Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia chyba to maja być te wyciszające właśnie... Tylko dziwie sie ze kazał mi te antyki od 1dc brać a nie od 21dc ale pewnie wie co robi dla mnie to wszystko jest nowe i nie ogarniam jeszcze ja tez chętnie Cię pomęczę w tym temacie
A z tym stażem Twoim to faktycznie - tez bym szukała czegoś innego. Szkoda psuć sobie nastroju przez tego typu ludzi ...
a jeszcze jedno - ty za każdym razem miałaś długi protokół?
Nataliano przepraszam ze tak dopytuje ale ten Cyprest to na Pco? Czy na wyregulowanie cykli? Aż dwa miesiące musisz brać?
She czytałam o tych plamieniach ze dziewczyny co je miały przed ciaza jak zaszły to tez płaciły na początku, a są tez takie co przestały plamić. Wiec nic straconego kochana, tempka ładnie do góry poszła wiec trzeba mieć nadzieje :*
My w weekend świętujemy urodziny siostry mojej.
Zetka a Ty gdzie sie podziewasz? Trzymam kciuki za jutro :* -
Nusia nic skomplikowanego. Zrobie mozzarele z pomidorami, grecka i jarzynowa. Ja to slaba w kuchni jestem, a do tego czasu mam malo przez ta nauke
Triss, w tym cyklu w ktorym poprzednio zaszlam w ciaze nie plamilam, mialam tylko plamienie implantacyje jednorazowe. Potem po ponad tygodniu zaczely sie znowu plamienia, podobno z polipa na szyjce.
Wiem, ze w ciazy jest mozliwe na poczatku plamienia, tylko mnie denerwuje, ze ja nie wiem dlaczego mam te plamienia. Progesteron mialam wysoki jak badalam, prolaktyna w wyzszej normie, ale w normie. To raczej ta moja szyjka. Zobaczymy czy po zabiegu cos sie poprawi.
W kazdym razie jakas nadziej tam sie zawsze tli
Ale tu dzis cisza25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa,
Co do tuszy nie ma sprawy. Ekspertem nie jestem, ale zawsze służę radą.
Cieszę się, że auto naprawione.
nataliano,
Gratuluję nowej racy i trzymam kciuki by sprawiała Ci radość
She Wolf,
Męża już nic nie swędzi, a mi powoli lepiej od tego kremu, więc może jutro się już nie będę drapała. Dziś 10 dzień cyklu.
A co do sałatek to ja znam świetny pzrepis
Nusia,
Ciesz się, że ta laska w pracy w ogóle Ci odpowiada na pytania, a nie mówi: "To sobie wygoogluj"
A tak serio to skoro ona jest w Twoim wieku to może powiedz jej, że równie dobrze ona mogłaby być na Twoim miejscu i że jesteś takim samym człowiekiem jak ona, więc skoro Ty traktujesz ją z szacunkiem to ona też powinna.
Ja dzisiaj miałam lekcję organizacyjną w szkole językowej i było super. Dostałam książkę, notes, długopis i teczkę by mieć to gdzie schować Ciekawe jaka będzie pierwsza lekcja językowa -
Morwa, masz racje
Milej kapieli
Triss, jest ryzyko przedwczesnego rozwarcia po takich zabiegach, wiec bede musiala pewnie lezec.
T dobrze to zniosl, chyba wprawy nabiera. Za tydz. Wyniki
Dobranoc kochane :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
dzień dobry
jak pusto ostatnio....
She jak to leżec? po tym zabiegu co cie czeka? czy jak w ciąze zajdziesz? trzymam kciuki za wyniki :* i cały czas za ten cykl Twój :*
Morwa po prostu zjadłas coś cięzkiego, nie wkrecaj sobie pierwsze słyszy zeby zdęcia były objawem czegoś złego
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Wtam sie i ja!
Ledwo zyje. Znow mam zapalenie pecherza. Czekam na tel od lekarza, bo juz tabletki przeciwbolowe nie pomagaja.
She jak tam dzis u ciebie? Jak tempka i plamienia?
Nusia zgadzam sie z Niepokorna. Pogadaj z ta laska od razu, bo potem moze byc jeszcze gorzej.
Triss a ty dzis w domu?
Morwa jak sie czujesz?
Zetka daj znac jak bedziesz po wizycie! -
nick nieaktualny
-
nataliano, a może to taka pierwsza reakcja organizmu i nie jest to okres, tylko plamienie i przejdzie..?
Zerka, kciuki za Twoją wizytę!
Morwa, już sobie nie wkręcaj, bo jeszcze w o uwierzysz i zachorujesz. Dobrze, że zadziałałaś u mechanika!
She, będziesz testować? Dotarły zioła, bo już mnie to zaczyna zastanawiać..
Madlene, współczuję wydatków.
Kahaśka, gratuluję córci
Nusia, współczuję nerwów.
Ja wczoraj byłam u endo, zaczęłam z niedoczynności w chodzić w nadczynność i musiała zmienić mi dawkę, teraz bię na zmianę 50 i 25. Dziś mam usg genetyczne
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Madlene, a zebys Ty wiedziala jak mnie wkurza!
Co tam u Ciebie?
Triss, zabieg jest malo inwazyjny, wiec lekarz mi ostatnio mowil, ze starac sie mozna zaczac po miesiacu, ale jeszcze musze sie dowiedziec od lekarza przed samym zabiegiem.
A lezenie to raczej mnie bedzie czekalo jak zajde w ciaze, bo skoro jest jakies male ryzyko, to ja go nie bede podejmowac.
Agata, kurcze, co za masakra, ze ciagle cos Ci sie przyplatuje
A u mnie jak t na wykresie widc, tempka w do, a plamien jeszcze dzis nie bylo, ale dzien jest dlugi
Nataliano, nie zastanawiaj sie dlaczego, najwazniejsze, ze cos sie ruszylo i bedziesz mogla zaczac starania
Martika, nie rozmawialam z mama, ale zaraz do nich cykne smsa.
Bede testowac w sobote, zeby sie upewnic czy moge pic na wieczornej imprezie. Termin @ mam w niedziele.
Trzymam mocno kciuki za genetyczne :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
martika wrote:Dzięki dziewczyny
She więc kciuki za teścik!
O ktorej masz USG?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Acha, to czekam z niecierpliwoscia25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty