Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie piękna tęcza
She pewnie ze wszystko da sie przeżyć oby tylko sie udało wiedziałam decydując sie na ivf ze łatwo nie bedzie - a to dopiero początek drogi nie marudzę absolutnie, tak sobie tylko pomyslalan ze kiedyś bedzie cieżko przy prawdziwej menopauzie
O robotach? wow.... Podziwiam Cię jedyny jaki mi do głowy przychodzi to R2D2 ze star wars
Ciekawa jestem jak was pokierują teraz w klinice ale pewnie Ty w tym cyklu już w ciazy będziesz wiec nie bedzie potrzeby wcale
Mam nadzieje ze u Martiki wszystko ok. Faktycznie bardzo dawno jej nie byłoShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey KOchane!
Dziewczynki ja jestem jakaś niedorobiona w tym miesiącu! masakra jakas! troszkę mi przeszedł ten ból gardła i to przeziębienie ale za to dzisiaj dostałam zapalenia spojówek!! rano nie zwróciłam na to uwagi, trochę oko było zaczerwienione, ale myslalam ze to od tych zatok też, no ale potem w pracy poszłam na taki zabieg kosmetyczny z kwasami i algami, bo przyjechała pani z Ziaji i nie miała na kim prezentować zabiegu, więc zostałam zmuszona hehe, no i Ona mi potem właśnie mówi, że ja to przecież mam zapalenie spojówek. Okazało się na szczęście, że miała przy sobie jakies krople do oczu właśnie na to, które na dodatek są tylko na receptę i dała mi całe, więc może pomogą.
Także Triss, Agatka czuje się do dupy, za przeproszeniem...
zaraz Was Kochane doczytam, tylko ide zrobić szybki obiad i wracam niebawem. bo nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać. -
Nusia ojej.... Przykro mi to tak jest zazwyczaj ze jak coś sie zacznie czepiać to hurtowo niestety zapalenie spojowek szybko Ci przejdzie jak masz krople z antybiotykiem. Ja miewam dość często niestety, wiec krople zawsze mam przy sobie. Na drugi dzien powinno byc już ok kiedyś miałam zapalenie rogowki / to był dopiero bol. A światłowstręt miałam taki ze nie mogłam nawet w okularach przeciwsłonecznych wyjść na dwór
A jajniki Ci już przestały dokuczać? -
nick nieaktualnytriss wrote:Nusia ojej.... Przykro mi to tak jest zazwyczaj ze jak coś sie zacznie czepiać to hurtowo niestety zapalenie spojowek szybko Ci przejdzie jak masz krople z antybiotykiem. Ja miewam dość często niestety, wiec krople zawsze mam przy sobie. Na drugi dzien powinno byc już ok kiedyś miałam zapalenie rogowki / to był dopiero bol. A światłowstręt miałam taki ze nie mogłam nawet w okularach przeciwsłonecznych wyjść na dwór
A jajniki Ci już przestały dokuczać?
Triss ja tylko czekam co będzie dalej haha, aż już mi się smiać chce z tego wszystkiego, ale mam nadzieje, że chociaż do świąt mi przejdzie
nie wiem czy te krople są z antybiotykiem, ale jakies niby na receptę, więc może, nazywają się TOBREX, znasz?? ja nigdy nie miałam zapalenia spojówek, więc to dla mnie nowość.
A lewy jajnik nadal mnie boli, dzisiaj dosyć mocno, ale już nawet nie chce brać nic przeciwbólowego...
A TY Kochana jak tam? czytałam, że masz jakies napady gorąca??? niestety jakoś musisz pzretrwać ten okres...jak dojdą Ci te drugie zastrzyki, to dopiero Ci się zaczną wahania nastrojów przynajmniej ja tak miałam, mój mąż to myślał, że oszaleje ze mną Oby Ciebie to ominęło!!! A jak te zastrzyki które teraz masz? sama robisz zastrzyki?
NIEPOKORNA mam zamiar dzisiaj wypocząć, niby cały weekend odpoczywałam, ale za to nie mogę spać w nocy, więc rano jestem wymordowana.
A Wy jak po przeprowadzce? zadomowiłaś się już? -
a u mnie pogoda okropna a od soboty mam tak podły nastrój i stany deprechy i napady płaczu. W sobotę dowiedziałam się że szwagierka jest w ciąży i to zaszła za pierwszym razem... cieszę się i chciałabym żeby wszystko było u niej ok ale tak na prawdę to od środka czuję taki żal i rozgoryczenie że to wszystko jest takie niesprawiedliwe... jutro idę raz jeszcze na wizytę do gina może powie mi czy była owulka czy nie ja osobiście mam wrażenie że coś jest inaczej z moim organizmem po tym wszystkim ...
Aj dziewczyny nie będę Was zamęczać swoimi problemami, przepraszam -
Ania, mecz nas, po to jesteśmy :* każda to przechodzi co jakiś czas
Witam dziewczyny, ja już po pracy. Dziś czuje się już sporo lepiej.
Byłam u gina, mam wizytę w przyszły wtorek i zobaczymy, co tam słychać
Dostałam preparat z elektrolitami, żeby się nie odwodnic, ale myślę, że dziś jeszcze wypije, a już jutro nie powienien być potrzebny.
Morwa, She dziękuję, jak juz napisałam, czuje się dużo lepiej :*Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Triss, nawet jesli chcesz sobie pomarudzic, to my tu jestesmy zeby wysluchac i pocieszyc Nie moge sie doczekac Twjego transferu. A jaka maksymalna ilosc zarodkow transferuja w Polsce?
Wez mi nic nie mow o robotach. Ja tez wczesniej nie mialam pojecia ile jest ich rodzajow i jakie to wszystko jest skomplikowane.
Dostalismy skierowanie do kliniki!!!!!!! Yay!!!! Lekarka naklamala troche w skierowaniu ze sie staramy 11 miesiecy W ciagu miesiaca powinnam dostac list. Wyniki mam super:
FSH 6.3 IU/L (1.1-8.
Progesteron 40 nmol/L(12-40)
Prolaktyna 427mIU/L (71-566)
Chlamydia - brak
Ale dowiedzialam sie ze mam virusa HPV jak to ugryzc? Musze poczytac
No i musze poczytac jakie sa procedury w klinice, bo lekarka nie wiedziala.
Niepokorna, a czemu nie ciagniesz pracy az do wyjazdu? Jestes na platnym zwolnieniu?
Nusia biedna Ty ja mysle ze to objaw ciazowy, to zapalenie :*
Ania marudz ile chcesz, wiem jak sie teraz czujesz, ciezko jest po stracie dowiadywac sie o ciazach innych Tule mocno :*
Kotowa ciesze sie ze juz lepiej, w koncu trzeba dbac o FasolkeKotowa, triss lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe super, że dostaliście skierowanie do kliniki!!!! ale ja i tak mysle, ze TY szybciej zajdziesz naturalnie, oby!!! obyś nie musiała przechodzić przez in vitro...
Kochana w POlsce jeśli korzysta się z tego programu z ministerstwa zdrowia, to zapładniają tylko 6 komórek, jeśli się ma mniej niż 35 to transferują jeden zarodek, jeśli po 35 roku życia to można dwa.
ojjj bardzo bym się zdziwiła gdyby się okazało że jestem w ciąży ale to by było mega miłe zdziwienie heheShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia mam nadzieje, ze tak bedzie, ale wole sie zabezpieczyc z kazdej strony
Na IVF raczej nas nie skieruja, ale moze zaproponuja stymulacje albo cos innego...
Tutaj tez transferuja jeden zarodek.
Wiesz nie wiem, moze to i jest powod plamien, ale na pewno on sie przyczynil do tego ze szyjka byla znowu abnormalna.
Kiedy testujesz?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
No raczej by sie przydalo zatestowac! Bede mocno trzymac kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:48
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
She Wolf,
Jestem na płatnym zwolnieniu. Wypowiedzenie składam już teraz, ponieważ obowiązuje mnie 3-miesięczny okres tego wypowiedzenia. Więc akurat skończy się w tym czasie, kiedy już wyjadę.
Dobrze, że dostaliście skierowanie do kliniki. Wirusa HPV ma wielu ludzi. Ja też. Od niego robią się opryszczki na ustach np.
Nusia,
Mieszkanie z teściami jest tak samo męczące, jak z rodzicami. Generalnie małżeństwo powinno mieszkać samo.
Nusia, testujNusia lubi tę wiadomość