Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
martika wrote:Madlene,a zadowolona jestes z pracy, miałaś już okazję się wykazać?
Powiem Ci, ze lubie, moze nie uwielbiam, ale nie jest zle. Kilka ladnych tortow udalo mi sie zrobic, ale tam primo to czas, wiec ma byc najpierw szybko, pozniej ladnie, a na wyjatkowo nie ma miejsca. Gdyby lepiej placili to moze i bym tam zostala na dluzej, a tak po nowym roku bede jednak chyba szukac czegos w marketingu... glownie ze wzgledu na zarobki... albo w koncu cos swojego otworze, ale to pewnie nie tak szybko... -
Wylazlam z wanny i idę spac:-) dobranoc dziewczyny i do jutraMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was i zarazem życzę dobrej nocki, przepraszam że się nie udzielam teraz ale kompletnie nie mam czasu, dziś byłam u ginki i juz sama zgłupiałam, jutro Wam napisze co i jak, postaram się nadrobić to co żeście naskrobały jak znajde chwilke - dłuższą chwilkę Jutro a właściwie już dziś lece do fryzjera zrobić porządek z moją sieczką na głowie a potem zabieram sie za sprzątanie, więc synuś bedzie miał popołudnie z babcią
Kolorowych snów:)25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Witam się z kawka
U mnie niestety negatyw, nawet bladziocha nie ma, szkoda Wiec chyba trzeba czekać na @ obstawiam że w poniedziałek przyjdzie.
Robiłam Bobotest niebieski on ma napisane ze czułość 10.
Klaudia, jak tam? Mam nadzieje ze chociaż Ty masz dobre wieści
Miłego dzionka
-
Czesc Zetka. Pierwsze co weszłam na Twoj wykres mialam ogromna nadzieje zobaczyć zielona kropke... przykro mi ze to nie 2 kreski... oczywiscie wciąż mam nadzieje i wciaz trzymam kciuki ale nie chce Cie nakrecac
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Ja sie tez z Wamu witam i zaraz lece do pracy. U mnie jakiegos supwr skoku nie ma ale zaczyna rosnac wiec chyba nie jest zle. W poprzednich 2 cyklach tez tak to wyglądało. .. powolnynprzyrost 2 dni i pozniej troche bardziej w gore.
Klaudia? Potrzebujemy dobrych wieści. ..
Milego dnia!
Zetka sciskam raz jeszcze :*25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochana :*
Juz liczę kiedy mi owu wypadnie na święta i jakoś 29gr a od 24-30 jesteśmy u rodzinki. Trzeba będzie się nieźle nagimnadtykowac żeby dało rade się poprzytulac
Dobrze ze Święta, to będziemy mniej myślały
A Ty kurcze jak Perfekcyjna Pani Domu zazdroszczę
Ja dzisiaj chyba musze odgruzowac mieszkanie bo przez ostatni tydzień to się nazbierało.
Dobrze ze rośnie Ci tempka, wiec serduszka były owu była, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 07:50
-
Oluniaaa wrote:Zetka a zrób jeszcze test o czułośći 25.
Z tymi 10 to różnie. Ja pamiętam zrobiłam 10 i nawet bladziocha nie było a w ten sam dzien na 25 był
Oj kochana chciałabym bardzo żeby u mnie też było i nawet miałam tak zrobić bo miała 2 Bobotest 10, Pink test 20 i jakiś Vitam 20. Nie wylewalam z kubeczka moczu od razu, ale przed chwila wylałam zrobię jutro Ale to byłby cud, nie nakręcam się
A w ogóle to ja kupiłam te Bobotest na allegro strumieniowy kupiłam 5 sztuk. I jedna była rozwalona bo w ogóle kontrolna kreska była mocno przesunięta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 07:56
-
Hej
Jestem. Zetka, przykro mi ale póki @ nie ma jest nadzieja :*
U mnie tempka delikatnie w górę, ale co do testu to zrobiłam straszną gafę. Jak się obudziłam szybko zmierzyłam temperaturę i biegiem siku no i nie nasikałam do kubeczka. Nie wiem czy jest sens dzisiaj jeszcze robić, chyba wstrzymam się do jutra..
-
Trudno, jeśli @ nie przyjdzie to zatestuje jutro lub w pn. Zobaczymy.
Najbardziej wkurza mnie to ze mój mąż nawet się nie zapyta kiedy testuje, czy testuje, kiedy mam termin. Nic kompletnie
Klaudia, widziałam ze tempka odbiła, testowałas? Mam nadzieje ze dwie kreseczki
Triss, odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:11
-
klaudia1534 wrote:Hej
Jestem. Zetka, przykro mi ale póki @ nie ma jest nadzieja :*
U mnie tempka delikatnie w górę, ale co do testu to zrobiłam straszną gafę. Jak się obudziłam szybko zmierzyłam temperaturę i biegiem siku no i nie nasikałam do kubeczka. Nie wiem czy jest sens dzisiaj jeszcze robić, chyba wstrzymam się do jutra..
Nieźle to może juz poczekaj do jutra, będzie bardziej wiarygodnie. Najważniejsze że tempka odbiła