Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika*** wrote:No właśnie takiego spadku to jeszcze nie miałam, a to nie za szybko na ewentualną implantację? 3dpo? Zresztą ten wykres jakiś taki dziwaczny - owulacja przesunięta, nawet ovu nie postawił ciągłej linii,tylko przerywaną.
Nawet nie wiem kiedy powinnam zatestować liczyć 15 dni od owulacji, czy brać pod uwagę to, że mam cykl 30dniowy?
Monika wszystko moze byc mozliwe, bo ja spadek mialam tez w 4 dpo i bardzo szybko zorientowalam sie, ze cos jest na rzeczy. Pierwszy test zrobilam juz 9dpo i byl pozytywny. Co prawda cien cienia, ale jednak. Potem kreska z dnia na dzien ciemniala. Tzymam wiec kciuki! -
nataliano wrote:Agata83 ja robilam barszcz czerwony i ziemniaczki do tego z maselkiem;)bo ja lubie oddzielnie to jesc ,a drudzy razem z zupka;)) a jutro postnie rybka z czyms tam;))
U mnie barszczu nikt nie chce jesc, wiec odpada. Moze tez wlasnie zrobie rybke i kapuste kiszona! -
nick nieaktualnyagata83 wrote:Monika wszystko moze byc mozliwe, bo ja spadek mialam tez w 4 dpo i bardzo szybko zorientowalam sie, ze cos jest na rzeczy. Pierwszy test zrobilam juz 9dpo i byl pozytywny. Co prawda cien cienia, ale jednak. Potem kreska z dnia na dzien ciemniala. Tzymam wiec kciuki!
Zatestuje jakoś w weekend kontrolnie, to będzie 10-11dpo Najwyżej zejdą na ziemię
Ja na jutro planuje łososia na grillowej patelni, dodatki jeszcze wymysle.
Idę spać dziewczynki, zmeczyl mnie ten dzień. dobranoc :* :*agata83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pytalyscie o prace. Na serio brak mi slow. Dyrektor byl az tak ""mily"" (pisze w podwojnym cudzyslowiu, aby nie uzyc gorszego slowa), ze nawet nie raczyl przyjsc na rozmowe.A mialam mu oficjalnie powiedziec o ciazy. Ale juz wie o tym od kadrowej, s.ki ktora na kazdym kroku wbija mi szpilki w dupe i nienawidzi mnie od dnia nr 1 (5 lat). W ogole unika mnie, mowi ze jest zajety, nie chce rozmawiac.Wiec powiem wszystkim o ciazy jutro przy sniadaniu i tak sie dowie. Dowiedzialam sie, ze podupadla ich opinia o mnie jak zaczelam szukac innej pracy, ze jestem nieefektywna, ciekawe tylko jak skoro to dzieki mnie wplywaja pieniadze, bo je odzyskuje z gwarancji. Dodatkowo zarzucili mi, ze duzo mnie nie bylo w zeszlym roku, az cale 53 dni!!A nie bylo mnie z 2 powodow - raz bo poronilam a 2 jak mialam wypadek samochodowy. No wiec skoro tak podchodza do tego to teraz nie bedzie mnie po prostu bo mi sie nie chce chodzic! Aha no i nie dostane obiecanej podwyzki, bo nie ma takiej potrzeby i nic takiego nie robie. A jak pisalam wczesniej to dzieki mnie odzyskuja pieniadze! Wiec teraz niech je traca! Wg nich pensja na poziomie sekretarki odbierajacej telefony i segregujacej poczte jest na moim stanowisku wystarczajaca! Oczywiscie nie mam nic do seretarek, bo wczesniej pracowalam jako sekretarka choc pod inna nazwa, ale wtedy placa byla pozadna i odpowiadajaca wszystkim obowiazkom. AAA zapomnialam wspomniec, ze zarzucili mi tez ze gadam ciagle przez telefon!! Trudno tego nie robic jak taka mam prace!
Mowie wam, szkoda gadac. Mam goraca nadzieje, ze teraz dopiero odczuja jak to bylo dobrze miec mnie w pracy.
Dobra dziewczyny, pozno juz wiec zmykam spac. Do uslyszenia jutro! -
Madlene84 wrote:ja uwielbiam barszcz z ziemniakami, dzieci tez, a maz tylko taki ostro do popicia, wiec jemu azwyczaj robie dodatkowo kilka krokietow
A jutro chyba ogorkowa zrobie.Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny