Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zetka, ogromne gratulacje!! beta to tylko formalność, ale mnie bardzo uspokoiła, więc polecam. Zmykaj na fioletową stronę!
Dziewczyny, ja tutaj cały czas zaglądam. Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że wszystkie szybciutko zobaczycie 2 kreski i opuścicie ten wątek.
PowodzeniaBeriBlue, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Bari, myślę tak jak Morwa możesz też ustawić tak żeby Ci nie wyznaczylo owulki automatem.
Dziekuje dziewczyny. Mąż mi zakupił jeszcze 2 testy to zrobię jutro rano,a bete zobaczę w który dzień będę mogła być później w pracy. Dopiero teraz jak to realne to zaczęłam się ogromnie bać. W pierwszej ciąży tak aż nie miałam. Mam nadzieje ze to taki szok bo jeszcze wczoraj rano liczyłam sobie kolejne dni płodnekahaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to po pronieniu mialam okres normalnie od razu jak w zegarku, a potem mi sie spoznij o 5 chyba dni bo mialam grype, a teraz mialam owulacje po 14 dnia czyli znowu jak w zegarku. Okres powinien sie pojawic 22 grudnia ale mam nadzieje ze nie haha Teraz dylemat jak nie bedzie okresu to robic w Wigilie test czy poczekac do 2.01 zeby prezent Ukochanemu na urodziny sprawic?
-
nick nieaktualny