Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiesz, jakoś tak przestałam swego czasu czytać, bo miałam gorsze dni
Potem zrobiły się z tego juz miesiące jak tam nie zaglądałam, a teraz to juz bym nawet nie wiedziała co i jak
chociaż tak się zastanawiam że może jak nas coś interesuje albo mamy jakieś objawy niepokojące to możemy tam dużo informacji otrzymać bo dziewczyny na tym samym etapie. muszę się zebrać i wrócić doczytać chociaż na samą końcówkę
-
Zetka wrote:A wiesz, jakoś tak przestałam swego czasu czytać, bo miałam gorsze dni
Potem zrobiły się z tego juz miesiące jak tam nie zaglądałam, a teraz to juz bym nawet nie wiedziała co i jak
chociaż tak się zastanawiam że może jak nas coś interesuje albo mamy jakieś objawy niepokojące to możemy tam dużo informacji otrzymać bo dziewczyny na tym samym etapie. muszę się zebrać i wrócić doczytać chociaż na samą końcówkę
-
Tez mam okropne wzdecia. Myslalam ze to nietolerancja na laktoze, ale nawet po koktailu owocowym jestem wzdeta. Musze sie w koncu wybrac do lekarza sprawdzic od czego, bo juz nie wiem co jesc25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
NIEPOKORNA wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Czy znacie jakiś suplement lub lek, który wspomaga wątrobę i pomaga na wzdęcia, ale byłby jednocześnie bezpieczny dla ewentualnej ciąży?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
She, ja też. Od około 2 lat. Kiedyś tak nie miałam. A do tego np po surowej marchewkę, ostatnio surowym szpinaku mam mega bóle żołądka tak mnie ściska ze masakra. Miałam tak kiedyś, nawet gastronomię miała ale nic nie stwierdzili.
Malagosiu, to chyba niebawem zajrzę
-
No ja mam wrażenie, że mam wzdęcia od wątroby. Bo jak wątroba nie daje rady to odczuwa się zmęczenie, odkłada się tłuszcz na brzuchu (oponka). Ja dokładnie takie objawy mam i coraz bardziej mi to doskwiera. Ale najpierw chciałabym pobrać jakiś bezpieczny suplement.
-
Zetka, ja tez wlasnie mam wzdecia po surowych owocach, ale tez po innych produktach.
Niepokorna, ja mam tez oponke mimo ze jestem szczupla, prawie 2 miesiace cwiczen nie ruszyly tego tluszczujuz nie wiem co z tym robic. Mowisz ze to watroba? Moze i tak....
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyJa też NIBY szczupła a oponka taka ze W pracy widzę jak mi się na brzuch patrzą... a że JesZCE młoda mężatka to już słyszałam kilka spekulacji, ehh Brak słów. Już odruchowo wyciągam brzuch w pracy, a o obcislych bluzkach zapomniałam:P
mnie wzdyma po każdym posiłku, plus do tego oponka. Może faktycznie ta wątrobę trzeba sprawdzić... -
Dziewczyny widze, ze to ogolny problem
ja tez jak zjem to mam straszny brzuch i tez czasem mi sie chce plakac, bo nawet nie moge zalozyc fajnego ciucha i zaczeam kupowac workowate ubrania, zeby to ukryc. To nie jest normalne
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
nick nieaktualny
-
Ja tez oponki nie mam, tzn nie miałam
teraz mam 10kg do przodu i ważę prawie 60kg przy wzroście 164
z Jaskiem przytyłam 17-18kg teraz pewnie będzie więcej bo mam mega ciśnienie na słodkie.
Bardziej mnie martwią te bóle.
Z wątroba można te próby wątrobowe porobić, Aspat, Alat czy jakoś tak.Cigaretta lubi tę wiadomość