Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
W czwartek i lekarz powiedzial ze jest w lewym jajniku i dal zielone swiatlo kazal
piatek sobota niedziela ale ja wlasnie pierwszy raz nic nie czuje tylko taki leciutki bol jak na @ a zawsze wiedzialam kiedy co i jak. Ja raczej nie mam zespolu LUF chociaz juz wszystkiego mozna sie spodziewac... jestem tym wszystkim przerazona... ale walcze dalej
-
Morwa wrote:Jakoś mam czasami dość tych szaleństw, ponudzilabym się tak z 9 miesięcy;) nie chciałabyś mnie jakoś zarazić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 07:31
Morwa lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Dzień dobry
Biedronka wierze ze tym razem będzie wszystko ok, trzymam kciuki za maleństwo Twoje &&&&
She widziałam ze zaczęłaś nowy cyklpowodzenia kochana, kibicuje Ci z całych sił :* a jak z plameinaimi w końcówce cyklu .
?
Kotowa dzięki za wiruski, łapie ile mogę
Nusia a co Cię tak trzyma długo to choróbsko.
? Może to jednak fasolka?
Otifka kciuki za betę &&&&&
Małgosia chyba można test zwykły zrobić,, widziałam tu na forum ze dziewczyny po ivf robiły sikanca
Morwa, jak tam? Doszłas do siebie po imprezce? :p
She Wolf, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, dzien dobry!
Madlene ja tez sporo posmarowalam jajkiem, ale najwyzej nastepnym razem posmaruje jeszcze wiecej. I bede troche krocej piec. Masz jeszcze jakies latwe i ciekawe przepisy?
Nusia jak tam zdrowko dzis? Lepiej ci troche?
Morwa ty baletnicoSzalej, szalej, bo za chwile nie bedziesz mogla
Triss jak u ciebie weekend?
Jak tam nowe testujace dzis? Ktoras testowala?triss lubi tę wiadomość
-
Morwa ja mierzylam temp dalej tak samo. Ale chyba gdzies mi sie obilo o oczy, ze aby mierzyc o tej samej godz po zmianie czasu, to trzeba zaczac pare dni wczesniej i stopniowo przesuwac o 15 min czas mierzenia, az na koncu dojdzie sie do nowej godziny.
-
Hej Agatko, piątek mieliśmy romantyczny wypad wieczorem, kolacja i takie tam... W sobotę wyjście ze znajomymi na miasto. A w niedziele praktycznie cały dzień w łożku - odpoczywaliśmy po sobocie
dzieciaki na weekend u dziadków wiec mogliśmy zaszaleć
a jak u Ciebie?
-
O komu dobrze
U nas tez ok.W weekend bawilismy sie w piekarzy hehe.Calkiem dobre wyszly nasze wypiekiJa czuje sie calkiem dobrze, choc przez weekend dzidzia nie "odzywala sie", wiec troche sie martwilam. Ale dzis w nocy dala czadu to juz mi lepiej na duszy
triss lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ania24 bardzo mi przykro, ale trzymam kciuki żeby jak najszybciej Wam się znów udało :*
Próbuje pisać dalej pracę ale zasypiam dzisiaj na stojąco, jakaś taka nieobecna dzisiaj jestem, chyba ta zmiana czasu i pogoda za oknem tak na mnie działa..
Miłego dnia Kochane -
Klaudia może senna jesteś bo fasolka się własnie zadamawia u Ciebie
patrząc na Twój wykres to owulka mogla być trochę wcześniej
życze Ci żebyś zobaczyła w tym cyklu dwie kreseczki
a mnie dopadły duszności i napady gorąca. Siedzę w pracy i co chwila zalewam się potem...skutki uboczne gonapeptylu, lekarz uprzedzał że moge czuć sie jakbym przechodziła sztuczną menopauzę
-
Hej hej
Jestem po weekendzie z nowym cyklem
Egzamin napisany, czekam na wyniki. Za to musze zaczac prace. Termin na za tydz. w czwartekmalo czasu.
Aaaa i ide dzis do lekarza. Mam nadzieje, ze reszta wynikow juz jest i ze skieruja nas do kliniki.
Niepokorna, odpoczelas po przeprowadzce?
Kotowa mam nadzieje, ze juz Ci lepiej? :*
Ania widze ze wywolalysmy wilka z lasuDobrze ze wrocilas do nas, choc wolalabym zebys zostala na fioletowej stronie. Bardzo mi przykro ze stacilas dzidzie :* Tule Kochana :*
Madlene, ale masz zdolnosci. Ja to zupelnie nie mam pomyslow na gotowanie, a piec nie potrafie wcale
Gratuluje zdolnych dzieciaczkow. Ale Ci rosna 'miszcze' hahaha
Triss wspolczuje tych napadow dusznosci, ale jak zobaczysz II kreski to bedzie wiadomo, ze oplacalo sie troche poswiecic
Tak Kochana zaczelam nowy cykl. @ przyszla w sumie 2 dni wczesniej, ale ciesze sie ze zaraz sie skonczy i w koncu sie poprzytulam po ponad miesiacuA co do plamien, to zaczelam plamic w sobote rano, a wieczorem przyszla @, wiec jestem szczesliwa. Oby tak dalej
Agatka, popatrz jaka z Ciebie zdolniacha :*
Dobrze, ze dzidzia sie w koncu obudzila, len maly
Biedronka ciesze sie ze sie udalo Kochana. GratulujeZaraz Cie wpisze na liste, moze powiedz kiedy zobaczylas II kreski.
A dostalas jakies leki ze wzgledu na poprzenie straty?
Trzymam kciuki zeby dzidzia dzielnie siedziala w brzuszku
Nusia jak sie czujesz? Kiedy testujesz?
Morwa ale zaszalalasOby to byly ostanie szalenstwa na kolejne 9 miesiecy
Otifka trzymam kciuki
Madlene84, Kotowa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She a na jaki temat ta praca? faktycznie czasu nie dużo, a jakaś bardzo obszerna ma być?
ciesze się ze i cykl krótki i plamień nie było :* teraz wszystko pójdzie jak z płatkaa jaki plan teraz macie dalej? skoro wyniki nasienia ok to co dalej bedziecie badać?
urywam się z pracy, czuje się coraz dziwniej, popracuję w domu z łozka -
u mnie 1 krecha ale musialam sie upewnic bo by mnie gryzlo to wszystko... ale co to za dziwne objawy mam ze az sie boje myslec... dobrze ze za tydz mam wizyte u gin zobaczymy czy jest dobrze bo mam monitoring po clo oby pecherzyki byly takie jak musza byc i mozna bedzie dzialac
-
triss wrote:She a na jaki temat ta praca? faktycznie czasu nie dużo, a jakaś bardzo obszerna ma być?
ciesze się ze i cykl krótki i plamień nie było :* teraz wszystko pójdzie jak z płatkaa jaki plan teraz macie dalej? skoro wyniki nasienia ok to co dalej bedziecie badać?
urywam się z pracy, czuje się coraz dziwniej, popracuję w domu z łozka
Zdaze, nie mam wyjscia. Mam 6 pytan, w kazdym kilka podpunktow. Ogolnie to na temat robotow. Nudzi mnie to strasznie
To prawda, cykl byl krotki - 27 dni, ale mi sie wydaje, ze trwal ze 2 miesiace! Strasznie sie ciesze, ze mozemy sie znowu starac
Wiesz co, dzis ide do lekarza i dowiem sie jaki ma dla nas plan. W kolejnym cyklu chyba wybiore sie na monitoring prywatnie. A poza tym na razie nie wiem co dalej. Zaczelismy pic ziolke od Martiki od wczoraj.
Pewnie, idz do domu skoro masz mozliwosc pracowac z domu
A tak wogole Martika dalej sie nie odzywamartwie sie. Ide do niej napisac maila...
triss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty