Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
Witam po weekendzie :*
Czy sa tu jeszcze jakies staraczki? Haha, niedlugo tu sama zostane
Morwa mow czy widzialas dzidzie! Bo wszystkie tu czekamy z niecierpliwoscia25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, glowa do gory. Wiadomo, ze musimy swoje przecierpiec, ale czekalas z laparo juz dlugo. Pamietaj ze to jest srodek do celu. Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala miec tego zabiegu, bo bedzie fasolka, ale jesli nie, to przepchaja Ci jajowody i zaraz bedzie ciaza, zobaczysz :*
Zetka, wiesz nie wiedzialam kiedy owu bedzie, bo byla troche pozniej i nie chcielismy jej przegapic, dlatego tylePoza tym moj T ostatnio cos bardzo napalony
A jak synek sie czuje? Przeszlo chorobsko?Zetka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Hej Kochane
Witam po weekendzie :*
Czy sa tu jeszcze jakies staraczki? Haha, niedlugo tu sama zostane
Ja też się melduję! Mam nadzieję że owulacji w dniu rocznicy ślubu przyniesie pożądany efekt
Strasze nadzieję mam w tym cyklu, bo wygląda na to, że owulka przyszła szybko, do tego żel conceive i siemię. Już boję się zawodu
She Wolf, Zetka lubią tę wiadomość
-
Nataliano obysmy dlugo tu nie zostaly
Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Musi byc szczesliwy cykl w takim razie
Nie boj sie, luzik i czekamy razem na efekty.
No wlasnie kto nastepny? Cigaretta i Nusia ukrywaja swoje wykresyJa testuje dopiero w przyszlym tygodniu. Pewnie pekne i zatestuje w poniedzialek
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyDziękuję
Ja testuję gdzieś około 21/06. No właśnie, a jak reszta?Cigaretta, Nusia, Klaudia - pokazywać wykresy, już, już
Ustalmy jakąś kolejność, to będę czekać na Wasze testy i zapomnę o swoim <cwaniara>Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:17
-
Dziewczynki, kciukam na Was mocno!
She, z Jaskiem różnie, w środę do lekarza idę z nim bo go też brzuszek czasami pobolewa i mnie to martwi.
Kahaśka, to niezła kaskaderka z Twojej Basi
To kto teraz testuje?
A Niepokorna nie miała jakoś na dniach?kahaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane! Wpadam tylko na chwileczkę, bo ciągle w biegu ostatnio...
Morwunia jak Cię wypuszczają to znaczy, że wszystko okoby już tak było do samego końca
Maluszek widać, że łobuziak
Monika Kochana ja nie prowadzę wykresu, więc nie mam co pokazywać. Mam ostatnio tak jak Cigaretta, że coś coraz mniej we mnie wiary, że kiedykolwiek się uda...co chwila którejś tu się udaje a u mnie nadal porażka, więc już nawet nie mam czasem siły tu wchodzić, bo mam wrażenie, że ja i tak nigdy nie zajdę... ostatnio się babcia mojego męża pytała, czy myśleliśmy o adopcji, od razu się poryczałamnie wiem co dalej robić, kolejne in vitro? tylko za co? adopcja?? na razie nie dojrzałam do tego...a latka lecą...
-
Monika ja powiedzmy, ze 16.06, ale kto wie czy wytrzymam
Szczegolnie ze moj T juz by chcial wiedziec
Zetka ma jakas nietolerancje pokarmowa? Moze przydaloby sie zrobic testy na alergie pokarmowe czy jak to sie tam nazywa?
Nusia tez tak mam czasem, ale nie wolno sie poddawac. Ja tez czasem nie mam sily i czuje ze czas mi ucieka. Nie wiemy czy nam sie kiedys uda czy nie, ale musimy miec nadzieje. Tyle cudow sie wokol zdarza, ze moze i na nas w koncu trafi. Tule mocno :*Nusia, Zetka lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Nusia też tak często mam ze tracę już nadzieję ale potem przychodzi kolejny dzień kolejny cykl z nową szansą i jakoś te siły sie znajdują, przecież się musi udać nie ma innej opcji i musimy w to wierzyć. Damy radę i też będziemy miały swoje wyczekane maleństwa. Głowa do góry:
-
nick nieaktualnyMorwa to super, że fasolek jest tam gdzie powinien
odpoczywaj dużo i uważaj na siebie
Madzia u mnie to trochę bardziej skomplikowane jeśli chodzi o ciążę, jestem trudnym przypadkiem, więc nie wiem jak to będzie...
She Kochana ja strasznie mocno Wam kibicuję i mam nadzieję, że teraz TY następna zobaczysz II kreseczki!!!! -
nick nieaktualnyMorwa super , że fasolka jest tam gdzie powinna , a tak się bałaś wariacie
wiedziałam, że będzie dobrze
oby tylko te plamienia ustały!
Dziewczyny ja nie testuję w tym miesiącu, bo nie było owulki u mnie, nawet wykres sobie podarowałam. Byłam właśnie w aptece wykupić recepte od gina, znowu 200 zł nie moje. Nie wspomnę ile kosztowała mnie wizyta. Dobrze, że chociaż ta laparoskopia jest na nfz.... bo inaczej bym się chyba poddała. Mąż się mnie wczoraj pytał, czy nie lepiej in vitro spróbować od razu ? I bądź tu mądry człowieku... -
She Wolf,
Nie zostaniesz sama, ja razem z Tobą
Monika***,
Planujesz testowanie w dniu mojego wylotu
Zetka,
Co miałam na dniach? Ja nie zamierzam testować. Poza tym dzisiaj mój 19 dzień cyklu, także spokojnie
Nusia,
Ale in vitro przecież jest refundowane pod warunkiem, że się kwalifikujesz. Może warto popytać?
Ale tak swoją drogą ja też mam czasem te gorsze dni, gdzie całkowicie tracę wiarę.
Morwa,
Bardzo się cieszę, że fasol siedzi tam, gdzie trzeba. Wszystko będzie dobrze na bank