Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez sie martwię o Morwe. Mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze...
Dziewczyny mężowi powiedziałam-początkowo myślał, ze go wkręcam, bo jeszcze w czwartek mówiłam mu, ze czekam na @, ale jak już uwierzył to sie cieszy, bo on już od dawna marzy o dziecku:)NIEPOKORNA, Monika***, Madlene84 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jak coś będę wiedzieć to dam wam znać. Na chwilę obecną to wiem tyle co na początku. Lekarz , który mnie badał to tragedia bo mało w ogóle się odzywał. Usg było w trybie ekspresowym a jak się spytałam co mi jest to stwierdził "poczekamy zobaczymy I wtedy coś stwierdzimy". Ciągle tylko latają i mi krew pobierają. Plamienia nadal są , nic mnie narazie nie boli i mam nadzieję, że tak pozostanie. A ja leżę i czytam książkę i ciągle czekam .
Na usg nic niepojącego im nie wyszło? To dobrze.
Leż, odpoczywaj i postaraj się nie denerwować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 20:59
-
Mowa kochana trzymam kciuki za Was i wiem ze będzie dobrze!
She właściwie mnie możesz wpisać na listę ciężarówek na pierwszej stronie. Dzień @ minął spokojnie. Musi być juz dobrze do samego porodu
Na wizytę do mojego ogólnego lekarza planuje gdzieś za 2 tyg (bo tu ciążę prowadzi ogolny). A pod koniec czerwca prywatnie na USG żeby zobaczyć ♡.
Dobranoc :*
Morwa czekam na wieści kochana ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 23:31
Monika***, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, u Ciebie tez będzie tak niedługo
Kahaska a u Ciebie Basia główka w dół? Jeszcze tydzień i ciąża donoszona, zazdroszczę
Mi się wydaje ze u mnie już główka w dol, bo czuję czkawke na dole pod pepkiem. W ogóle przedwczoraj jak był finał Ligi Mistrzów Mały tak mi dał popalić w ciągu dnia ze się wystraszyłam ze za bardzo ruchliwy.
Czy u Was ruchy czasami macie bolesne? W pęcherz czy zebra?
-
Morwa no wlasnie, jak tam z tym twoim fasolinkiem? Widzialas w koncu?
Malagosia malutka na pewno sie obroci. Powodzenia.
Zetka ja mam czasem ruchy bolesne. Dokladnie nie wiem w co kopie, na pewno gdzies w dole brzucha albo z boku. I jak kopnie to az mnie zegnie z bolu w pol hehe. Tak bylo np wczoraj jak robilam kolacje. Az mi noz z reki wypadlA jak ty sie dzis czujesz?
-
U mnie jak się krzatam po domu to jakoś tak średnio. Dziś w nocy obudził mnie ból brzucha jak ba @ i nospe brałam. Już drugi raz w ciągu tygodnia tak samo, że zaczęłam ba plecach leżeć i wtedy się zaczęło.
Ale wczoraj z kolei 3 godziny łazilismy po Sopocie i było całkiem spoko. Co prawda kupiłam ten pas odciazajacy Medela i na takie spacery sprawdza się.
A Ty jak tam? Jak pęcherz?