X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata83 ja robilam barszcz czerwony i ziemniaczki do tego z maselkiem;)bo ja lubie oddzielnie to jesc ,a drudzy razem z zupka;)) a jutro postnie rybka z czyms tam;))

agata83 lubi tę wiadomość

• agata83 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika*** wrote:
    No właśnie takiego spadku to jeszcze nie miałam, a to nie za szybko na ewentualną implantację? 3dpo? Zresztą ten wykres jakiś taki dziwaczny - owulacja przesunięta, nawet ovu nie postawił ciągłej linii,tylko przerywaną.

Nawet nie wiem kiedy powinnam zatestować :D liczyć 15 dni od owulacji, czy brać pod uwagę to, że mam cykl 30dniowy?

Monika wszystko moze byc mozliwe, bo ja spadek mialam tez w 4 dpo i bardzo szybko zorientowalam sie, ze cos jest na rzeczy. Pierwszy test zrobilam juz 9dpo i byl pozytywny. Co prawda cien cienia, ale jednak. Potem kreska z dnia na dzien ciemniala. Tzymam wiec kciuki!

• agata83 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Agata83 ja robilam barszcz czerwony i ziemniaczki do tego z maselkiem;)bo ja lubie oddzielnie to jesc ,a drudzy razem z zupka;)) a jutro postnie rybka z czyms tam;))

U mnie barszczu nikt nie chce jesc, wiec odpada. Moze tez wlasnie zrobie rybke i kapuste kiszona!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83 wrote:
    Monika wszystko moze byc mozliwe, bo ja spadek mialam tez w 4 dpo i bardzo szybko zorientowalam sie, ze cos jest na rzeczy. Pierwszy test zrobilam juz 9dpo i byl pozytywny. Co prawda cien cienia, ale jednak. Potem kreska z dnia na dzien ciemniala. Tzymam wiec kciuki!
    Agata, dałaś mi troszkę wiary:)
    Zatestuje jakoś w weekend kontrolnie, to będzie 10-11dpo Najwyżej zejdą na ziemię ;)

Ja na jutro planuje łososia na grillowej patelni, dodatki jeszcze wymysle.

Idę spać dziewczynki, zmeczyl mnie ten dzień. dobranoc :* :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata83,a my lubimy od czasu do czasu a dzis mialam ochote od swiat;))

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika dobranoc;);*

• agata83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytalyscie o prace. Na serio brak mi slow. Dyrektor byl az tak ""mily"" (pisze w podwojnym cudzyslowiu, aby nie uzyc gorszego slowa), ze nawet nie raczyl przyjsc na rozmowe.A mialam mu oficjalnie powiedziec o ciazy. Ale juz wie o tym od kadrowej, s.ki ktora na kazdym kroku wbija mi szpilki w dupe i nienawidzi mnie od dnia nr 1 (5 lat). W ogole unika mnie, mowi ze jest zajety, nie chce rozmawiac.Wiec powiem wszystkim o ciazy jutro przy sniadaniu i tak sie dowie. Dowiedzialam sie, ze podupadla ich opinia o mnie jak zaczelam szukac innej pracy, ze jestem nieefektywna, ciekawe tylko jak skoro to dzieki mnie wplywaja pieniadze, bo je odzyskuje z gwarancji. Dodatkowo zarzucili mi, ze duzo mnie nie bylo w zeszlym roku, az cale 53 dni!!A nie bylo mnie z 2 powodow - raz bo poronilam a 2 jak mialam wypadek samochodowy. No wiec skoro tak podchodza do tego to teraz nie bedzie mnie po prostu bo mi sie nie chce chodzic! Aha no i nie dostane obiecanej podwyzki, bo nie ma takiej potrzeby i nic takiego nie robie. A jak pisalam wczesniej to dzieki mnie odzyskuja pieniadze! Wiec teraz niech je traca! Wg nich pensja na poziomie sekretarki odbierajacej telefony i segregujacej poczte jest na moim stanowisku wystarczajaca! Oczywiscie nie mam nic do seretarek, bo wczesniej pracowalam jako sekretarka choc pod inna nazwa, ale wtedy placa byla pozadna i odpowiadajaca wszystkim obowiazkom. AAA zapomnialam wspomniec, ze zarzucili mi tez ze gadam ciagle przez telefon!! Trudno tego nie robic jak taka mam prace!

Mowie wam, szkoda gadac. Mam goraca nadzieje, ze teraz dopiero odczuja jak to bylo dobrze miec mnie w pracy.

Dobra dziewczyny, pozno juz wiec zmykam spac. Do uslyszenia jutro!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uwielbiam barszcz z ziemniakami, dzieci tez, a maz tylko taki ostro do popicia, wiec jemu azwyczaj robie dodatkowo kilka krokietow :)

A jutro chyba ogorkowa zrobie.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Kotowa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    ja uwielbiam barszcz z ziemniakami, dzieci tez, a maz tylko taki ostro do popicia, wiec jemu azwyczaj robie dodatkowo kilka krokietow :)

A jutro chyba ogorkowa zrobie.
    A ja mam ochotę na steki... :-)

Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
    Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata83 wspolczuje ci tam pracowac.wariaci,uciekaj stamtad jak dlugie giry;)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83 wrote:
    Pytam tak z ciekawosci, bo jakos mi sie wydawalo, ze wy juz zaraz wyjezdzacie :)

Kochana, jedziemy w przyszły piątek na 4 dni, a na stałe w połowie czerwca :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83,
    Uciekaj na zwolnienie natychmiast! I ciągnij kasę :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ♡
    Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie :)
    Serduszko bije, fasolka ma już 8mm :*
    Tak się ciesze ♡

NIEPOKORNA, nataliano, Madlene84, triss lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcie pod wykresem :*

Madlene84 lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Hejka ♡
    Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie :)
    Serduszko bije, fasolka ma już 8mm :*
    Tak się ciesze ♡

Super :)

Zajsonek lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cos czuje ze @zamiast sobie juz isc to sie rozkreca po malu.menda:D ale mnie bola piersi i koluje mi sie w glowie czasem pod wieczor

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde agatka nie zazdroszcze. Mialam podobnie w poprzedniej pracy niestety :(

Ja wiem ze latwo powiedziec, ale olej ich, idz na zwolnienie! I dbaj o Was!

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam ,wiedzialam ze normalna@przyszla jak kiedys i do tego bolacy brzuch;(((...no coz zycie...wiekszosc czasu w lozku przeleze.Milego dnia;*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to teraz czekamy na Twoja fasolinke :-)

Morwa lubi tę wiadomość

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ