Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:)
Witam się tylko z pracy - prawie dziś zaspałam
Na szczęście już zaraz weekend, wyśpię się za wszystkie czasy:D
Nie wiem czy będę miała czas do Was zajrzeć jeszcze dziś, bo wieczorkiem ploteczki z koleżanką mam zaplanowane.
Miłego dnia! :*
Morwa -to super wiadomość! Kiedy testujesz?Morwa lubi tę wiadomość
-
hej kobietki,
Ja tak jak pisalam, powiedzialam w pracy o ciazy przy sniadaniu. Zaczekalam tylko az ta glupia idiotka wyjdzie! Dyrektor udal glupka, ze nic nie wie i mi gratulowal. Ehh. Niewazne!
Morwa mowisz owulka byla! Fosolko hop hop gdzie jestes?
Zajsonek fajna kruszynka! Zdrowo rosnijcie!Morwa lubi tę wiadomość
-
She trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj, daj znac co i jak, jak bedziesz sie w miare czula!
Morwa ja mam nadzieje, ze w tym cyklu to nie tylko owulka! Cholernie mocno Ci kibicuje!
Monika relaksuj sie wieczorem
Zajsonek sliczny bobas, cudownie !Morwa, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej , ja leżę w łóżku i oglądam Pierwszą miłość, chwila relaksu i na uczelnie na 16:45.. dziś mam egzamin.
kurrrrrrde moje libido wynosi mniej niż zero , nie wiem co się ze mną dzieje. Mąż wrócił o 10 z pracy , chwile polezelismy w łóżku, chciał się kochać a ja jak deska i tak od kilku dni... poszedł grzebać w aucie mam wrażenie , że teraz bardziej on chce dziecka niż ja.. -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane :* doczytam Was pozniej jak wroce do domu. Wpadlam tylko powiedziec, ze zabieg przebiegl dobrze. Troche krwawie, ale nic mnie nie boli. Tylko przeziebienie jeszcze bardziej daje mi sie we znaki. Kolejna dobra wiadomosc - wyniki T. sa znacznie lepsze i jestesmy strasznie szczesliwi z tego powodu jednak moja dieta i suplementy pomogly
Morwa, Zetka, Kotowa, Nusia, triss lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej
Ja cały dzień w kuchni, dopiero usiadłam. Mąż pojechał po synka więc zaraz będą. Spróbuję Was nadrobić, a więcej będę od poniedziałku
Nusia, mam nadzieję, że dni płodne Ci się przesunęły i poczekały na męża. Pamiętasz jak było u mnie? Mąż był do piątku, a ja owulkę miałam w niedzielę I będziemy mieć syna )) Czego i Tobie kochana życzę!
Klaudia, to trzymam kciuki do testowania
Monika, ja tak zazwyczaj testowałam 13dpo najwcześniej i już bladzioch bladziocha był. Przy cyklach 28-29dni
Agatko, nie znam leku, nawet nie słyszałam Ale dobrze że masz to się wyleczysz do końca Fotkę wrzucę jak tylko znajdę minutkę
Brak słów na pracę! Olej ich, nie denerwuj się i idź na L4, nie się gonią!
Zajsonek, super wieści. Rośnijcie zdrowo
Morwa, trzymam mocno kciuki za to żeby plemniczek dogonił jajeczko i się pięknie zagnieździło i zdrowo rosło ) :*
Cigaretta, kciukam za egzamin. A libido.. też mam różnie. Może po prostu potrzebujesz chwilkę wytchnienia. Mam nadzieję, że szybko wróci
Morwa, kawa i sok pomidorowy to moje przysmaki
SHEEEEEEE!!! Cudne wieści Raz że już po zabiegu i wszystko w normie, teraz odpoczywaj! A dwa, że wyniki są lepsze niż myślałaś Bardzo się cieszę. Teraz się kuruj i będzie dobrze
She Wolf lubi tę wiadomość
-
A tutaj mój drugi skarb
Zdjęcia sprzed tygodnia (15tc) i z początku tego tyg (16tc).
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed300fbc01c2.jpg
Zdjęcie numer 2 - dowód męskości )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e6a0393c31b.jpg
A poniższe zdjęcia chyba specjalnie dla synka, który był ze mną na wizycie, Pan doktor przełączył na 3d i pokazał braciszka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2576e80a7c07.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c479fcf097eb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64fc41f0f915.jpgKotowa, nataliano, Morwa, She Wolf, juwelka, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey Kochane!
Zetka piękne zdjątka i maluszek cudny
Kochana niestety u mnie się nic nie przesunęło, dostałam dzisiaj rano @, tak jak się spodziewałam...
She bardzo się ciesze, że zabieg się udał i że wszystko dobrze! Mam nadzieję, że nie zacznie boleć. Odpoczywaj! NO i super, że wyniki Twojego T są coraz lepsze a co za diete mu zrobiłaś? hehe
Morwa a ja właśnie lubie sok pomidorowy, najlepiej żeby był pikantny i kawusie też lubie, u mnie poranek bez kawy nie istenieje może i TY się przekonasz na dobre
Cigaretta oby libido wzrosło no ale sama wiesz jak to jest, czasami nam się bardzo chce z czasami wcale
Agatka strasznie Ci wspólczuje takiej sytuacji w pracy, to nie jest fajne jak się słyszy coś takiego, a wiedząc że nie ma w tym ani grama prawdy! a ten dyrektor to też niezły...no ale najważniejsze, że masz już to za sobą, że wszyscy o ciąży wiedzą i teraz będziesz już mogła sobie na chorobowym odpocząć Wy teraz jesteście najważniejsi!
Dziewczynki a ja zakończyłam dzisiaj mój PORĄBANY STAŻ jestem mega szczęśliwa, kamien z serca już tam więcej do tej durnej baby nie wracam!She Wolf lubi tę wiadomość
-
She cieszę się ogromnie, że zabieg wyszedł pomyślnie i że wyniki Twojego T. są tak dobre
Zetka uwielbiam oglądać zdjęcia z usg, śliczny maluszek
A u mnie chyba okres jest już blisko, plecy mnie dzisiaj bolą typowo miesiączkowo i pół czoła mam w pryszczach ;/She Wolf lubi tę wiadomość
-
She, to najlepsze wiadomości dzisiejszego dnia, bardzo się cieszę, że zabieg przebiegł dobrze i że wyniki Tża lepsze Jakoś mam przeczucia, że pierwszy cykl starań po zabiegu zakończy się dla Was cudownie i tego Wam życzę
Zetka, gratulacje, śliczne zdjęcia
Klaudia z tymi objawami na @ to tak jest różnie, ja w jednym cyklu je miałam w drugim nie, w ciążowym były chyba najsilniejsze i powiem Wam, że za kilka dni zaczynam II trymestr, a w terminie @ dalej mnie wysyfia.
Morwa, blee nie lubię soku pomidorowego. Cieszę się bardzo, że Twój cykl wrócił do normy. Mój gin powiedział mi, że ciąże można podejrzewać przy progesteronie powyżej 15 w 7dpo, ale to nie znaczy, że na pewno jest przy takim. Ja w cyklach nieciążowych progesteron miałam 10, a w ciążowym 25 w 7dpo, ale to wiadomo, że nie ma reguły, 3mam mocno kciuki za Was.
Nusia gratulacje zakończonego stażu, dobrze, że już koniec nerwów.
Cigaretta, jak egzamin?Nusia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zetka,
Słodki bobas
Nusia,
Cieszę się, że staż skończony
Ja dopiero wróciłam do domu. Byłam na pierwszej lekcji angielskiego z lektorem. Poza tym jestem zajarana, bo udało mi się dogadać z jednym panem, który ma na sprzedanie praktycznie nowe książki mojego autora i za 11 książek zapłacę 150 zł Jutro jadę je odebraćNusia lubi tę wiadomość