a plany na dziś.. ruszenie z pisaniem pracy, tak chociaż 10 stron napisać chcę, ale czy mi się uda to nie wiem, bo póki co siedzę i się gapię w monitor :P

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ