X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa wrote:
    Dziewczyny, a jeszcze propo gumek. Usmialismy się ostatnio z mężem, bo z racji na koniec okresu i mega chęci postanowiłam, że użyjemy. I gumka nam pękła :-D szkoda, że nie ze 3 lata temu :-P

hehehe

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam. Dobranoc wszystkim :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam laseczki :-) nie pochwalilam się Wam, w czwartek miałam wyniki egzaminu, miałam 84% B-)

Cigaretta, Nusia, Morwa, NIEPOKORNA, Madlene84, klaudia1534, agata83 lubią tę wiadomość

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Niepokorna ;)
    Kotowa nam w karierze gumkowej to się nie zdarzyło :p

Kotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kotowa, super wynik :)

Kotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa gratuluję zdolniachu ! :) i dobrej nocy :*

Kotowa lubi tę wiadomość

• Kotowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, nam też pierwszy raz, chyba poczuła się niepotrzebna :-D
    Dobranoc dziewczyny :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:53

Morwa, Cigaretta, stacey lubią tę wiadomość

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem oglądamy projekty przyszłego domu. Rozmarzylam się ... :)

NIEPOKORNA, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, nauczyłam się używać forum na tablecie. Więc będę częściej nawet będąc poza domem :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    My z mężem oglądamy projekty przyszłego domu. Rozmarzylam się ... :)
    Mnie też się marzy własny dom... Ale to na razie tylko marzenia.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Duży domek chcecie budować? Mi się marzy taki z bali :)
    Morwa ok 100 m ,taki parterowy z użytkowym poddaszem :) już niedługo i się uwolnie od tesciowej :p

Morwa, Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja też chcę mieć 3 dzieci, dlatego poddasze musi być użytkowe w razie Wu :) bo nie wiadomo jak się sprawy potoczą :) 4 pokoje, kuchnia, łazienka i salon no i koniecznie duży taras z widokiem na las :) mieszkamy pod lasem i szczególnie w zimie są piękne widoki jak sarny spacerują :)

• martika Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, super, że luzik :) Mam nadzieję, że córcia szybko wydobrzeje. Musisz być silna żeby i ona sie nie podłamała tylko dalej miała z tego frajdę.

Aneczka, mam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe: nudności, wymioty, zapachy, sikanie, zgaga, uderzenia gorąca, piersi ćmią, zmęczenie, wzdęcia, nerwowość, zawrotu głowy i naczynka zaczęły mi pękać. W pierwszej tak nie miałam, ale staram się nie narzekać, bo wcześniej wiele bym dała za to by się tak czuć i być w ciąży.

Nusia, nie poznałam Cię :D

Klaudia, wychodzi na to, że dobrze.

Monika, Klaudia, Morwa, kciuki za testowanie!! Bardzo Wam życzę, żeby się udało.

Morwa, kochanie, mam przeczucia, ale nic nie mówię :p

She, mam nadzieję, ze uda Wam się bez wspomagania, bardzo Wam tego życzę.

Niepokorna, ale jeśli nie masz owulacji to bierz tak jak lekarz kazał, bo pewnie chce Ci w ten sposób wyregulować cykl, ja nigdy nie miałam pozytywnego testu ovu, ale z każdym dniem był ciemniejszy, a po skosu znowu blady no i miałam ładną fazę wyzszych temp. Co do seksu, to jeśli się wstydzisz to mam propozycję ja kiedyś tak zrobiłam i mąż odleciał w kosmos z zachwytu. Jak przyszedł to od razu kazałam mu iść do łazienki wziąć prysznic, w pokoju przygotowałam muzyke, ładne drinki i świece, ubrałam seksi bieliznę i szpilki. Jak mąż wyszedł z łazienki to kazałam mu stanąć tyłem pod drzwiami, zawiązałam mu oczy i posadziłam na krześle. Przywiązałam mu ręce z tyłu, ale tylko po to, żeby się niecierpliwił i mnie nie dotykał. Chodziłam w okół tupiąc szpilkami, zrobiłam mu masaż z olejkami, pozaczepiałam go trochę. W ogóle się nie odzywałam, on mnie nie widział więc się tak nie wstydziłam i powiem Ci że nie dość, że on był rozgrzany do czerwoności to mnie też to bardzo pobudziło i ośmieliło. To były nasze początki i jakoś łatwiej mi się było tak przełamać. Może łatwiej będzie Ci go dotykać i się zabawić jak to Ty będziesz panowała nad wszystkim, a tż nie będzie Cię widział.

Kotowa gratulacje! :)

NIEPOKORNA, Madlene84, She Wolf, Zetka, Kotowa, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uciekam, dobranoc ;**

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Madlene, super, że luzik :) Mam nadzieję, że córcia szybko wydobrzeje. Musisz być silna żeby i ona sie nie podłamała tylko dalej miała z tego frajdę.

Aneczka, mam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe: nudności, wymioty, zapachy, sikanie, zgaga, uderzenia gorąca, piersi ćmią, zmęczenie, wzdęcia, nerwowość, zawrotu głowy i naczynka zaczęły mi pękać. W pierwszej tak nie miałam, ale staram się nie narzekać, bo wcześniej wiele bym dała za to by się tak czuć i być w ciąży.

Nusia, nie poznałam Cię :D

Klaudia, wychodzi na to, że dobrze.

Monika, Klaudia, Morwa, kciuki za testowanie!! Bardzo Wam życzę, żeby się udało.

Morwa, kochanie, mam przeczucia, ale nic nie mówię :p

She, mam nadzieję, ze uda Wam się bez wspomagania, bardzo Wam tego życzę.

Niepokorna, ale jeśli nie masz owulacji to bierz tak jak lekarz kazał, bo pewnie chce Ci w ten sposób wyregulować cykl, ja nigdy nie miałam pozytywnego testu ovu, ale z każdym dniem był ciemniejszy, a po skosu znowu blady no i miałam ładną fazę wyzszych temp. Co do seksu, to jeśli się wstydzisz to mam propozycję ja kiedyś tak zrobiłam i mąż odleciał w kosmos z zachwytu. Jak przyszedł to od razu kazałam mu iść do łazienki wziąć prysznic, w pokoju przygotowałam muzyke, ładne drinki i świece, ubrałam seksi bieliznę i szpilki. Jak mąż wyszedł z łazienki to kazałam mu stanąć tyłem pod drzwiami, zawiązałam mu oczy i posadziłam na krześle. Przywiązałam mu ręce z tyłu, ale tylko po to, żeby się niecierpliwił i mnie nie dotykał. Chodziłam w okół tupiąc szpilkami, zrobiłam mu masaż z olejkami, pozaczepiałam go trochę. W ogóle się nie odzywałam, on mnie nie widział więc się tak nie wstydziłam i powiem Ci że nie dość, że on był rozgrzany do czerwoności to mnie też to bardzo pobudziło i ośmieliło. To były nasze początki i jakoś łatwiej mi się było tak przełamać. Może łatwiej będzie Ci go dotykać i się zabawić jak to Ty będziesz panowała nad wszystkim, a tż nie będzie Cię widział.

Kotowa gratulacje! :)
    Spróbuję :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tylko jedno małe ale... ja nie mam seksownej bielizny... i aktualnie nie mam kasy by taką kupić...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, chyba będę musiała wcześniej sama wypić ze 3 drinki :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki... przez ten cały dzisiejszy stres boli mnie głowa i nie mogę zasnąć :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, to pewnie, zewypij trochę na rozluznienie - nikt nie będzie wiedział;P co do bielizny - każda będzie seksowna, jeśli będziesz się w niej tak czuć. Może wystarczy komplet w tym samym kolorze, przygas światło, zapal swiece ...kurczę też muszę spróbować :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa! Snilas mi się :D :D
    Śniło mi się ze napisałaś, że nie.mogłaś wytrzymać z testowaniem do czwartku, zrobiłaś test i wyszedł Ci bladzioch <3
    Ten sen to pewnie dlatego, ze mam pewne przeczucia co do Ciebie I Twojego testowania :) i na pewno to sen proroczy:D

Nusia lubi tę wiadomość

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ