Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Juwelka, mój Jaś urodził się w 39tc i miał 2920g i wszystko było w porządku. Także nie martw się. Za tydzień pewnie już będzie wiekszy
A od 37tc to już donoszona ciaza, to szczędzaj oszczedzaj sie
A szyjke badal Ci Dopochwowo usg?juwelka lubi tę wiadomość
-
She!!!!!!! Koniecznie daj znac jak bedziesz miala wyniki
Znalazlam chwile w pracy, aby ru zajrzec a tu takie wiesci!
Morwa trzymam kciuki! A tak wlasciwie to czemu zdecydowali sie cie kroic? Wyniki wyszly zle?
Juwelka ja tez mysle, ze ta waga wcale nie jest az tak niska. Moj synek jak sie urodzil w 36tc to mial 2700 g i mowili, ze ok.
Zetka zapytaj koniecznie o ta opryszczke jak bedziesz na wizycie. Czy to bardzo grozne dla ciezarnych i czy jakies masci mozna uzywac. Ja mam taka ogromna, ze hej Przyklejam plasterki i chyba moja opryszczka osiagnela szczyt, wiec mam nadzieje, ze bedzie juz sie powoli goic. Jednak stresuje sie. Z masci wiem, ze jest tu zovirax, ale chyba tego nie mozna uzywac.She Wolf lubi tę wiadomość
-
Zetka, w zasadzie nie bylo powodu. Skurcze mialam juz w 32 tc, bylam wtedy tydzien w szpitalu, dostalam jakies leki, w tym na rozwoj pluc u dziecka w razie gdyby doszlo do porodu, ale jakos skurcze minely. Mysle, ze u mnie to genetyczne, bo mama moja urodzila 3 dzieci wczesniej i moja siostra tez 2 dzieci wczesniej.
A w pracy ok. Cisza i spokoj, bo prawie nikogo nie ma Ale troche zaleglosci jest Od poniedzialku przychodzi jakas dziewczyna co bedzie mnie zastepowac podczas macierzynskiego, wiec bede ja powoli wdrazac.
A ty to juz pewnie nie wracasz do pracy przed porodem? -
Kahaśka, ja też byłam chyba w 37 tc tydzień na patologii z podejrzeniem hipotrofii. Ale jak mały troszkę podrosl to mnie puścili i za 4 chyba dni urodziłam
Ja juz po wizycie Mały od czwartku odwrócił się główka w dół szyjke mam 35mm zbadał usg dop. i mówi że troszkę krótka i ze za 3tyg wizyta.
Zapomniałam dopytać o bol w okolicy pępka. Macie coś takiego? Nie Wiem czy to może mały mnie kopie bo to takie chwilowe ukłucia pieczenia. O opryszczke się pytałam powiedział że jeśli miałam kilka razy to jest niegroźna i można smarować erazaban ascovir itp.
Kalika jak u Ciebie?kahaśka lubi tę wiadomość
-
She zaciskam kciuki! Wykres ciążowy także oby to był fasol! Ja tez na pierwszym teście miałam taki cień cienia cienia ze stwierdziłam ze jest ujemny, dopiero za 2 dni była krecha która oglądalyście.
Morwa mam nadzieje, że zabieg przebiegł pomyślnie i razem z fasolkiem macie sie dobrze:* Nie wiem jakie intencje mieli Twoi lekarze, ale fosfataza zasadowa może być podwyższona w nowotworach, wiec może w tym kierunku ja badali.
Magda, sukieneczka ładna i tez jestem za granatem. Do tego fajnie wyglądałyby jasnobłękitne dodatki. Blue total look jest teraz modny;)
U mnie tak jak przeczuwałam cała sobą. Tempka spada, beta dzis tylko 27,2 mIU/ml, brzuch boli. Mój pierwszy mały fasolek odchodzi ode mnie:(
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam ,ze dzis mnie tak prawy jajnik po poludniu nakul jakby szpilkami masakra co za bol,prawie sie zwinelam.w slimaka...a tak ,to teraz 2 kuja plus podbrzusze boli, az promieniuje do plecow. a plecy mnie bola,masakra;/ nie wiem jak dlugo to bedzie sie ciaglo....wczoraj sluz rozciagliwy,dzisiaj susza;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:32
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo wyniku jeszcze nie ma. Ma byc do jutra kolo poludnia. Oby, bo specjalnie doplacilam za ekspres, ale tu sie nikt nigdy nie spieszy
Co do testu to ewidentnie cos tam jest, ale boje sie ze jakis felerny jest, bo zrobilam dwa koejne i nic na nich nie bylo. No nic pozostalo mi poczekac cierpliwie
Kalika, Kochana Bardzo mi przykro Wiem co czujesz. Tule mocno i zycze Ci zebys byla silna w tym ciezkim momencie zycia :*
Juwelka oby maly jeszcze troszke wytrzymal :*
Kachaska daj znac jak dzidzia :*
Zetka super, ze wszystko ok :*
juwelka, Zetka, kahaśka, believe lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe ja cały czas mocno trzymam kciuki i nie puszczam kurcze strasznie długo trzeba czekac na ten wynik, ja już chce wiedzieć!!! zresztą i tak jestem pewna, że to fasolka a jak się czujesz???
kalika strasznie mi przykro tulę:*She Wolf lubi tę wiadomość