Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też uciekam laseczki nie pochwalilam się Wam, w czwartek miałam wyniki egzaminu, miałam 84%
Cigaretta, Nusia, Morwa, NIEPOKORNA, Madlene84, klaudia1534, agata83 lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, nam też pierwszy raz, chyba poczuła się niepotrzebna
Dobranoc dziewczyny :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:53
Morwa, Cigaretta, stacey lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa ja też chcę mieć 3 dzieci, dlatego poddasze musi być użytkowe w razie Wu bo nie wiadomo jak się sprawy potoczą 4 pokoje, kuchnia, łazienka i salon no i koniecznie duży taras z widokiem na las mieszkamy pod lasem i szczególnie w zimie są piękne widoki jak sarny spacerują
-
Madlene, super, że luzik Mam nadzieję, że córcia szybko wydobrzeje. Musisz być silna żeby i ona sie nie podłamała tylko dalej miała z tego frajdę.
Aneczka, mam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe: nudności, wymioty, zapachy, sikanie, zgaga, uderzenia gorąca, piersi ćmią, zmęczenie, wzdęcia, nerwowość, zawrotu głowy i naczynka zaczęły mi pękać. W pierwszej tak nie miałam, ale staram się nie narzekać, bo wcześniej wiele bym dała za to by się tak czuć i być w ciąży.
Nusia, nie poznałam Cię
Klaudia, wychodzi na to, że dobrze.
Monika, Klaudia, Morwa, kciuki za testowanie!! Bardzo Wam życzę, żeby się udało.
Morwa, kochanie, mam przeczucia, ale nic nie mówię :p
She, mam nadzieję, ze uda Wam się bez wspomagania, bardzo Wam tego życzę.
Niepokorna, ale jeśli nie masz owulacji to bierz tak jak lekarz kazał, bo pewnie chce Ci w ten sposób wyregulować cykl, ja nigdy nie miałam pozytywnego testu ovu, ale z każdym dniem był ciemniejszy, a po skosu znowu blady no i miałam ładną fazę wyzszych temp. Co do seksu, to jeśli się wstydzisz to mam propozycję ja kiedyś tak zrobiłam i mąż odleciał w kosmos z zachwytu. Jak przyszedł to od razu kazałam mu iść do łazienki wziąć prysznic, w pokoju przygotowałam muzyke, ładne drinki i świece, ubrałam seksi bieliznę i szpilki. Jak mąż wyszedł z łazienki to kazałam mu stanąć tyłem pod drzwiami, zawiązałam mu oczy i posadziłam na krześle. Przywiązałam mu ręce z tyłu, ale tylko po to, żeby się niecierpliwił i mnie nie dotykał. Chodziłam w okół tupiąc szpilkami, zrobiłam mu masaż z olejkami, pozaczepiałam go trochę. W ogóle się nie odzywałam, on mnie nie widział więc się tak nie wstydziłam i powiem Ci że nie dość, że on był rozgrzany do czerwoności to mnie też to bardzo pobudziło i ośmieliło. To były nasze początki i jakoś łatwiej mi się było tak przełamać. Może łatwiej będzie Ci go dotykać i się zabawić jak to Ty będziesz panowała nad wszystkim, a tż nie będzie Cię widział.
Kotowa gratulacje!
NIEPOKORNA, Madlene84, She Wolf, Zetka, Kotowa, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Madlene, super, że luzik Mam nadzieję, że córcia szybko wydobrzeje. Musisz być silna żeby i ona sie nie podłamała tylko dalej miała z tego frajdę.
Aneczka, mam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe: nudności, wymioty, zapachy, sikanie, zgaga, uderzenia gorąca, piersi ćmią, zmęczenie, wzdęcia, nerwowość, zawrotu głowy i naczynka zaczęły mi pękać. W pierwszej tak nie miałam, ale staram się nie narzekać, bo wcześniej wiele bym dała za to by się tak czuć i być w ciąży.
Nusia, nie poznałam Cię
Klaudia, wychodzi na to, że dobrze.
Monika, Klaudia, Morwa, kciuki za testowanie!! Bardzo Wam życzę, żeby się udało.
Morwa, kochanie, mam przeczucia, ale nic nie mówię :p
She, mam nadzieję, ze uda Wam się bez wspomagania, bardzo Wam tego życzę.
Niepokorna, ale jeśli nie masz owulacji to bierz tak jak lekarz kazał, bo pewnie chce Ci w ten sposób wyregulować cykl, ja nigdy nie miałam pozytywnego testu ovu, ale z każdym dniem był ciemniejszy, a po skosu znowu blady no i miałam ładną fazę wyzszych temp. Co do seksu, to jeśli się wstydzisz to mam propozycję ja kiedyś tak zrobiłam i mąż odleciał w kosmos z zachwytu. Jak przyszedł to od razu kazałam mu iść do łazienki wziąć prysznic, w pokoju przygotowałam muzyke, ładne drinki i świece, ubrałam seksi bieliznę i szpilki. Jak mąż wyszedł z łazienki to kazałam mu stanąć tyłem pod drzwiami, zawiązałam mu oczy i posadziłam na krześle. Przywiązałam mu ręce z tyłu, ale tylko po to, żeby się niecierpliwił i mnie nie dotykał. Chodziłam w okół tupiąc szpilkami, zrobiłam mu masaż z olejkami, pozaczepiałam go trochę. W ogóle się nie odzywałam, on mnie nie widział więc się tak nie wstydziłam i powiem Ci że nie dość, że on był rozgrzany do czerwoności to mnie też to bardzo pobudziło i ośmieliło. To były nasze początki i jakoś łatwiej mi się było tak przełamać. Może łatwiej będzie Ci go dotykać i się zabawić jak to Ty będziesz panowała nad wszystkim, a tż nie będzie Cię widział.
Kotowa gratulacje! -
nick nieaktualnyNiepokorna, to pewnie, zewypij trochę na rozluznienie - nikt nie będzie wiedział;P co do bielizny - każda będzie seksowna, jeśli będziesz się w niej tak czuć. Może wystarczy komplet w tym samym kolorze, przygas światło, zapal swiece ...kurczę też muszę spróbować
-
nick nieaktualnyMorwa! Snilas mi się
Śniło mi się ze napisałaś, że nie.mogłaś wytrzymać z testowaniem do czwartku, zrobiłaś test i wyszedł Ci bladzioch
Ten sen to pewnie dlatego, ze mam pewne przeczucia co do Ciebie I Twojego testowania i na pewno to sen proroczy:DNusia lubi tę wiadomość