Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda a mierzyłaś ją w sklepie? jest bardzo ładna, możesz rzeczywiście dodac jakies jasne dodatki, buciki też jasne jak ta modelka i będzie super
ja mam wesele we wrześniu i też już sie zaczęlam za czyms rozglądać, ale znająć życie i tak kupie coś na osttanią chwile -
Właśnie mierzyłam w sobotę w H&M, ale już byłam po kilku godzinach mierzenia sukienek i już sama nie wiedziałam czego chcę...podziwiam mego męża że tyle godzin wytrzymał ze mną w tych sklepach:) ale jakoś poza jeszcze jedna sukienką (niestety białą) właśnie ta mi zapadła w pamięć i chyba dziś po nią wrócę
-
Hej Kochane :*
Morwa trzymam mocno kciuki :*
Nusia ja najwczesniej mialam owu w 12dc, wiec mogl byc ze to byla wczesna owulka. A badalas przynajmniej sluz? Bo tak bez tempek, testow i jakiejkolwiek obserwacji to ciezko powiedziec, ale plamienie moglo na to wskazac
Magda, bardzo mi sie podoba ta sukienka
Dzis zrobilam test i albo mam przewidzenia albo widze cien cienia cieni. Az sie trzese, ale nie wiem czy to moje oczy same sobie wkrecaja, albo to jakies dupne testy, bo inne niz zwykle kupilam. Mysle czy nie jechac na bete, ale to strasznie daleko....
Nusia, Zetka, juwelka, triss, kahaśka, believe, Kotowa, kalika lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She kochana, mocno trzymam kciuki za dwie kreseczki i mam dobre przeczucie wrzuć fotkę u mnie w 12dpo był ledwo widoczny cień cienia pewnie pojedziesz na bete A jak nie to powtórz teścik jutro i będzie bardziej widoczna druga kreseczka
Nusia jajnik moze boleć nawet 2dni po owu. A serduszkowaliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:40
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZetka wrote:She kochana, mocno trzymam kciuki za dwie kreseczki i mam dobre przeczucie wrzuć fotkę u mnie w 12dpo był ledwo widoczny cień cienia pewnie pojedziesz na bete A jak nie to powtórz teścik jutro i będzie bardziej widoczna druga kreseczka
Nusia jajnik moze boleć nawet 2dni po owu. A serduszkowaliscie?
Tak, na szczęście hehe, zobacze jak będę wyglądały kolejne dni, może owu dopieor będzie a mi się wydaje tylko, że już była jutro rano zmierzę sobie tempkę z ciekawości, zobaczymy czy będą juz wyższe tempki.Zetka lubi tę wiadomość
-
Nusia mam nadzieje, ze Twoje przeczucia sie sprawdza. Nie biore nic bo pije ziola, jak sie okaze ze to zaza to mam zapac w razie czego
Zetka moj aparat tego nie lapie za slaba kreska (albo moj wymysl)
Monika jade, wlasnie dzwonilam do labu, maja otwarte do 15, wiec zjem i pojade, bo to ponad godzina jazdy i teraz sa korki.
Wogole nie wiem jak ja tam dojade tak sie boje hahah!
Dzieki Niepokorna :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:48
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dzieki Gosiu, ale wiesz sama jaki to strach, i niedowierzanie
Zetka tego nie dopytalam zapomnialam ....
Aaaa mam kolejna opryszczke! Jedna jeszcze sie nie zagoila!Zetka lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
Sheeee mój pierwszy test to tez był taki cień cienia ze nie byłam pewna czy widzę bo chce widzieć czy rzeczywiście jest. Wczoraj pokazałam ten test koleżance i powiedziała ze gdyby taki miała to uznalaby ze nie jest w ciąży a ja go widziałam. Czekam na wyniki! Teraz to już o niczym innym myśleć nie będę! I trzymam kciuki najmocniej jak umiem!
Morwa kochana trzymaj się i jak będziesz mogła i miała siłę to daj nam znać co i jak.
Kalika a jak Ty?She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny