Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
She, super, że możecie kontynuować starania, 3mam kciuki. Nadal planujesz testować 6go?
Madlene, cieszę się, że w pracy pierwszy dzień miną dobrze, mam nadzieję, że będziesz mogła sie tam wykazać i spełnić
Morwa, jak mąż, jak się czujesz?
Ania, głowa do góry, jutro wstanie lepszy dzień -
nick nieaktualny
-
Martika zobacze jak tempka. Na razie mam nadzieje ze bede testowac razem z Toba
Cigaretta, co im fajnego kupilas?
Wiecie, od powrotu od lekarza nie plamie. Pewnie ten srodek zadzialal tylko mnie boli jak na @ od tego badania25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
martika wrote:She, odpocznij, pewnie ból przejdzie. Mam nadzieję, że będziemy testować razem i cieszyć się z mikołajowych prezentów
Wlasnie moj T mi robi kolacje i ide do lozeczka.
Tez mam taka nadzieje, choc mysle, ze test to u Ciebie tylko formalnosc :*25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe kupilam siostrzenicom puzzle i kolorowanki świąteczne, a chrzesniakowi męża 3 latkowi księgę bajek boba budowniczego, duży słoik nutelli z balwankiem bo uwielbia nutelle :p jeszcze musimy coś dokupić dla reszty, ale nie wiem co
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She fajnie, ze juz jestes po wszystkim. Teraz troche odpoczynku ci sie przyda. Musisz nabrac sil na testowanie Bardzo fajna pierwsza stronka A jaka dluga lista! Mozesz mnie tez dopisac do aniolkowych mam- 1 Aniolek.
Cigaretta ja kupilam synkowi ksiazeczke o mikolaju z dzwiekami, moze tez cos podobnego znajdziesz.
Staraczka dobranoc!
Ja jutro wybieram sie po choinke Co prawda w tym roku plastikowa, ale musi cos byc. Cale zycie mialam prawdziwa choinke, wiec pewnie bedzie roche dziwnie ze sztuczna. Ale u rodzicow bedzie zywa25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
She, bardzo się ciesze ze badanie ok. Ja miałam przed pierwszą ciążę krioterapie na nadżerkę i nabotha. Potem musieliśmy czekać 3mce ale plamienia ustaly. Super ze u Ciebie dobrze.
Morwa odpocznij!
Dziewczynki mam nadzieje ze szybko ten inofolic do Was dojdzie.
Aniu, głowa do góry uda się na pewno.
She, Martika, będę trzymać kciuki za Was 6tego.
Cosma a Ty kiedy testujesz? Cassie, a Ty?
Kto następny w kolejce?
Jakoś wszystko po łapkach przeczytałam i nic nie pamiętam. Zmęczona ostatnio wieczorem juz jestem i chyba wysprzęglam. Do tego gardło a najgorsze ze synek tez coraz gorzej. Oby do weekendu musimy się jakoś podleczyc.
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Zetka zdrowka dla was! Ja zauwazylam, ze moj synek jakis lekki katar dzis mial. Mam nadzieje, ze to chwilowe i nic sie z tego nie rozwinie.
Co do pierwszej strony to moze jakis ladny obrazek wstawimy? Ewentualnie jakis krotki tekscik czemu tu jestesmy i co to za watek.
Morwa milego odpoczynku!25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka jesli temperatura jutro nie spadnie co wystepuje u mnie regularnie 11 dnia to tak jak planowalam w mikolajki razem z Martika i She Wolf. Dzis jednak mysle sobie, ze raczej nic z tego nie bedzie bo objawy mam na @ nie na ciaze...
Czekam na Twoje zagniezdzenie
Martika a Twoim testem to jestem bardziej podekscytowana niz wlasnym jak ogladam Twoj wykres -
nick nieaktualny
-
Pewnie ze nie spadnie, nie ma takiej opcji.
Oj bardzo bym chciała to zagnieżdżenie
Rano jak w pracy kawę dwa pierwsze łyki spijam i jeszcze nikt nad głową mi nie stoi to oglądam Wasze wykresy jutro bądźcie tak miłe i zaserwujcie mi tę przyjemność oglądania wysokich temperatur proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:21
Madlene84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość