X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to super wiadomosc,odpoczywaj kochana i czekamy na twoja fasolke;)))Smacznego;-)

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)

Witam się tylko z pracy - prawie dziś zaspałam :P
    Na szczęście już zaraz weekend, wyśpię się za wszystkie czasy:D
    Nie wiem czy będę miała czas do Was zajrzeć jeszcze dziś, bo wieczorkiem ploteczki z koleżanką mam zaplanowane.

Miłego dnia! :*

Morwa -to super wiadomość! Kiedy testujesz? :)

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Niepokorna ten dupek nadal aktualny bo jak tak to ja zaraz przelew Ci zrobię :)

Oczywiście kochana. Właśnie napisałam Ci właśnie wiadomość :)

Morwa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Sprawdź numer konta a potem czy juz przelew przyszedł , temacie napisałam Ci adres na który wysłać , zaraz napisze Ci też w wiadomości prywatnej :)

Napisałam Ci priva :P

Morwa lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki,

Ja tak jak pisalam, powiedzialam w pracy o ciazy przy sniadaniu. Zaczekalam tylko az ta glupia idiotka wyjdzie! Dyrektor udal glupka, ze nic nie wie i mi gratulowal. Ehh. Niewazne!

Morwa mowisz owulka byla! Fosolko hop hop gdzie jestes? :)

Zajsonek fajna kruszynka! Zdrowo rosnijcie!

Morwa lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj, daj znac co i jak, jak bedziesz sie w miare czula!

Morwa ja mam nadzieje, ze w tym cyklu to nie tylko owulka! Cholernie mocno Ci kibicuje!

Monika relaksuj sie wieczorem :)

Zajsonek sliczny bobas, cudownie !

Morwa, She Wolf lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Ja nie odważyłabym się zamówić krokietów w barze. Nigdy nie są dobre :P
    A kawę piję wyłącznie czarną z fusami - uwielbiam :D

Morwa lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kawe bardzo slaba rozpuszczalna - 2-3 dziennie, ale z pol lyzeczki zaledwie i z mlekiem.

Morwa lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja leżę w łóżku i oglądam Pierwszą miłość, chwila relaksu i na uczelnie na 16:45.. dziś mam egzamin.
    kurrrrrrde moje libido wynosi mniej niż zero , nie wiem co się ze mną dzieje. Mąż wrócił o 10 z pracy , chwile polezelismy w łóżku, chciał się kochać a ja jak deska :| i tak od kilku dni... poszedł grzebać w aucie :D mam wrażenie , że teraz bardziej on chce dziecka niż ja..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa cieszę się, że u ciebie jest wszystko w porządku :) trzymam kciuki <3

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :* doczytam Was pozniej jak wroce do domu. Wpadlam tylko powiedziec, ze zabieg przebiegl dobrze. Troche krwawie, ale nic mnie nie boli. Tylko przeziebienie jeszcze bardziej daje mi sie we znaki. Kolejna dobra wiadomosc - wyniki T. sa znacznie lepsze i jestesmy strasznie szczesliwi z tego powodu :) jednak moja dieta i suplementy pomogly :D

Morwa, Zetka, Kotowa, Nusia, triss lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja cały dzień w kuchni, dopiero usiadłam. Mąż pojechał po synka więc zaraz będą. Spróbuję Was nadrobić, a więcej będę od poniedziałku :)

Nusia, mam nadzieję, że dni płodne Ci się przesunęły i poczekały na męża. Pamiętasz jak było u mnie? :) Mąż był do piątku, a ja owulkę miałam w niedzielę :) I będziemy mieć syna :))) Czego i Tobie kochana życzę! :)

Klaudia, to trzymam kciuki do testowania :)

Monika, ja tak zazwyczaj testowałam 13dpo najwcześniej i już bladzioch bladziocha był. Przy cyklach 28-29dni :)

Agatko, nie znam leku, nawet nie słyszałam :) Ale dobrze że masz to się wyleczysz do końca :) Fotkę wrzucę jak tylko znajdę minutkę :)
    Brak słów na pracę! Olej ich, nie denerwuj się i idź na L4, nie się gonią!

Zajsonek, super wieści. Rośnijcie zdrowo :)

Morwa, trzymam mocno kciuki za to żeby plemniczek dogonił jajeczko i się pięknie zagnieździło i zdrowo rosło :)) :*

Cigaretta, kciukam za egzamin. A libido.. też mam różnie. Może po prostu potrzebujesz chwilkę wytchnienia. Mam nadzieję, że szybko wróci :)

Morwa, kawa i sok pomidorowy to moje przysmaki :)

SHEEEEEEE!!! Cudne wieści :) Raz że już po zabiegu i wszystko w normie, teraz odpoczywaj! A dwa, że wyniki są lepsze niż myślałaś :) Bardzo się cieszę. Teraz się kuruj i będzie dobrze :)

She Wolf lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj mój drugi skarb :)
    Zdjęcia sprzed tygodnia (15tc) i z początku tego tyg (16tc).

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed300fbc01c2.jpg

Zdjęcie numer 2 - dowód męskości :))
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e6a0393c31b.jpg

A poniższe zdjęcia chyba specjalnie dla synka, który był ze mną na wizycie, Pan doktor przełączył na 3d i pokazał braciszka :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2576e80a7c07.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c479fcf097eb.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64fc41f0f915.jpg

Kotowa, nataliano, Morwa, She Wolf, juwelka, triss lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka ale slodko<3 az sie fajnie tak robi.ciesze sie;)))

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Teraz zaraz chcę zobaczyć takie foty od Was :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Kochane!

Zetka piękne zdjątka :) i maluszek cudny :)
    Kochana niestety u mnie się nic nie przesunęło, dostałam dzisiaj rano @, tak jak się spodziewałam...

She bardzo się ciesze, że zabieg się udał i że wszystko dobrze! Mam nadzieję, że nie zacznie boleć. Odpoczywaj! NO i super, że wyniki Twojego T są coraz lepsze :) a co za diete mu zrobiłaś? hehe

Morwa a ja właśnie lubie sok pomidorowy, najlepiej żeby był pikantny :) i kawusie też lubie, u mnie poranek bez kawy nie istenieje :) może i TY się przekonasz na dobre :)

Cigaretta oby libido wzrosło ;) no ale sama wiesz jak to jest, czasami nam się bardzo chce z czasami wcale ;)

Agatka strasznie Ci wspólczuje takiej sytuacji w pracy, to nie jest fajne jak się słyszy coś takiego, a wiedząc że nie ma w tym ani grama prawdy! a ten dyrektor to też niezły...no ale najważniejsze, że masz już to za sobą, że wszyscy o ciąży wiedzą i teraz będziesz już mogła sobie na chorobowym odpocząć :) Wy teraz jesteście najważniejsi!

Dziewczynki a ja zakończyłam dzisiaj mój PORĄBANY STAŻ :) jestem mega szczęśliwa, kamien z serca :) już tam więcej do tej durnej baby nie wracam!

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She cieszę się ogromnie, że zabieg wyszedł pomyślnie i że wyniki Twojego T. są tak dobre :)

Zetka uwielbiam oglądać zdjęcia z usg, śliczny maluszek :)

A u mnie chyba okres jest już blisko, plecy mnie dzisiaj bolą typowo miesiączkowo i pół czoła mam w pryszczach ;/

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, to najlepsze wiadomości dzisiejszego dnia, bardzo się cieszę, że zabieg przebiegł dobrze i że wyniki Tża lepsze :) Jakoś mam przeczucia, że pierwszy cykl starań po zabiegu zakończy się dla Was cudownie i tego Wam życzę :)

Zetka, gratulacje, śliczne zdjęcia :)

Klaudia z tymi objawami na @ to tak jest różnie, ja w jednym cyklu je miałam w drugim nie, w ciążowym były chyba najsilniejsze i powiem Wam, że za kilka dni zaczynam II trymestr, a w terminie @ dalej mnie wysyfia.

Morwa, blee nie lubię soku pomidorowego. Cieszę się bardzo, że Twój cykl wrócił do normy. Mój gin powiedział mi, że ciąże można podejrzewać przy progesteronie powyżej 15 w 7dpo, ale to nie znaczy, że na pewno jest przy takim. Ja w cyklach nieciążowych progesteron miałam 10, a w ciążowym 25 w 7dpo, ale to wiadomo, że nie ma reguły, 3mam mocno kciuki za Was.

Nusia gratulacje zakończonego stażu, dobrze, że już koniec nerwów.

Cigaretta, jak egzamin?

Nusia, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam, egzamin na 5 :D
    Zetka ale fotki fajne :))
    Uciekam na film i winko , miłego wieczoru :*

NIEPOKORNA, Nusia lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka,
    Słodki bobas :)

Nusia,
    Cieszę się, że staż skończony :D

Ja dopiero wróciłam do domu. Byłam na pierwszej lekcji angielskiego z lektorem. Poza tym jestem zajarana, bo udało mi się dogadać z jednym panem, który ma na sprzedanie praktycznie nowe książki mojego autora i za 11 książek zapłacę 150 zł :) Jutro jadę je odebrać :)

Nusia lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 376 377 378 379 380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ