Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa ciesze sie ze dobrze i amsz racje w domu lepiej odpoczniesz, a serduszko juz bylo widac? pytalas? WKurzyali by mnie tacy malomowni lekarze
Niepkorna to jasne ze sie stresujesz, ale traktuj to jako super pozytywne wyzwanie, bo tak bedzie wlasnie
Zetka masz racje, lepiej skontrolowac. Moj David ostatnio tez znow smarka i kaszle, nie konczaca sie historia... narazie walcze w domu, ale nie wiem czy tez niedlugo u lekarza nie wyladujemy, bo juz nie mam sily... tyle ze znow sie skonczy atybiotykiem, a dopiero w maju bral
Moje dzieci twierdza, ze brzuch juz mi wywalilo, ale to chyba od ilosci jedzenia jakie pochalaniam od kilku dni
Kotowa jak sie czujesz? Zetka? ciezko juz?
Ide walczyc z projektem, bo w piatek musze komplet oddac, a jestem w lesie -
Madlene84 wrote:Moje dzieci twierdza, ze brzuch juz mi wywalilo, ale to chyba od ilosci jedzenia jakie pochalaniam od kilku dni
Kochana, to całkiem możliwe. Moja przyjaciółka jest teraz w 7 tygodniu, a już jej lekko brzuch nadęłoMadlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, spojrzały byście na mój wykres? Ovu wyznaczylo owulacjie dzień wcześniej niż to pokazały testy owu (A przecież I tak owulacja powinna być dzień lub dwa po pozytywnym wyniku, A nie przed). 7.06 miałam taki silny i ciągnący ból jajnika, ze aż nie mogłam się wyprostować- wydaje się ze to wtedy miałam szczyt - nie wydaje mi sie, ze obu dobrze mi zaznaczylo. Co myślicie?
-
hej dziewczyny,
czy ktoras z was ma doswiadczenie z bobo-test? czy sa wiarygodne
bo wczoraj zrobilam bobo-test i wyszla malo widoczna 2 kreska-niewidoczna na zdjeciach,
dzis juz wyszla taka ze aparat ja uchwycil, ale dzis oprocz bobotestu zrobilam pink test i na pink nic nie widze, oba czulosc 25,
dzis mam 11dpo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika z Twojego wykresu wynika ze OF tez pewien nie jest. Może być ze jeszcze zmieni ta interpretacje po wpisaniu kolejnych temperatur. Moim zdaniem owulka mogła być 17dc ale tu tempo brakuje.... nie sugeruje się tak bardzo ... teraz juz nic nie zmienisz co ma być to będzie. .. zostaje czekać. A ja trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny