X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa wrote:
    Dziewczyny, a jeszcze propo gumek. Usmialismy się ostatnio z mężem, bo z racji na koniec okresu i mega chęci postanowiłam, że użyjemy. I gumka nam pękła :-D szkoda, że nie ze 3 lata temu :-P

hehehe

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam. Dobranoc wszystkim :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam laseczki :-) nie pochwalilam się Wam, w czwartek miałam wyniki egzaminu, miałam 84% B-)

Cigaretta, Nusia, Morwa, NIEPOKORNA, Madlene84, klaudia1534, agata83 lubią tę wiadomość

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Niepokorna ;)
    Kotowa nam w karierze gumkowej to się nie zdarzyło :p

Kotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Kotowa, super wynik :)

Kotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa gratuluję zdolniachu ! :) i dobrej nocy :*

Kotowa lubi tę wiadomość

• Kotowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, nam też pierwszy raz, chyba poczuła się niepotrzebna :-D
    Dobranoc dziewczyny :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:53

Morwa, Cigaretta, stacey lubią tę wiadomość

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem oglądamy projekty przyszłego domu. Rozmarzylam się ... :)

NIEPOKORNA, Madlene84 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, nauczyłam się używać forum na tablecie. Więc będę częściej nawet będąc poza domem :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    My z mężem oglądamy projekty przyszłego domu. Rozmarzylam się ... :)
    Mnie też się marzy własny dom... Ale to na razie tylko marzenia.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Duży domek chcecie budować? Mi się marzy taki z bali :)
    Morwa ok 100 m ,taki parterowy z użytkowym poddaszem :) już niedługo i się uwolnie od tesciowej :p

Morwa, Madlene84, agata83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja też chcę mieć 3 dzieci, dlatego poddasze musi być użytkowe w razie Wu :) bo nie wiadomo jak się sprawy potoczą :) 4 pokoje, kuchnia, łazienka i salon no i koniecznie duży taras z widokiem na las :) mieszkamy pod lasem i szczególnie w zimie są piękne widoki jak sarny spacerują :)

• martika Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, super, że luzik :) Mam nadzieję, że córcia szybko wydobrzeje. Musisz być silna żeby i ona sie nie podłamała tylko dalej miała z tego frajdę.

Aneczka, mam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe: nudności, wymioty, zapachy, sikanie, zgaga, uderzenia gorąca, piersi ćmią, zmęczenie, wzdęcia, nerwowość, zawrotu głowy i naczynka zaczęły mi pękać. W pierwszej tak nie miałam, ale staram się nie narzekać, bo wcześniej wiele bym dała za to by się tak czuć i być w ciąży.

Nusia, nie poznałam Cię :D

Klaudia, wychodzi na to, że dobrze.

Monika, Klaudia, Morwa, kciuki za testowanie!! Bardzo Wam życzę, żeby się udało.

Morwa, kochanie, mam przeczucia, ale nic nie mówię :p

She, mam nadzieję, ze uda Wam się bez wspomagania, bardzo Wam tego życzę.

Niepokorna, ale jeśli nie masz owulacji to bierz tak jak lekarz kazał, bo pewnie chce Ci w ten sposób wyregulować cykl, ja nigdy nie miałam pozytywnego testu ovu, ale z każdym dniem był ciemniejszy, a po skosu znowu blady no i miałam ładną fazę wyzszych temp. Co do seksu, to jeśli się wstydzisz to mam propozycję ja kiedyś tak zrobiłam i mąż odleciał w kosmos z zachwytu. Jak przyszedł to od razu kazałam mu iść do łazienki wziąć prysznic, w pokoju przygotowałam muzyke, ładne drinki i świece, ubrałam seksi bieliznę i szpilki. Jak mąż wyszedł z łazienki to kazałam mu stanąć tyłem pod drzwiami, zawiązałam mu oczy i posadziłam na krześle. Przywiązałam mu ręce z tyłu, ale tylko po to, żeby się niecierpliwił i mnie nie dotykał. Chodziłam w okół tupiąc szpilkami, zrobiłam mu masaż z olejkami, pozaczepiałam go trochę. W ogóle się nie odzywałam, on mnie nie widział więc się tak nie wstydziłam i powiem Ci że nie dość, że on był rozgrzany do czerwoności to mnie też to bardzo pobudziło i ośmieliło. To były nasze początki i jakoś łatwiej mi się było tak przełamać. Może łatwiej będzie Ci go dotykać i się zabawić jak to Ty będziesz panowała nad wszystkim, a tż nie będzie Cię widział.

Kotowa gratulacje! :)

NIEPOKORNA, Madlene84, She Wolf, Zetka, Kotowa, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uciekam, dobranoc ;**

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Madlene, super, że luzik :) Mam nadzieję, że córcia szybko wydobrzeje. Musisz być silna żeby i ona sie nie podłamała tylko dalej miała z tego frajdę.

Aneczka, mam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe: nudności, wymioty, zapachy, sikanie, zgaga, uderzenia gorąca, piersi ćmią, zmęczenie, wzdęcia, nerwowość, zawrotu głowy i naczynka zaczęły mi pękać. W pierwszej tak nie miałam, ale staram się nie narzekać, bo wcześniej wiele bym dała za to by się tak czuć i być w ciąży.

Nusia, nie poznałam Cię :D

Klaudia, wychodzi na to, że dobrze.

Monika, Klaudia, Morwa, kciuki za testowanie!! Bardzo Wam życzę, żeby się udało.

Morwa, kochanie, mam przeczucia, ale nic nie mówię :p

She, mam nadzieję, ze uda Wam się bez wspomagania, bardzo Wam tego życzę.

Niepokorna, ale jeśli nie masz owulacji to bierz tak jak lekarz kazał, bo pewnie chce Ci w ten sposób wyregulować cykl, ja nigdy nie miałam pozytywnego testu ovu, ale z każdym dniem był ciemniejszy, a po skosu znowu blady no i miałam ładną fazę wyzszych temp. Co do seksu, to jeśli się wstydzisz to mam propozycję ja kiedyś tak zrobiłam i mąż odleciał w kosmos z zachwytu. Jak przyszedł to od razu kazałam mu iść do łazienki wziąć prysznic, w pokoju przygotowałam muzyke, ładne drinki i świece, ubrałam seksi bieliznę i szpilki. Jak mąż wyszedł z łazienki to kazałam mu stanąć tyłem pod drzwiami, zawiązałam mu oczy i posadziłam na krześle. Przywiązałam mu ręce z tyłu, ale tylko po to, żeby się niecierpliwił i mnie nie dotykał. Chodziłam w okół tupiąc szpilkami, zrobiłam mu masaż z olejkami, pozaczepiałam go trochę. W ogóle się nie odzywałam, on mnie nie widział więc się tak nie wstydziłam i powiem Ci że nie dość, że on był rozgrzany do czerwoności to mnie też to bardzo pobudziło i ośmieliło. To były nasze początki i jakoś łatwiej mi się było tak przełamać. Może łatwiej będzie Ci go dotykać i się zabawić jak to Ty będziesz panowała nad wszystkim, a tż nie będzie Cię widział.

Kotowa gratulacje! :)
    Spróbuję :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tylko jedno małe ale... ja nie mam seksownej bielizny... i aktualnie nie mam kasy by taką kupić...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, chyba będę musiała wcześniej sama wypić ze 3 drinki :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki... przez ten cały dzisiejszy stres boli mnie głowa i nie mogę zasnąć :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, to pewnie, zewypij trochę na rozluznienie - nikt nie będzie wiedział;P co do bielizny - każda będzie seksowna, jeśli będziesz się w niej tak czuć. Może wystarczy komplet w tym samym kolorze, przygas światło, zapal swiece ...kurczę też muszę spróbować :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa! Snilas mi się :D :D
    Śniło mi się ze napisałaś, że nie.mogłaś wytrzymać z testowaniem do czwartku, zrobiłaś test i wyszedł Ci bladzioch <3
    Ten sen to pewnie dlatego, ze mam pewne przeczucia co do Ciebie I Twojego testowania :) i na pewno to sen proroczy:D

Nusia lubi tę wiadomość

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ