Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja mam kaca bez picia , bo się kijów czuje już trzeci dzień chyba:p znając moje szczęście to początek grypska, już ze mnie taki zdechlak, że jak nie przeziębie się raz na dwa miesiące to rozchoruje się od tego mojego zdrowia

a może to nie choroba tylko fasolka
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Powiem wam coś śmiesznego :p byłam właśnie w ubikacji bo myślałam ,że popuszczam i tak sobie myślę nosz cholercia w tym wieku mi się to zdarza, chyba zaniedbalam mięśnie kegla ostatnio ,ale patrzę nieee to właśnie śluz sobie o mnie przypomniał tylko zmienił konsystencję na kremowa hehe a po owu miałam susze:p dobrze ,że przed owu był ładny pan glucik :p
no to tym bardziej uważam że to fasolka
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaściwie jak tam sytuacja ? Jak cykl? Poka wykres poka poka !!Morwa wrote:Powiem wam coś śmiesznego :p byłam właśnie w ubikacji bo myślałam ,że popuszczam i tak sobie myślę nosz cholercia w tym wieku mi się to zdarza, chyba zaniedbalam mięśnie kegla ostatnio ,ale patrzę nieee to właśnie śluz sobie o mnie przypomniał tylko zmienił konsystencję na kremowa hehe a po owu miałam susze:p dobrze ,że przed owu był ładny pan glucik :p
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tylko, że ja dzisiaj naprawdę czuję, że moje małżeństwo się rozpada... Już ponad 3 godziny mąż siedzi w salonie, a ja sama w sypialni... i co? Kupaczekoladowa wrote:Niepokorna na pocieszenie powiem Ci,że nie jesteś sama!Mam wrażenie jakbyś trochę pisała o mnie...
-
Nusia, dam Ci wino roboty mojego kuzyna, bo dostałam dwa dni temu. Wino z tamtego roku...Nusia wrote:a ja jakoś ostatnio nie mam ochoty na alkohol, nawet wczoraj na imprezie nie było mi żal że nie pije...chociaż lampeczke jakiegoś dobrego winka chętnie bym sie napiła

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jeszcze 4 dni !!! Trzymam kciuki i czuję, że będzie zielonoMorwa wrote:W czwartek wale w test a więc możesz trzymać kciuki
ale pamiętaj ,że musisz przygotować więcej kciukow bo będzie mi towarzyszyła Monika i Klaudia
taki trójkącik w naszym wykonaniu,zbiorowe lanie na śniadanie;) a co do wykresu to go nie prowadzę wiec nie mam co udostępniać tyle co miałam temperatur sprzed owulacji to skasowałam bo na co mi one jak potem wyjechałam i termometru nie wpychalam :p
zagrzejecie miejsce na fioletowej stronie
Morwa, klaudia1534 lubią tę wiadomość