Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się pochwale wam, że już od jakiegoś czasu czuję ruchy maleństwa. Jest cudownie. Jak się położe wieczorem lub w ciągu dnia to cały czas trzymam ręke na brzuchu i czuje jak się rusza, takie pełzanie pod skórą. Życze wam takich odczuć w niedługim czasie.
nataliano, Nusia, Morwa, Kotowa, Madlene84, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, witam po weekendzie!
Malagosia jak ci fajnie, ze juz czujesz ruchy. Tez sie nie moge doczekac Szukalam wlasnie jakis info o Zetce, ty piszesz, ze raczej ok, wiec sie ciesze! Mowisz, ze bedzie u niej synek! Widzialam, ze u Martiki tez! To ciekawe jeszcze co u mnie i u ciebie. Jakas dziewczynka by sie przydala hehe.
Jak wam minal weekend? Bo nawet nie mam czasu nadrobic. Wszystkie zdrowe?
Widzialam, ze powstal nowy watek w "oczekiwaniu na testowanie". Jakos nazwa kojarzy mi sie naszym.
U nas dosc pracowicie. Troche remontow i udalo mi sie ogarnac w miare dom. Do tego wczoraj z synkeim robilismy faworki, wiec mielismy niezla zabawe. Tak w ogole to dostalam ty razem antybiotyk na pecherz i jest o niebo lepiej. Leki dzialaja i w koncu nic mnie nie boli.
Milego dzionka wam zycze! -
Hej Kochane
U mnie dzis @ mialam dluzsza FL pierwszy raz. Moze to sprawka Donga. W kazdym razie teraz mam miesiac przerwy od staran, bo w piatek juz zabieg.
Urodzinki byly super, ale wczoraj mialam kaca giganta! Dalam jednak rade sie zwlec z lozka, poszlismy z psami na dlugi spacer i zrobilo mi sie na tyle lepiej, ze nawet zaczelam pisac prace z matmy
A i moj T dziekuje Wam za zyczenia :*
Madlene, kupilam mu portfel i sweter z Boss'a, do tego zamowilam mu torta, wiec byl bardzo zadowolony
Jak tam bylo na dyskotece szkolnej? No i po imprezce na czesc meza?
Gratuluje takiego utalentowanego synka
Oby ten brak objawow, to byl wlasnie objaw Fasolki
Kotowa, jak tam kocurek? Brakuje mu jajek?
Morwa jak tam po weekendzie u cioci?
Mysle ze 55kg przy Twoim wzroscie to za malo. Pamietaj tez ze w trakcie staran nie powinno sie chudnac, bo organizm dostaje sygnal, ze to nie czas na dziecko, skoro musi korzystac z zapasow tluszczyku zakonserwowanego na czarna godzine
Ale jazde mieliscie z tymi kuponami patzr, jednak macie szczescie, to i dzidzia zaraz sie pojawi
Niepokorna ja bym na Twoim miejscu nie rezygnowala z lekow, to w koncu nie sa suplementy a leki przepisane przez lekarza. Powiem Ci ze tutaj ciezko jest sie dostac do specjalisty chyba ze bedziesz chodzila prywatnie a to sa juz koszta ogromne. Co do lekow to nie jest tak ze tu sa tansze, po prostu placisz stala cene za recepte - ponad £8 na dzien dzisiejszy (prywatne recepty to tez dodatkowo ogromny wydatek).
Nie wiem czy czytasz moje wypowiedzi, ale dla mnie to leczenie sie tutaj to nieporozumienie. Leczy Cie lekarz ogolny, ktory wpisuje Twoje objawy w google i na tej podstawie wydaje diagnoze!!! Oczywiscie nie kazdy jest konowalem, ale spotkalam takich autentycznie. Do specjalisty Cie nie skieruja chyba ze bedziesz chodzila co tydzien i ich cisnela o skierowanie, a i to nie koniecznie Ci sie moze udac. Invitro to tutaj koszt miedzy £5000 a £12000, wiec np. mnie na to nie stac. Pisze Ci o tym wszysstkim, zebys pochopnie nie podejmowala decyzji, bo mozesz sie na tym przejechac.
Nusia jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze nie rozlozylo Cie na dobre?
No to juz wiadomo, ze z Zetka wszystko ok, Aneczka miala robic urodziny synka, to pewnie nie ma czasu. A Zuzka faktycznie nas zostawila. Oby wrocila z dobrymi wiadomosciami
Malagosia, ale Ci zazdroszcze To pewnie wspaniale uczucie?
Agatka dobrze, ze juz lepiej sie czujesz :*
Faworki, ale bym zjadla. Nigdy jeszcze nie robilam musze sie przyznac
Tez widzialam ze jakis nowy watek po nas spapugowaly i weszlam obczaic i widze za Morwa nas zdradza
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyHej Dziewuszki!
She przykro mi, że okres jednak przyszedł, cały czas miałam nadzieję, że się nie pojawi...ale cieszę się, że imprezka się udała i że prezenty się podobały Twojemu T.
A mnie jednak rozłożyło, właśnie wróciłam z pracy wcześniej i mam 2 dni urlopu żeby się wyleczyć, bo chorobowe mi jeszcze nie przysługuje...czuję się okropnie i w sumie to cieszę się, że nie muszę być w tej pracy z tą durną laską, bo w takim stanie to dodatkowo bym się męczyła...
Mam nadzieję, że u Zetki wszystko dobrze jednak, Malagosia może przekaż Jej, że mu tu się o NIą martwimy
Malagosia ja też CI zazdroszczę tych ruchów i bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze to musi być cudowne uczucie
-
Nusia wskakuj pod pierzyne i sie kuruj. Mojego tez wczoraj dopadlo i mam nadzieje, ze mnie nie zarazi. Ostatnio bylam chora rok temu, ale sie nadziwic nie moge
A ja musze cos zjesc i pisac ta cholerna prace. Nie jest trudna, ale mam lenia i mi sie nic nie chce po weekendzie25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNO właśnie już zaraz uciekam do łóżeczka, bo jak mąż wróci i mnie zobaczy w salonie to się zdenerwuje hehe, biorę laptopa ze sobą i idę się grzać.
Nie dziwie się, że Ci się nie chce, też by mi się nie chciało hehe.
Agatka mam nadzieję, że ta infekcja minie Ci już na dobre!! no i cieszę się, że już jest trochę lepiej:* jak się czujesz poza tym?? -
Ja wizyte mam w ten czwartek wiec juz nie dlugo. Tez mam nadzieje ze poznam plec. Jakos marzy mi sie dziewczynka, ale synka tez bede kochac, juz kocham ten moj maly cud. Czuje sie dobrze, poza ruchami dziecka objawow ciazowych brak. W ubraniu brzuszka jeszcze nie widac.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Nusia, i dobrze, wlacz sobie jakis film czy cos i dbaj o siebie
Morwa, wiem, ze ostatnio cicho, no ale co zrobic. Kilka z dziewczyn odeszlo, po zaciazeniu, niektore musza odsapnac od forum po niepowodzeniach a inne czasu nie maja. Akurat taki nam sie watek trafil.
Szkoda, bo pamietam czasy, ze bylo tu gwarno i wesolo moze jeszcze te czasy wroca...
Co do mojego zabiegu, to troche sie ciesze, ze bede miala miesiac przerwy, odsapne troche od tej obsesji
A u Ciebie faktycznie pieka owulka Trzymam kciuki za zielony koniec na wykresie :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Malagosia brzuszka jeszcze nie widac? Nosisz luzne ubrania?
Matko ja w ciazy nie jestem, a na imprezie sie mnie pytali czy na pewno, bo taki brzuch mam ze wyglada jak ciazowy a ze ogolnie jestem szczupla, to dziwnie to wyglada25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty