X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :D
    Witam po weekendzie :*
    Czy sa tu jeszcze jakies staraczki? Haha, niedlugo tu sama zostane ;)

Morwa mow czy widzialas dzidzie! Bo wszystkie tu czekamy z niecierpliwoscia :)

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She ja jestem i prędko stąd nie zniknę :D

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, piekna owulke miałaś :) Ile serduszek <3 Teraz czekamy na zieloną kropkę :)

Cigaretta, nie gadaj głupot! Zobaczysz że po laparoskopii wspomnisz moje słowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 16:21

She Wolf lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka ostatnimi czasy mało we mnie wiary, za długo to poprostu trwa.. jeszcze jak sobie pomyślę, że znowu mają mnie rozcinać i badać na tym stole operacyjnym i 'obnaże swoją intymność ' przy kilku osobach to aż mi się odechciewa wszystkiego...

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka, moja głową w dół już od lutego. Ostatnio tak się wierciła, że myślałam że się przekręciła. Jednak się okazało, że głowa nadal w dole :)

Zetka lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, glowa do gory. Wiadomo, ze musimy swoje przecierpiec, ale czekalas z laparo juz dlugo. Pamietaj ze to jest srodek do celu. Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala miec tego zabiegu, bo bedzie fasolka, ale jesli nie, to przepchaja Ci jajowody i zaraz bedzie ciaza, zobaczysz :*

Zetka, wiesz nie wiedzialam kiedy owu bedzie, bo byla troche pozniej i nie chcielismy jej przegapic, dlatego tyle <3 Poza tym moj T ostatnio cos bardzo napalony :D :P
    A jak synek sie czuje? Przeszlo chorobsko?

Zetka lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf jestesmy tu z Toba,nie jestes sama;)) jeszcze troche i wszystkie zaciazymy,a wogole kto testuje nastepny w kolejnosci??

She Wolf lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Hej Kochane :D
    Witam po weekendzie :*
    Czy sa tu jeszcze jakies staraczki? Haha, niedlugo tu sama zostane ;)

Ja też się melduję! Mam nadzieję że owulacji w dniu rocznicy ślubu przyniesie pożądany efekt :D
    Strasze nadzieję mam w tym cyklu, bo wygląda na to, że owulka przyszła szybko, do tego żel conceive i siemię. Już boję się zawodu :P

She Wolf, Zetka lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano obysmy dlugo tu nie zostaly :)

Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Musi byc szczesliwy cykl w takim razie :D
    Nie boj sie, luzik i czekamy razem na efekty.

No wlasnie kto nastepny? Cigaretta i Nusia ukrywaja swoje wykresy :/ Ja testuje dopiero w przyszlym tygodniu. Pewnie pekne i zatestuje w poniedzialek :P

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

Ja testuję gdzieś około 21/06. No właśnie, a jak reszta? :) Cigaretta, Nusia, Klaudia - pokazywać wykresy, już, już :D

Ustalmy jakąś kolejność, to będę czekać na Wasze testy i zapomnę o swoim <cwaniara> :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:17

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, kciukam na Was mocno! :)

She, z Jaskiem różnie, w środę do lekarza idę z nim bo go też brzuszek czasami pobolewa i mnie to martwi.

Kahaśka, to niezła kaskaderka z Twojej Basi :)

To kto teraz testuje?
    A Niepokorna nie miała jakoś na dniach?

kahaśka lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane! Wpadam tylko na chwileczkę, bo ciągle w biegu ostatnio...

Morwunia jak Cię wypuszczają to znaczy, że wszystko ok :) oby już tak było do samego końca :) Maluszek widać, że łobuziak :)

Monika Kochana ja nie prowadzę wykresu, więc nie mam co pokazywać. Mam ostatnio tak jak Cigaretta, że coś coraz mniej we mnie wiary, że kiedykolwiek się uda...co chwila którejś tu się udaje a u mnie nadal porażka, więc już nawet nie mam czasem siły tu wchodzić, bo mam wrażenie, że ja i tak nigdy nie zajdę... ostatnio się babcia mojego męża pytała, czy myśleliśmy o adopcji, od razu się poryczałam :( nie wiem co dalej robić, kolejne in vitro? tylko za co? adopcja?? na razie nie dojrzałam do tego...a latka lecą...

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja powiedzmy, ze 16.06, ale kto wie czy wytrzymam :P Szczegolnie ze moj T juz by chcial wiedziec ;)

Zetka ma jakas nietolerancje pokarmowa? Moze przydaloby sie zrobic testy na alergie pokarmowe czy jak to sie tam nazywa?

Nusia tez tak mam czasem, ale nie wolno sie poddawac. Ja tez czasem nie mam sily i czuje ze czas mi ucieka. Nie wiemy czy nam sie kiedys uda czy nie, ale musimy miec nadzieje. Tyle cudow sie wokol zdarza, ze moze i na nas w koncu trafi. Tule mocno :*

Nusia, Zetka lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia też tak często mam ze tracę już nadzieję ale potem przychodzi kolejny dzień kolejny cykl z nową szansą i jakoś te siły sie znajdują, przecież się musi udać nie ma innej opcji i musimy w to wierzyć. Damy radę i też będziemy miały swoje wyczekane maleństwa. Głowa do góry::-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super że fasol jest :-). A ty jesteś w szpitalu czy w domu?

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super ze fasolek się umiejscowione tam gdzie powinien:-) oszczędzaj sie teraz a na pewno wszystko będzie dobrze:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to super, że fasolek jest tam gdzie powinien :) odpoczywaj dużo i uważaj na siebie :)

Madzia u mnie to trochę bardziej skomplikowane jeśli chodzi o ciążę, jestem trudnym przypadkiem, więc nie wiem jak to będzie...
    She Kochana ja strasznie mocno Wam kibicuję i mam nadzieję, że teraz TY następna zobaczysz II kreseczki!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super , że fasolka jest tam gdzie powinna , a tak się bałaś wariacie :) wiedziałam, że będzie dobrze :) oby tylko te plamienia ustały!

Dziewczyny ja nie testuję w tym miesiącu, bo nie było owulki u mnie, nawet wykres sobie podarowałam. Byłam właśnie w aptece wykupić recepte od gina, znowu 200 zł nie moje. Nie wspomnę ile kosztowała mnie wizyta. Dobrze, że chociaż ta laparoskopia jest na nfz.... bo inaczej bym się chyba poddała. Mąż się mnie wczoraj pytał, czy nie lepiej in vitro spróbować od razu ? I bądź tu mądry człowieku...

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf,
    Nie zostaniesz sama, ja razem z Tobą :P

Monika***,
    Planujesz testowanie w dniu mojego wylotu :P

Zetka,
    Co miałam na dniach? Ja nie zamierzam testować. Poza tym dzisiaj mój 19 dzień cyklu, także spokojnie :D

Nusia,
    Ale in vitro przecież jest refundowane pod warunkiem, że się kwalifikujesz. Może warto popytać?
    Ale tak swoją drogą ja też mam czasem te gorsze dni, gdzie całkowicie tracę wiarę.

Morwa,
    Bardzo się cieszę, że fasol siedzi tam, gdzie trzeba. Wszystko będzie dobrze na bank :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że się tak mało udzielam, ale miałam ciężki dzień. Trochę psychicznie już zaczynam przeżywać wyjazd. Poza tym jakoś kiepsko też czuję się fizycznie. Szkoda gadać w ogóle.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 524 525 526 527 528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ