X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Hollywood Rose Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:21

w57vrjjgxfn4as1m.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę, że mi najebka nie pomoże, ale też mam ochotę :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    A ja myślę, że mi najebka nie pomoże, ale też mam ochotę :(

Kochana może warto czasem sprobować ;)

Morwa, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf a Ty gdzie jesteś???

no i cała reszta!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja ! Popcorn juz zrobiłam i oglądamy film. A starania tez były 3h temu :D i to jakie... :p

Morwa, Nusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana kieliszki już gotowe, czekają na dobry trunek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja mam kaca bez picia , bo się kijów czuje już trzeci dzień chyba:p znając moje szczęście to początek grypska, już ze mnie taki zdechlak, że jak nie przeziębie się raz na dwa miesiące to rozchoruje się od tego mojego zdrowia :)

a może to nie choroba tylko fasolka :)

stacey lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Kochana kieliszki już gotowe, czekają na dobry trunek :)
    Mogę Wam dać wino, ale sama zaparzyłam sobie melisę, bo jestem roztrzęsiona nadal...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Powiem wam coś śmiesznego :p byłam właśnie w ubikacji bo myślałam ,że popuszczam i tak sobie myślę nosz cholercia w tym wieku mi się to zdarza, chyba zaniedbalam mięśnie kegla ostatnio ,ale patrzę nieee to właśnie śluz sobie o mnie przypomniał tylko zmienił konsystencję na kremowa hehe a po owu miałam susze:p dobrze ,że przed owu był ładny pan glucik :p

no to tym bardziej uważam że to fasolka :) :)

stacey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie też winka naleje, chociaż wczoraj przesadzilam z drinkami ,ale winko nie zaszkodzi ;)
    Morwa co serwujesz zamiast popcorn'u ? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jakoś ostatnio nie mam ochoty na alkohol, nawet wczoraj na imprezie nie było mi żal że nie pije...chociaż lampeczke jakiegoś dobrego winka chętnie bym sie napiła :)

stacey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Powiem wam coś śmiesznego :p byłam właśnie w ubikacji bo myślałam ,że popuszczam i tak sobie myślę nosz cholercia w tym wieku mi się to zdarza, chyba zaniedbalam mięśnie kegla ostatnio ,ale patrzę nieee to właśnie śluz sobie o mnie przypomniał tylko zmienił konsystencję na kremowa hehe a po owu miałam susze:p dobrze ,że przed owu był ładny pan glucik :p
    Właściwie jak tam sytuacja ? Jak cykl? Poka wykres poka poka !! :D

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna na pocieszenie powiem Ci,że nie jesteś sama!Mam wrażenie jakbyś trochę pisała o mnie...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa wrote:
    Niepokorna na pocieszenie powiem Ci,że nie jesteś sama!Mam wrażenie jakbyś trochę pisała o mnie...
    No tylko, że ja dzisiaj naprawdę czuję, że moje małżeństwo się rozpada... Już ponad 3 godziny mąż siedzi w salonie, a ja sama w sypialni... i co? Kupa :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a ja jakoś ostatnio nie mam ochoty na alkohol, nawet wczoraj na imprezie nie było mi żal że nie pije...chociaż lampeczke jakiegoś dobrego winka chętnie bym sie napiła :)
    Nusia, dam Ci wino roboty mojego kuzyna, bo dostałam dwa dni temu. Wino z tamtego roku...

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Właściwie jak tam sytuacja ? Jak cykl? Poka wykres poka poka !! :D

no właśnie, pokaż bo ja też jestem ciekawa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Nusia, dam Ci wino roboty mojego kuzyna, bo dostałam dwa dni temu. Wino z tamtego roku...

o mniam mniam, to musi być pyszne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    No tylko, że ja dzisiaj naprawdę czuję, że moje małżeństwo się rozpada... Już ponad 3 godziny mąż siedzi w salonie, a ja sama w sypialni... i co? Kupa :(
    Wysłałam Ci zaproszenie,niestety tylko tak można pisać prywatne wiadomości

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wiesz, ze kibicuję Ci z całego serca i coś czuję, że będą II kreseczki u CIebie :)

Morwa, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W czwartek wale w test a więc możesz trzymać kciuki ;) ale pamiętaj ,że musisz przygotować więcej kciukow bo będzie mi towarzyszyła Monika i Klaudia :) taki trójkącik w naszym wykonaniu,zbiorowe lanie na śniadanie;) a co do wykresu to go nie prowadzę wiec nie mam co udostępniać tyle co miałam temperatur sprzed owulacji to skasowałam bo na co mi one jak potem wyjechałam i termometru nie wpychalam :p
    To jeszcze 4 dni !!! Trzymam kciuki i czuję, że będzie zielono :) zagrzejecie miejsce na fioletowej stronie :)

Morwa, klaudia1534 lubią tę wiadomość

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ