Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja mam kaca bez picia , bo się kijów czuje już trzeci dzień chyba:p znając moje szczęście to początek grypska, już ze mnie taki zdechlak, że jak nie przeziębie się raz na dwa miesiące to rozchoruje się od tego mojego zdrowia
a może to nie choroba tylko fasolkastacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Powiem wam coś śmiesznego :p byłam właśnie w ubikacji bo myślałam ,że popuszczam i tak sobie myślę nosz cholercia w tym wieku mi się to zdarza, chyba zaniedbalam mięśnie kegla ostatnio ,ale patrzę nieee to właśnie śluz sobie o mnie przypomniał tylko zmienił konsystencję na kremowa hehe a po owu miałam susze:p dobrze ,że przed owu był ładny pan glucik :p
no to tym bardziej uważam że to fasolkastacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Powiem wam coś śmiesznego :p byłam właśnie w ubikacji bo myślałam ,że popuszczam i tak sobie myślę nosz cholercia w tym wieku mi się to zdarza, chyba zaniedbalam mięśnie kegla ostatnio ,ale patrzę nieee to właśnie śluz sobie o mnie przypomniał tylko zmienił konsystencję na kremowa hehe a po owu miałam susze:p dobrze ,że przed owu był ładny pan glucik :p
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekoladowa wrote:Niepokorna na pocieszenie powiem Ci,że nie jesteś sama!Mam wrażenie jakbyś trochę pisała o mnie...
-
Nusia wrote:a ja jakoś ostatnio nie mam ochoty na alkohol, nawet wczoraj na imprezie nie było mi żal że nie pije...chociaż lampeczke jakiegoś dobrego winka chętnie bym sie napiła
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:W czwartek wale w test a więc możesz trzymać kciuki ale pamiętaj ,że musisz przygotować więcej kciukow bo będzie mi towarzyszyła Monika i Klaudia taki trójkącik w naszym wykonaniu,zbiorowe lanie na śniadanie;) a co do wykresu to go nie prowadzę wiec nie mam co udostępniać tyle co miałam temperatur sprzed owulacji to skasowałam bo na co mi one jak potem wyjechałam i termometru nie wpychalam :p
Morwa, klaudia1534 lubią tę wiadomość