Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Niepokorna, ładna, nieprzesadzona i elegancka. To Twoja faktyczna fryzurka, czy fotka z sieci na której sie wzorowalas?
Patrzę na Twój wykres i w tej sytuacji Ten spadek jak na @ to zbyt wczesnie, wiec może faktycznie będzie taka pozna owu i cykl sie wydłuży tym razem. A jak wyglada dzis test owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 17:15
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Niepokorna, ładna, nieprzesadzona i elegancka. To Twoja faktyczna fryzurka, czy fotka z sieci na której sie wzorowalas?
Patrzę na Twój wykres i w tej sytuacji Ten spadek jak na @ to zbyt wczesnie, wiec może faktycznie będzie taka pozna owu i cykl sie wydłuży tym razem. A jak wyglada dzis test owu?
Nie robiłam ani wczoraj ani dzisiaj testu owulacyjnego. Nie miałam czasu. Dzisiaj też nie zmierzyłam tempki. -
Kurcze Morwa bez sensu. Nawet normalnie w ciąży takie USG się robi max do końca 8tc żeby sprawdzić czy jest ok czy serduszko bije. Wydawałoby się ze leży w szpitalu to tym bardziej takie rzeczy tez na uwadze powinni mieć. Trzymaj się do jutra. Mam nadzieje ze się wszystko wyjaśni! :*
-
Dziewczynki z brzuszkiem, mam pytanie intymne czy po współżyciu macie takie jakby kłucie w pochwie? My przez 4mce się wstrzymalismy bo mnie podbrzusze pobolewalo, a teraz spróbowalismy i kurcze czuje taki dyskomfort w środku i kłucie w pochwie. Już chyba zapomniałam jak to jest
-
nick nieaktualny
-
Zetka my tez prawie nie wspolzyjemy ze względu na moje częste problemy z pęcherzem. A jak sie zdarzyło to w sumie mnie nie klulo, ale tez miałam taki dyskomfort a nawet dziwny ból, jakbym była po porodzie. Nie dałam rady siedzieć na pupie ani chodzić, najlepiej leżeć. Ale po dłuższym polezeniu/ odpoczynku wszystko było ok. Dosłownie jakbym zapomniała jak to jest i robiła to pierwszy raz hehe;)
Ogólnie to ja dziś "zdychalam" cały dzień, tak mnie kręgosłup bolał. Rano to nawet nie dałam rady na nogi stanąć. Wczoraj troche sie napracowalam nad urodzinami synka, sporo sie zginalam i oto efekty. Ehh. A jutro pierwszy dzień do pracy po prawie miesiącu nieobecności. Ale mi sie nie chce ;(
Kalika, Morwa kciukam za was!
Miłej nocki kobietki!
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja mam takie standardowe głupie pytanie: dzisiaj mam dopiero 12 dc, jajniki w tym cyklu zaczęły boleć mnie dosyć wcześnie, no i 2 dni temu, czyli w 10 dc miałam takie jednodniowe plamienie, zastanawiam się czy to może owulka była tak wcześnie. Niestety (a może i stety) nie mierzę tempki, więc nie mogę tego sprawdzić. No ale moje pytanie: czy któraś z Was miala owulke aż tak wcześnie? chociaż dzisiaj mnie boli lewy jajnik, tzn boli to za dużo powiedziane, bardziej mnie tak szczypie od czasu do czasu, jakby ktoś wbijał igłę...