SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa wrote:
    Wysłałam Ci zaproszenie,niestety tylko tak można pisać prywatne wiadomości
    Ale jako kto mi wysłałaś zaproszenie?

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wejdź w wiadomości masz tam na górze to po prawej stronie i tam Ci czekoladowa wysłała zaproszenie musisz je akceptować aby mogła do Ciebie pisać prywatnie:) jako czekoladowa ;)
    Wiem, gdzie wejść, ale dopiero teraz mi się wyświetliło zaproszenie. Już zaakceptowałam.

Morwa lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nusia chciałabym takiego fasolusia ale pewnie u mnie to grypusia :p nawet coś zaczęłam pokaslywac, ooo tak mam suchy kaszel, śluz popłynąl do dołu i zostawił mi suchote w płucach :p

wiele kobiet przed pozytywnym testem ciążowym czuje się tak typowo na chorobę i nawet są czasami chore, więc ja tam twierdze że to fasolka :)

który masz dzsiiaj dzień po owulce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam coś :p mam koleżankę na studiach która ma niespełna roczna córkę, o którą zreszta dlugo się starała. Po ciąży wystąpiło u tej kolezanki dużo powikłań, miała operacje na przepukline, do tego tarczyca w bardzo złej formie i jeszcze ta choroba od ukąszenia kleszcza (zapomniałam jak się nazywa bo piszę na szybko). Lekarze mówili jej, że nie ma szans narazie na 2 dziecko. W piatek wracała z uczelni i zemdlala na dworcu. Przyjechała karetka, zabrali ja do szpitala i okazało się, że jest w 2 mies ciąży, w ogóle nie spodziewała się takiej wiadomości i klocila się z lekarzem ,że to nie możliwe :D to cud ! Zapytałam się jej wczoraj jak to zrobiła i powiedziała, że poklocila się z mężem strasznie i nie gadali ze sobą długo. Potem oczywiście się godzili i jest owoc tej zgody haha :p i 2 miesieczny groszek :)

Nusia, Morwa, Zetka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Na październik Ci krzesło zarezerwować, mogę to zrobić i teraz bez groszka, po prostu wpadam tam i mówię "cześć laski mam taką fajna koleżankę dla was do towarzystwa , baaa mam nawet takich kilka , więc zarezerwuje tu u was troszkę krzeseleczek abyście się nie nudziły przez najbliższe 9 miesięcy " :p
    Jak by można było tak zarezerwować, byłoby super :) cała rodzina z października :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Aaa obyś się zdziwiła i te dwie kreseczki ujrzała u siebie w czwartek, oo tak Ci powiem :) a tak poza tym to ja też Cię loffciam i mocno Ci kibicuję :*

dzięki Kochana moja:* :) ja też Cie lofciam i strasznie bym chciała żeby teraz była Twoja kolej na II kreseczki :)

Morwa, stacey lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż właśnie przyszedł, przytulił mnie i powiedział: "Przepraszam, przesadziłem".

Nusia, Morwa, walkie talkie, Zetka, agata83, stacey lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta takei cuda się zdażają i oby ich było więcej :)

a ja się dzisiaj czuję jak "krowa dojna" haha, normlanie piersi to mam mega spuchnięte i duże, brzuch też mega wzdęty...gdzies ostatnio czytałam, że niby luteina zmiejsza trochę ten nasz cały PMS a ja wrażenie, że mi jeszcze go zaostrza

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Mąż właśnie przyszedł, przytulił mnie i powiedział: "Przepraszam, przesadziłem".

no i super!!! :) to miło, że jednak przyszedł :) będzie dobrze Kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Bardzo się cieszę!Aż mi się ciepło zrobiło...:)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    wiele kobiet przed pozytywnym testem ciążowym czuje się tak typowo na chorobę i nawet są czasami chore, więc ja tam twierdze że to fasolka :)

To ja mam nadzieję, że ten objaw chorobowy u mnie się sprawdzi, bo od 2 dni czuje się jakby mnie miało jakieś przeziębienie rozebrać ;)

Nusia lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, po raz pierwszy sam przeprosił i zrozumiał, że mnie zranił :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Tusz to groch jak się patrzy , ja mam duże piersi ale mi tam nie spuchly :p haha coś czuje ,ze ty robisz ta rezerwacje dla nas na październik;)

oj nie wydaje mi się Kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaduma mnie wzięła. . Kiedy nam się w końcu uda ? Co trzeba zrobić, żeby się udało ? Czy w ogóle się uda. .
    dziś z mężem na spacerze gadaliśmy, że to już 2 lata przeleciały, powiedziałam mu, że gdybym to ja wiedziała to zaoszczedzilibysmy na tych gumkach których używaliśmy wcześniej :D byśmy byli zimni od pieniędzy :p 2 lata się pykać i nic !!!! Ohhh

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za wsparcie ☺

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Zaduma mnie wzięła. . Kiedy nam się w końcu uda ? Co trzeba zrobić, żeby się udało ? Czy w ogóle się uda. .
    dziś z mężem na spacerze gadaliśmy, że to już 2 lata przeleciały, powiedziałam mu, że gdybym to ja wiedziała to zaoszczedzilibysmy na tych gumkach których używaliśmy wcześniej :D byśmy byli zimni od pieniędzy :p 2 lata się pykać i nic !!!! Ohhh

Kochana musi nam się udać! Musimy w to wierzyć i się nie poddawać!

No ja też po tylu latach tak sobie myślę, żę po cholerę były te tabletki, zabezpieczanie itd...ale człowiek jest mądry po fakcie...

Cigaretta lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wasze córki będą mądrzejsze i będą używać tylko gumek ☺

Morwa, Nusia, Cigaretta, She, jednak napiję się wina... Chcecie?

Nusia, Morwa lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kiedyś w końcu się uda ! :) wiem, że nie można tracić wiary !
    Najgorsze jest to, że teraz mam taki dziwny etap. Jak ogladam jakiś program w tv o porodach np. lub o in vitro-czekajac na dziecko albo ten co dziś leciał na polsat cafe i widze noworodki to chce mi się beczec, łzy napływają mi do oczu, ale musze być twarda bo mąż siedzi obok. Nie wiem czemu tak mam :p

NIEPOKORNA, Nusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Może wasze córki będą mądrzejsze i będą używać tylko gumek ☺

Morwa, Nusia, Cigaretta, She, jednak napiję się wina... Chcecie?
    Ja już pije druga lampke :) zdrowie !

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    No kiedyś w końcu się uda ! :) wiem, że nie można tracić wiary !
    Najgorsze jest to, że teraz mam taki dziwny etap. Jak ogladam jakiś program w tv o porodach np. lub o in vitro-czekajac na dziecko albo ten co dziś leciał na polsat cafe i widze noworodki to chce mi się beczec, łzy napływają mi do oczu, ale musze być twarda bo mąż siedzi obok. Nie wiem czemu tak mam :p
    Ja mam bardzo podobnie

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ