Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, gratulacje!
Zetka, przez kilka dni już było lepiej, a teraz znowu wymiotuję codziennie. Dzień kończy się dla mnie ok 16-17 bo wtedy idę spać i jak się budzę to już do wieczora jestem niedobitkiem :p A jak Ty się czujesz?
Klaudia, zaciskam kciuki
She, czas leci jak szalony, czuję się tak jak napisałam ciążowo, ale cieszę się,bo objawy mnie uspokajają. 3mam kciuki za to, żeby ziółka pomogły
Aneczka, bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść, wierzę, że odpoczniesz, porobisz badania i jak będziesz znowu gotowa, to zostaniesz mamusią i wszystko będzie dobrze. Przytulam.
Morwa, super, że progesteron skoczył! Jasne, że dziewczyny zachodzą i z niższym niż 9,5, ale im wyższy tym lepszy z niskim marne są szanse na utrzymanie ciąży bez suplementacji i czasami już jest za późno na jej włączenie. Super, że u Ciebie taki ładny, zaciskam kciuki za szczęśliwy koniec i bardzo się cieszę, że cykl tak ładnie wrócił do normy
Kotowa, niech czas w pracy szybko Ci zleci, współczuję pracującej sobotyShe Wolf, Kotowa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
ja tez dziś w pracy wiec zaglądam tylko na chwilę
aneczko ciesze się ze mimo wszystko nie łapiesz doła, ja wierze mocno ze doczekasz sie zdrowej fasolki. Dobrze ze odpuszczasz na chwilę, nabierz sił a wtedy wszystko pójdzie po Twojej mysli
Morwa piękny ten Twój progesteron :* kciuki trzymam mocno :*
She nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę :* :* :*
Zetka cudny synek a jak ładnie zapozował do fotek :*
Agatko współczuję.... idź na to l4 bez wyrzutów w takim razie. ja tez uważam że jeżeli ktoś Ciebie nie potrafi docenić to nie ma co mieć skrupułów...
Nusia przykro mi przytulam mocno kochana :*
My wczoraj robiliśmy te badania, na zakaźne musimy poczekać ok tygodnia. Miałam też pobierany wymaz z szyjki na chlamydię - położna zrobiła to bardzo mało subtelnie jednak wolę jak takie badanie przeprowadza lekarz. No w każdym razie chalmydii nie mam
przepraszamn ze nie wszystkim odpisuję ale biegnę dalej pracowaćShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Martika dziękuję, bardzo bym chciała, żeby kciuki pomogły i wstrętny okres nie przyszedł a w jego miejscu pojawiła się na 9 miesięcy zdrowa fasolinka
Latam od rana i sprzątam, ładna pogoda za oknem dodaje mi energii.
Miłego dnia Kochane :* -
Hej dziewczyny :*
Do 5 nie spalam tak mnie meczylo to przeziebienie czuje sie okropnie. A wieczorem musimy jechac do tesciowej bo cos tam z jej kompem nie halo i chce zebym zobaczyla. A ja najchetniej bym zostala w lozku.
Martika to w takim razie ciesze sie ze masz ciagle objawy
Triss a kiedy Ty zaczynasz ten protukol?
Jeszcze mi sie przypomnialo, lekarz mi wczoraj powiedzial, ze jak zajde w ciaze to po tych zabiegach jest ryzyko przedwczesnego porodu, wiec bede musiala miec zalozony szew na szyjka.
A i mozemy sie starac juz od nastepnego cyklutriss, Morwa, nataliano lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She o rety to może przełóz tę wizyte u tesciowej, jesli jest taka możliwość... i kuruj się bidulko :* masz jakies wspomagacze?
czyli to znaczy że szyjka Ci się może skracać, tak? ten szew to tzw.pesar?
Ja czekam na @, wtedy zaczynam brac tabletki antykoncepcyjne od 1dc do 21dc. w miedzyczasie mam juz mieć właczone zastrzyki wyciszające pracę jajników i po serii tych zastrzyków, w zależności od reakcji organizmu zaczynam własciwą stymulacje
jakie teraz te wyniki nasienia macie? jaka morfologia? She to znaczy że się uda naturalnie kochana ! teraz już nie moze być inaczej :* :*
super że od przyszłego cyklu możecie startowaćShe Wolf lubi tę wiadomość
-
już doczytałam pod wykresem o wynikach
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!
wyniki sa bardzo dobre, czyli wtedy musiało być coś jednorazowo nie tak, bo morfologia by pewnie tak nie podskoczyła od suplementów
tak czy inaczej, jest super :*She Wolf lubi tę wiadomość
-
Triss no wlasnie nie mozemy, bo ona chce wyslac jakies podanie o prace i musi to byc zrobione do poniedzialku. Pojedziemy na chwile i do domu. Tak, ja to jak w aptece, zawsze lekow od colery ale wiesz jak to jest, swoje trzeba odchorowac
Moze mi sie skracac i niestety po dwoch zabiegach ryzyko sie zwieksza i wynisi 14%. Lekarz chcial uniknac tej operacji, ale po obejrzeniu szyjki stwierdzil, ze to jednak koniecznosc.... Co do szwu, to nie sestem pewna, wiem ze sa dwa rodzaje i jednym jest pessar. Wiadomo tez, ze przy nim jest ryzyko infekcji no ale nad tym bede myslala jak sie w koncu uda
Kurcze, jakbym chciala, zeby Wam sie udalo w tym cyklu bez invitro, bardzo mocno trzymam kciuki :* a jak nie to bede sie modlila za udana stymulacje i za transfer :*
A wyniki w skrocie:
Ogolna liczba plemnikow 49 mln (poprzednio 12mln)
Ruch postepowy 71% (poprzednio 32%)
Morfologia 9% (poprzednio 1%)
Wyniki super, a ja sie znowu martwie czy to czasem nie z mojej winy nie mozemy zaciazyc......triss lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ale jestem szybka25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Triss no wlasnie nie mozemy, bo ona chce wyslac jakies podanie o prace i musi to byc zrobione do poniedzialku. Pojedziemy na chwile i do domu. Tak, ja to jak w aptece, zawsze lekow od colery ale wiesz jak to jest, swoje trzeba odchorowac
Moze mi sie skracac i niestety po dwoch zabiegach ryzyko sie zwieksza i wynisi 14%. Lekarz chcial uniknac tej operacji, ale po obejrzeniu szyjki stwierdzil, ze to jednak koniecznosc.... Co do szwu, to nie sestem pewna, wiem ze sa dwa rodzaje i jednym jest pessar. Wiadomo tez, ze przy nim jest ryzyko infekcji no ale nad tym bede myslala jak sie w koncu uda
Kurcze, jakbym chciala, zeby Wam sie udalo w tym cyklu bez invitro, bardzo mocno trzymam kciuki :* a jak nie to bede sie modlila za udana stymulacje i za transfer :*
A wyniki w skrocie:
Ogolna liczba plemnikow 49 mln (poprzednio 12mln)
Ruch postepowy 71% (poprzednio 32%)
Morfologia 9% (poprzednio 1%)
Wyniki super, a ja sie znowu martwie czy to czasem nie z mojej winy nie mozemy zaciazyc......
ej nie wymyslaj... nie udawało się bo wyniki byl kiepskie, poprawiały się pewnie stopniowo więc teraz już nic nie stoi na przeszkodzie. Kiedy odbierasz te wyniki hormonów które robiłas? a jest u Was szansa na monitoring cyklu?
a u nas...no ja nie mam wiary że sie udało. Do tego tempka jakoś dziwnie niska w tym cyklu, więc dodatkowo nie mam nawet jak sie nakręcać że sie udało
juz się oswoiłam z myslą ze bedzie to IVF...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 13:17
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Triss, moze i masz racje. Tak tylko sobie marudze :p
Moje wyniki powinny byc po niedzieli, do tego jeszcze musze zrobic progesteron i chlamydie, ale to po owulce.
Zobaczymy co lekarz powie na wyniki i czy nas wogole skieruja do kliniki, jesli mie to pojde na monitoring prywatnie w maju.
Wiem ze ciezko uwiezyc ze moze zdarzyc sie cud, ale wiesz sama ze sie zdarzaja, wiec glowa do gory :*
Morwa kiedy testujesz?triss lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
Mi tez sie wydaje ze ktos tam sie zadomowil u Morwy
Triss nie pamietam dokladnie jakie mialam hormony badane. Wiem na pewno ze testosteron i fsh, calkiem mi wylecialo z glowy chlamydie bede miala robiona z moczu. Do lekarza dopiero jak beda wszystkie wyniki, wiec pewnie pod koniec miesiaca....
Ja sobie sama robie badania jaj jestem w Polsce i nigdy nie mialam jakichs wiekszych odchylow od normy, wiec jestem dobrej mysli25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyHej, ja już po uczelni, to był ciężki dzień i zapowiada się ciężki miesiąc, bo do 11 kwietnia mam oddać gotową prace trzeba będzie spiąć pośladki !
Dziś wieczorem babska impreza z siostrą i kuzynka męża, co ja mam ubrać? !
Morwa trzymam kciuki, zerknełam właśnie na Twój wykres i jest super ! Wszystko idzie w dobrym kierunku
She cieszę się ogromnie, oby Ci się poszczescilo !!! :* same dobre wieści
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Cigaretta, nic nie mow, ja mam dwie prace i egzamin koniec marca/poczatek kwietnia! Nie wiem jak sie wyrobie
Gdzie sie wybieracie na imprezke? Moze klasyk - jeansy, szpilki i jakas fajna bluzeczke?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:) Jak tam weekend?
Udało mi się nadrobić)
Zetka, jaki mały pięknioszek Super zdjęcia:)
Nusia, całe szczeście że skończyłaś ten staż! Masakra jakaś - ja bym ie wytrzymała ani 1 dnia - i tak jesteś silna.
A kiedy zaczynasz ten drugi?
Szkoda,że @ przyszła;/ A tak trzymałam kciuki, żeby była niespodzianka:( Przytulam :*
Morwa, ja myslę że @ nieprzyjdzie nie tylko do wizyty Endo ale i przez najblizsze 9mcy )
13 w piątek, 13 cykl - to bardzo dobrze rokuje
Niepokorna, a jakiego autora te książki?
Aaa i też poproszę adres bloga
Nataliano - ja właśnie w tym cyklu brałam wiesiołka, na razie nie zauważyłam efektów (a raczej nie mam śluzu płodnego), no i chyba przez niego owulacja się trochę przesunęła. Ale zamierzam brać znów od nowego cyklu - wiadomo, że na efekty trzeba poczekać
Klaudia, trzymam kciuki! Kiedy planujesz testować, bo chyba nie doczytałam:P
She, super wiadomości:) :* Teraz już tylko czekać na kolejne dobre wiadomości!
Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test, ale oczywiście negatyw.
Piersi przestały boleć, brzuch też więc czekam na @ -chociaż przez to przesunięcie owu, to termin @ jest na czwartek, więc jest jeszcze taka myśl,że to jeszcze za wcześnie,tym bardziej, że nie z porannego moczu. ...no ale nie mogłam się opanować
...Aa, zapomniałam mierzyć temp wczoraj i dziś, więc już sobie odpuszczam w tym cyklu,żeby się nie nakręcać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 19:22
-
nick nieaktualnyDziewczyny, sprzedaję wygrany w konkursie Voucher do hotelu**** we Wrocławiu dla 2 osób na weekendowy nocleg ze śniadaniem. Może któraś potrzebuje?
Sama bym pojechała, ale kupon ważny do końca marca, więc już nie zdążę się zorganizować.
http://olx.pl/oferta/voucher-weekend-2os-wroclaw-hotel-4gwiazdki-CID767-ID9eIiJ.html -
nick nieaktualnyMonika ja jeszcze jak robie salatke z feta i pomidorem dodaje pare kropli oleju z czarnuszki no i wczoraj wieczorem posadzilam rzezuche bo niby dobra na tarczyce i ma duzo witamin. A moj dzionek to lozko i wc dzisiaj mam obfita miesiaczke wiec leze bo jak chodze to jeszcze gorzej...mam nadzieje ze sie juz skonczy bo dlugo trwa...