Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agatko, odnośnie płci u nas, to ja już tak się nastawiłam na synka, że nawet nie prosiłam żeby zerknął Patrzył na łożysko, sprawdzał serduszko itp. Ale u niego miesiąc temu już widzieliśmy siusiaka, 2 dni później w szpitalu inny lekarz też i potem znów 2 dni później widzieliśmy, więc dla mnie to już pewne
Teraz 14 kwietnia mam połówkowe u innego lekarza, na nim z Jaśkiem dowiedzieliśmy się, ze będzie Jaś, więc teraz pewnie też zobaczy
U Ciebie będzie dziewczynka a kiedy teraz masz? w ogóle jak w pracy?
Klaudia, mam nadzieję, że testowanie przyniesie upragniony prezent
Aniu24, trzymaj się dzielnie i mam nadzieję, że szybciutko fasolka ukoi wszystkie ostatnie troski, powodzenia :*
Kotowa!!! Ciągle o Tobie myślałam Cieszę się, że teścior się potwierdził Teraz dbaj o siebie i dzidzię. Musisz wyzdrowieć. Jak się czujesz?
Triss, dzielna jesteś Powodzenia kochana :*
Biedronko, trzymam kciuki za Was.
She, kciukam mocno za nowy cykl!! :* Super że z wynikami dobrze, no i skierowanie Kciukam.
Nusia, na zaalenie spojówek sulfacetamid krople są dobre, ale chyba na recepte. Zdrowiej kobieto!!! )
Otifka, przykro mi z powodu bety.
Triss, super prezenty
Nataliano, trzymam kciuki
triss, Kotowa, klaudia1534, Nusia, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja dzisiaj mam wolne i sobie siedzę w domu, jest trochę do zrobienia a jakoś nie mam na to ani chęci ani siły, pogoda dzisiaj była paskudna. Teraz trochę wyszło słońce ale wcześniej był koszmar a ja musiałam latać w tym deszczu po mieście
u mnie też dzis paskudnie, leje od rana coś chyba ze śniegiem nawet... nawet z pracy mi się nie chce wychodzic.
a u Ciebie chyba jednak przed owulką?
-
Morwa wrote:Triss a jak się dzisiaj czujesz nadal masz te uderzenia gorąca? Kiedy zaczynasz te zastrzyki co Nusia pisała ,że po nich gorsze jazdy są ?
hehe....no niby mam zacząc je 9 kwietnia to wtedy bede miała nadal te od sztucznej menopauzy plus te od stymulacji od których sa takie jazdy będę Wam zdawała relacje na bieżąco ale dziś póki co czuje się całkiem normalnie
już tu otatnio taka zobaczyła dwie kreseczki, co niby owulki nie miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:11
Morwa lubi tę wiadomość
-
Triss, Jasiek jest przeszczęśliwy
Tula się do brzuszka, całuje, głaszcze, urocze to jest
Czas strasznie szybko leci, chociaż z perspektywy ciąży, gdzie ciągle coś mnie dopada, część sobie wmawiam oczywiście to wydaje mi się, że już rok jestem w ciąży ))triss, Kotowa, Nusia lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Triss, Jasiek jest przeszczęśliwy
Tula się do brzuszka, całuje, głaszcze, urocze to jest
cudne
Zetka wrote:Czas strasznie szybko leci, chociaż z perspektywy ciąży, gdzie ciągle coś mnie dopada, część sobie wmawiam oczywiście to wydaje mi się, że już rok jestem w ciąży ))
no tak...wiem jak to jest mi tez się wydawało w ciązy że chodze jak słonica długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:18
Zetka lubi tę wiadomość
-
Ja pierwszą ciążę znosiłam lepiej. Chyba dlatego że byłam młodsza Mimo, że całą właściwie z powodu toxo przejechałam na antybiotyku, to albo nie pamiętam, albo nie wiem co
I się przeprowadzaliśmy wtedy to pustej chaty gdzie wszystko było do zrobienia, a to urlop na południu 2 tygodnie, w 7 miesiącu jechaliśmy sobie na tydzień do Antwerpii 1200km jednorazowo, i pracowałam dłużej. I jakieś wesela i imprezy pamiętam. A teraz masakra. Ciągle coś.
Wczoraj wyszłam do sklepu, i potem na spotkanie żeby podpisać umowę z PBKM i ruszać się wieczorem nie mogłam. Także jednak natura wie co robi, im wcześniej tym lepiej ))
-
Hej dziewczęta, właśnie wróciłam z pracy. Mam jeszcze prawie dwie godzinki przed wyjściem na francuski.
U nas tez pogoda z dupy. Niby ciepło, bo około 10 stopni, ale wiatrzysko straszne, że łeb urywa. Niby świeci słońce, ale co chwile przychodzi jakaś chmura i leje...
Dziś czuje się już bardzo dobrze, po wszelkich dolegliwościach nie ma śladu
Nie mogę doczekać się wtorkowej wizyty
Nataliano, ja też trzymam kciuki
Nusia, a Ty jutro skusisz się na test?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyHey Laseczki, w końcu w domciu...u nas też paskudnie, leje, wieje, zimno straszliwie, bleee
Nataliano powodzenia jutro, coś czuję że będzie zielono tempka ładnie Ci rośnie do góry
Kotowa no chyba jutro zrobie ten test, żeby wiedzieć, czy mam dalej tą luteinę brać, poświęcę te 10 zł
Kochana a Ciebie nadal boli brzuch jak na @??
Zetka zdrowie zdrowie, ale jakoś w zwolnionym tempieKotowa, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny