Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny co słychać? Ja dzisiaj leżę w łóżku i się kuruje . Gardło mnie boli i leci z nosa
Nusia jak tam? Czekamy nie cierpliwe
Morwa to może się coś dzieje i będzie ta owulka? oby
Martika to dobrze że poszalałaś z mama na zakupach , czasem potrzebna jest taka odskocznia
Zetka u Ciebie tez pięknie się dzieje
Kotowa cieszę się że to takie jednorazowe i juz lepiej
Klaudia to samo ale jest dużo szans na fasolki trzymam kciuki :-*
Agata spokojnego kursu
Cassie jak samopoczucie? Cigaretta ja uwielbiam robić ozdoby z papieru teraz nie mam z kim ale w polsce zawsze brałam synka siostry do siebie i wszystko robiliśmy łańcuchy płatki śniegu itd
Madlene oczywiście że tęskniłyśmy
Aniu będzie dobrze , jeden miesiąc przerwy jest potrzebny a w nowym roku będziesz się cieszyć ciąża nie ma innej opcji
Miłego dnia kochaneKotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem jestem Dziewczynki! ale ledwo żywa, więc tylko na chwileczke i spadam do łóżka...wczoraj wieczorem tak jak Wam pisałam, zaczęło mnie wszystko boleć, plecy, skóra...trzęsło mnie z zimna, mialam ciary i gorączkę, nie spałam pół nocy, albo jakiś wirus albo grypa żołądkowa...od rana boli mnie żołądek, więc to zapewne nie ciąża tylko choroba, temperatura podwyższona, ale dałam ją na ignorowanie bo pół nocy chodzilam, mierzyłam do teraz kilka razy jeszcze i cały czas taka sama
Przepraszam, ale nawwet nie mam siły przeczytać co napisałyście, ledwo wmusiłam w siebie kanapkę. -
dzien dobry
Nusia myslę o Tobie od wczoraj. Juz nie chce Cie niepotrzebnie nakrecać ale może to nie grypa ani wirus inny ... jej...tak bym chciała
Morwa trzymam kciuki za owulkę.
She suuuuuper pierwsza strona. Pięknie :*
Kotowa dobrze ze tak szybko Ci przeszło
Madlene dobrze ze jestes :* to w sumie dobrze ze owulka wczesniej, krócej bedziesz czekała na drugą kreseczkę i na świeta bedziesz miała prezent i odpocznij trochę kochana :*
Aneczka trzymam kciuki za wizyte u gina, na pewno wszystko bedzie dobrze
Klaudia u Ciebie pieknie, zerknęłam na wykres- w sobotę bedą super wieści
jesli o kims zapomnialam - przepraszam, tez wszystko w biegu robię. Wczoraj przyszłam do domu, zrobiłam obiad i padłam. Obudziałam się na chwilę o 20 i poszłam spać dalej. A dzis jak nowonarodzona
Staraczka oby szybko Ci przeszło przeziębienie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:01
She Wolf, Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa mi się zdaje ze powinnas iść do gina. Szkoda tracić czasu bo takie długie cykle moga być bezowulacyjne. Moze to jakaś blahostka z którą lekarz szybko się upora. A tak to czekasz i nie wiesz czy samo się unormuje, czy nie. Zrobisz jak uważasz, ale wg mnie za długi ten cykl zdecydowanie, tym bardziej ze wczesniej miałas normalne. A przy poprzednim cyklu takim długim byłas u gina, bo nie pamietam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:jestem jestem Dziewczynki! ale ledwo żywa, więc tylko na chwileczke i spadam do łóżka...wczoraj wieczorem tak jak Wam pisałam, zaczęło mnie wszystko boleć, plecy, skóra...trzęsło mnie z zimna, mialam ciary i gorączkę, nie spałam pół nocy, albo jakiś wirus albo grypa żołądkowa...od rana boli mnie żołądek, więc to zapewne nie ciąża tylko choroba, temperatura podwyższona, ale dałam ją na ignorowanie bo pół nocy chodzilam, mierzyłam do teraz kilka razy jeszcze i cały czas taka sama
Przepraszam, ale nawwet nie mam siły przeczytać co napisałyście, ledwo wmusiłam w siebie kanapkę.Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nusia zdrowiej kochana! :*
A ja już mogę pisać :p i napisze wam, że fatalnie się czuje , mam już dosyć swoich hormonów są tak poryte , że masakra i muszę je chyba jakoś ogarnąć by wróciła równowaga bo oszaleć można:( nie wiem czy się nie wybrać do gina po jakaś poradę nie wiem niech mnie czymś naszprycuje albo coś mam wrażenie , że u mnie występują dwie fazy w jednej bo tak się właśnie czuje ... jajniki wygrywają swoją symfonie prawy jeszcze ujdzie ale lewy to koszmar normalnie aż cala noga mnie od niego boli no i boli mnie tez prawy cyc buuu:( dzisiaj podczas ubierania odkryłam , że mogę mieć wrażliwe sutka łał:p a teraz pije sobie gorąca czekalade aby trochę załagodzić sobie ten cały streso-ból:p -
nick nieaktualnyNusia wrote:Dziewczynki a najgorsze jest to, że jak mu powiedziałam żeby mi kupił test, to zareagował dziwnie: test??? po co? to nie wieszs jakie masz temperatury?? jak nie wyjdzie to znowu będziesz rozczarowana...to od Niego usłyszałam! super...
-
nick nieaktualnyZrobisz będziesz wiedziała na czym stoisz jeśli to ciąża trzeba uważać z lekami jak będzie negatyw to sobie powiedzmy spokojnie doczekasz do @ a nie będziesz myśleć a może jednak itd nie mówię że negatyw to już pewność ale raczej w tym dniu już daje odpowiedz .
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny