Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nusia, zobacze jaka tempka jutro. Moze mi wroci nadzieja.
A Ty wcale w tym cyklu nie mierzylas tempki?*
Kochana zobaczysz, że jutro tempka odbije w górę, przecież na okres jest zdecydowanie za wcześnie, to nie to
A ja w ogóle nie mierzyłam, ani razu i dobrze mi z tym wiedziałam, że tak czy tak męża nie będzie w dniach płodnych, więc stwierdziłam, że nie ma sensu mierzyć. Dzisiaj mnie jajniki znowu zaczęły kłuć, tak ciągną dziwnie. Mam nadzieję, że ten cykl będzie krótki i szybko będziemy mogli zacząć staranka nowe
Tak bardzo bym chciała, żeby ten cykl był Twoim szczęśliwym:*
Niepokorna współczuję! ale chyba panuje jakaś grypa żoładkowa, nas w niedziele prawie wszystkich w domu brzuchy bolały..She Wolf lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Dziękuję Wam za wsparcie, jakoś aż nie mogę w to wszystko uwierzyć. Dzidziuś ma 47mm i jest wg usg 4 dni starszy niż wg owulacji więc pięknie rośnie. Za dwa dni idziemy na genetyczne na lepszym sprzęcie, ale pan doktor powiedział, że z tego co widzi na tym, to dzidziuś jest zdrowy! Bardzo fikał i jest śliczny:) Bardzo Wam życzę żebyście się szybciutko doczekały!
Nusia, NIEPOKORNA, Morwa, Kotowa, triss, Madlene84, kahaśka, agata83, nataliano, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, zapytam gina o płeć chociaż moim zdaniem to takie gdybanie na tym etapie.
Aaa! zapomniałam, krwiak się wchłonąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:47
Morwa, NIEPOKORNA, Nusia, Kotowa, Madlene84, kahaśka, agata83 lubią tę wiadomość
-
Nusia, nawet jak odbije to pewnie znowu spadnie. Jutro 9dpo i planowo powinnam zaczac plamic. Zobaczymy czy bedzie jak zawsze.
A moze udalo sie Wam wbic, ale nie nakrecam, bo wiem, ze to Ci teraz niepotrzebne :*
Martika ciesze sie, ze dzidzia rosnie no i super ze krwiaka nie ma ale nadal o siebie dbaj :*
Dobranoc :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Juwelka dzięki za iskierkę nadzeji, gdybym nie badała bety to myslałabym że moze jednak.... mówicie żebym poszła do innego lekarza z dobrym sprzetem - ja juz wyczerpałam limit dobrych lekarzy, w swoim miescie juz byłam u podobno najlepszego, no i w siedlcach też chodze do najlepszego.... równo za tydzień mam wizyte, nie chce z jednej strony przesadzac z iloscia usg a z drugiej strony skreca mnie z niepewnosci, chciałabym aby sprawa była jasna, albo w jedną albo w drugą stronę a nie taka niepewność. Co do implantacji to faktycznie miałam późno bo jeszcze 8 dni po owulce beta była ujemna, dopiero w 12 dniu po owulce była słabo dodatnia troche ponad 16 czyli wychodzi na to ze implantacja była w okolicy 10 dnia po owulce. Ale jakoś wiary brak w ten cud, nawet nie czuje sie ciążowo, tylko piersi mam tkliwe, kawa mi nadal nie smakuje, czasem mnie zemdli, no i brzuch wzdęty i tyle, żadnych dolegliwości.
nie czuje się jednym słowem ciążowo....
może troche odbiegne myslami od tego wszystkiego bo w sobote wyprawiamy synka urodziny:) ehhh właśnie sobie zaczęłam przypominać jak to było - dokładnie dwa lata temu o tej porze byłam w trakcie porodu.... 24 lutego o godz. 21 trafiłam do szpitala z odchodzącymi wodami płodowymi i ze spanikowanym mężem:) potem te przerażające bóle przez całą noc, których nigdy nie zapomnę i wkońcu po cc o 10.25 zobaczyłam mojego synka, płakałam ze szczęscia i powtarzałam tylko "mój syn" uczucie nie do opisania...
Martika śliczny maluszek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 01:02
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja pędze do pracy zaraz ale chciałam tylko napisać, że miałam dzisiaj piękny sen, że okazało się, że jestem w ciąży. To był taki realistyczny sen, masakra, nawet moja mama w nim była Ze niby owulka była później niż myslalam i się udało...no ale to przez to że wczoraj pisałam Wam, że nie zdązylismy na owulke ale takie sny mogłabym mieć co noc
Buziaki, miłego dnia, odezwe się po pracy!!agata83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nusia, nawet jak odbije to pewnie znowu spadnie. Jutro 9dpo i planowo powinnam zaczac plamic. Zobaczymy czy bedzie jak zawsze.
A moze udalo sie Wam wbic, ale nie nakrecam, bo wiem, ze to Ci teraz niepotrzebne :*
Dobranoc :*
She u Ciebie musi odbić i już tam zostać!!!! -
czesc kochane
Martika super że wszystko dobrze u Was.
She mocno trzymam kciuki za Twojego T dzisiaj i za wyniki przede wszystkim.
Nusia to faktycznie nie najwyzsze to Twoje AMH ale przeciez i z takim dziewczynom się udaje. Więc ja wierzę ze i Wam sie uda kochana. My jestesmy w Invikcie w Warszawie. Jak wygladało u Ciebie stymulowanie przy długim protokole? Bo ja nie wszystko zrozumiałam, i ze stresu nie dopytałam dokładnie o wszystko. Wiem, że mam zacząc w 1dc antykoncepcje, w 13dc mam zgłosić się do niego po receptę na zastrzyki. i tyle wiem
Piekny sen i zobaczysz ze się spełni :*
-
Dzień dobry!
Martika super! Strasznie się ciesze ze wszystko pięknie
Niepokorna jak się dzisiaj czujesz?
Nusia ja trzymam kciuki z całych sił żeby ten sen się w końcu ziscil!
Nam się popsuło auto - silnik do remontu i się zastanawiam skąd tu forsę wyczarować
Aneczka życzę Ci cierpliwości chociaż wiem ze to prawie niemożliwe. Najlepsze życzenia dla synka :*
Miłego dnia!Nusia, aneczka85m lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Martika super wieści
U nas raczej dziewczynka, także następca Kazimierza Dejny musi poczekać
W piątek mam badania w Warszawie, bo lekarzowi nie podoba ilość wód płodowych, że coś za mało. Mam nadzieję, że to był chwilowy spadek.
triss, Morwa, Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Martika super wiesci! A masz moze fotke?
Nusia niech ci sie sen spelni i to podwojnie hehe.
Aneczka ciagle trzymam kciuki za was!
She mam nadzieje, ze wyniki beda dobre!
Madlene z autem to az tak zle? Bo to faktycznie bedzie duzy wydatek.
Morwa a ty dzis w domu?
Lece zjesc drugie sniadanko, bo juz moj brzuch sie upominaShe Wolf, Nusia lubią tę wiadomość
-
Morwa i kawa? Niewiarygodne
klaudia1534,
Fajne zadanie. Na świeżym powietrzu Dotlenisz się przy przycinaniu drzewek
Madlene84,
Dziękuję, że pytasz. Czuję się całkiem nieźle. Już mnie nic nie boli na szczęście. Już wczoraj Smecta mi pomogła.
Nusia,
To ma się ziścić ten sen i to natychmiast!
aneczka85m,
Trzymam kciuki by było wszystko dobrze i by jednak rozwinęła się sprawa w odpowiednią stronę :*Nusia lubi tę wiadomość
-
Morwa, ja lubię tylko kawę czarną sypaną
A co do apteki to byłam. Mam Tantum Rosa do podmycia się i zabicia zarazków, a potem smaruję maścią Clotrimazolum. Na razie nadal swędzi, ale już odrobinę mniej. Infekcja nastąpiła na skutek zatarcia się podczas seksu. Męża też swędział, ale facetom po dwóch dniach przechodzi, bo mają mniej podatne dla zarazków podłoże. A my mamy mokro i ciepło, więc mają dobre miejsce do rozwoju