X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna a odnośnie dupka, to uważam tak jak MOrwa, że jak teraz [przewerwiesz to możesz sobie namieszac w organiżmie, może już lepiej będzie że będziesz kontynuowała a w następnym cyklu sobie tego przypilnujesz, sama nie wiem...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupka w takim razie dalej będę brała. Najwyżej w kolejnym cyklu wezmę później.

A co to mojego problemu to ja już nie raz z nim rozmawiałam. I po części wiem, że On ma rację. Rozumiem go, że chciałby trochę iskry i mojej inicjatywy w łóżku. Ale co ja poradzę na to, że bardziej śmiała jestem tylko jak jestem mocno pijana. Ale też tylko trochę, a nie tak jak faceci oczekują. Nie umiem być kocicą i już... I źle mi z tym :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj jak w trakcie przerwał i powiedział to zdanie, poczułam się tak jakby mnie ktoś wyrzucił na śmietnik :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, A może mąż powinien zmienić grę wstępną, bardziej Cię "rozgrzać" ? Ja też potrzebuję takie dłuższej rozgrzewki czasami. Nusia ma racje-rozmowa to podstawa - opowiedz mężowi co czujesz - razem na pewno wymyślicie jakieś rozwiązanie.
    Pytałaś ostatnio o wizytę u seksuologa -może faktycznie powinnaś o tym pomyśleć -ale nie dlatego, że masz jakiś problem tylko dlatego, że potrzebujesz o tym z kimś porozmawiać.

Ja czasem się zastanawiam, czy za niskie libido nie odpowiada niedobór czegoś (witamina, hormon? ) - bo też często mi się nie chce - kiedyś myślałam, że to przez tabletki anty, ale teraz? Dni płodne, a mi się nie chce...

Rozmawiaj kochana, z mężem, z nami - to podstawa :*

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do seksuologa w środę. Załatwiłam sobie wizytę u bardzo znanego profesora. Ale co on mi powie? Przecież po rozmowie z nim się nie zmienię :( Kur... czuję się beznadziejnie.
    Ja teraz siedzę z laptopem w sypialni zalana łzami, a mąż w salonie sobie ogląda tv...
    Gra wstępna... Obawiam się, że ona nie pomoże :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dlaczego do cholery zawsze to ja muszę mu dawać do zrozumienia, że zrobił mi przykrość? Czy raz na jakiś czas facet nie mógłby sam pomyśleć? Nie mógłby podejść, przytulić i porozmawiać? Kur... :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Niepokorna zaraz Ci coś napisze , poczekaj chwilkę bo jestem zła bo pisalam Ci wiadomość długa i rozładowal mi się tablet i wszystko się skasowalo
    Dobrze kochana, poczekam.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie to, że mój własny mąż nie próbuje mnie zrozumieć, nie próbuje pomóc. Zabolało jak dzisiaj powiedział, że nudzi go to już, że on wszystko inicjuje :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Idę do seksuologa w środę. Załatwiłam sobie wizytę u bardzo znanego profesora. Ale co on mi powie? Przecież po rozmowie z nim się nie zmienię :( Kur... czuję się beznadziejnie.
    Ja teraz siedzę z laptopem w sypialni zalana łzami, a mąż w salonie sobie ogląda tv...
    Gra wstępna... Obawiam się, że ona nie pomoże :(

idz, zobaczysz co Ci powie, może jednak Ci pomoże, po to w końcu są...

Kochana faceci czasami nie myślą hehe

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, ja już naprawdę nie czuję się kobietą :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę temat o snach był :) Ja to już nawet mężowi nie mówi co mi się śni bo od 3-4 nocy na okrągło kobiety w ciąży dzieci. Pomysli, że zgłupiałam już :D Między innymi śniła mi się znajoma, że niby jest w ciąży i podeszłam do niej pomacać brzuch żeby się wiruskami zarazić :D a dzisiaj śniło mi się, że ja byłam w ciąży, oj wspaniałe uczucie i taki ładny brzuszek miałam :)

Nusia zmieniłaś zdjęcie i Cię nie poznałam, ale fajne takie kolorowo optymistyczne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:08

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda to na problem "w głowie", więc nie zniechęcaj się Kochana - w środę wizyta - idź tam z dobrym nastawieniem, a wszystko będzie dobrze. Terapeuci wbrew pozorom bardzo pomagają. Będę trzymać kciuki :* :*

A mąż - pewnie tak chlapnął w emocjach w danej chwili. Na pewno stara się Ciebie zrozumieć, ale może nie wie, że potrzebujesz przytulenia - a doświadczenia zauważyłam, że faceci nie domyślają się kiedy kobie potrzebuje przytulenia, a kiedy chce zostać sama... Może idź do niego - on Ci powie na gorąco co czuje i dlaczego tak powiedział, Ty mu powiesz - może akurat tak rozmowa coś zmieni, skoro poprzednie nie odnosiły skutku?

Głowa do góry :*

Ja już dziś uciekam, idę oglądać po raz setny Rocky III :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Nusia, ja już naprawdę nie czuję się kobietą :(

Kochana to uważam, że ta wizyta u seksuologa bardzo dobrze Ci zrobi, bo to czasami nie chodzi o fizyczność ale i o naszą psychikę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Nusia zmieniłaś zdjęcie i Cię nie poznałam, ale fajne takie kolorowo optymistyczne :)

a tak mnie dzisiaj naszło na zmianę :) jakoś tak mi "słoneczniej" z nim :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Rada świetna.
    Ale ja nie umiem psychicznie wykonać czegoś takiego. Sama nie umiem tego sprecyzować dlaczego. Nie umiem złapać męża za wiadomo co, nie umiem pieścić. Wiem, że sprawiłabym mu tym radość, ale nie umiem. Kurde... naprawdę nie umiem :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    O to super nie zablokujesz sobie tym owulacji , wiec bierz dalej :)
    To będę brała dalej.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika*** wrote:
    Wygląda to na problem "w głowie", więc nie zniechęcaj się Kochana - w środę wizyta - idź tam z dobrym nastawieniem, a wszystko będzie dobrze. Terapeuci wbrew pozorom bardzo pomagają. Będę trzymać kciuki :* :*

A mąż - pewnie tak chlapnął w emocjach w danej chwili. Na pewno stara się Ciebie zrozumieć, ale może nie wie, że potrzebujesz przytulenia - a doświadczenia zauważyłam, że faceci nie domyślają się kiedy kobie potrzebuje przytulenia, a kiedy chce zostać sama... Może idź do niego - on Ci powie na gorąco co czuje i dlaczego tak powiedział, Ty mu powiesz - może akurat tak rozmowa coś zmieni, skoro poprzednie nie odnosiły skutku?

Głowa do góry :*

Ja już dziś uciekam, idę oglądać po raz setny Rocky III :)
    Ale ja się boję takiej rozmowy. Bo on mi powie, że oczekuje ode mnie więcej, a ja jakoś nie potrafię.
    Mój poprzedni narzeczony kiedyś mi powiedział, że nie ma ochoty na seks, bo leżę jak kłoda. Utkwiło to we mnie do dzisiaj, bo wiem, że miał rację :( I tak mnie to wszystko boli, że jestem cała mokra od łez...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem już nic... Jestem zdruzgotana dzisiaj :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Hollywood Rose Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:21

w57vrjjgxfn4as1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tez ostatnio miałam taką ochotę i skończyło się mega kacem na drugi dzień hehe

‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ