Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kalika wrote:Morwa, Kochana jak minęła noc? Masz jakieś nowe wieści?
Niepokorna mierz dalej tempkę, rób jeszcze testy owu dla porównania z wczorajszym. Jesli ten byłby dodatni, to owu powinna czaic sie za rogiem. A jak ze śluzem? Czujesz go więcej, podczas jest mega poślizg?
Kalika, nie wiem. Czuję normalny śluz. Nie wiem, czy jest go więcej, czy mniej. Tempkę mierzę, ale spada. -
Niepokorna może to właśnie spadek przedowulacyjny:) Przeanalizuj sobie trochę wykresów z bazy, a zobaczysz, ze często przed sama owu jest właśnie taki spadek.
Morwa u mnie bez zmian. Dzis już jestem na 50 Euthyroxu i trochę serce mi kołacze chwilami, ale poza tym ok. Wczoraj wzięłam tego dupka, a dzis znów bije sie z myślami czy nie lepiej sobie odpuścić, bo boje sie ze to ta ciąża pozamaciczna i tylko sobie zaszkodzę
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Kalika lepiej weź dupka, zdecydujesz po becie w poniedziałek co dalej. Jeśli ciąża jest pozamaciczma to na pewno te dwa dni brania dupka ci nie zaszkodza. Ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie i wierzę że jednak będzie dobrze:-*
Morwa głowa do góry, może to jednak będzie torbiel i nic groźnego z tego nie wyjdzie. Pisz Co tam u ciebie i się trzymaj:-* -
Kalika to straszne ale mam nadzieje, ze po prostu ciaza jest jeszcze tak mlodziutka, ze nic nie bylo widac. Ja wierze w cuda i prosze Cie postaraj sie tez w nie wierzyc. Mam nadzieje, ze jutrzejsza beta potwierdzi moje slowa. Tule i wspieram :*
Morwa kurcze co do choery sie ciebie czepia jakis pech. Trzymam kciuki zeby to jednak byla lagodna zmiana i zeby Fasol sie mocno trzymal :*
Tak wogole to witam sie i zycze milego weekendu :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zetka do tego czasu to skoncze te studia
Ale dzieki ze na mnie nakichalas, jueszcze do tej pory smarki z twarzy zmywam
Marjotka witaj i zycze powodzenia
Magda trzymam kciuki :*
Nataliano, miejmy nadzieje ze pekl ten pecherzyk, bo troche duzy, chociaz jeszcze w normie. Czemu idziesz na monit dopiero w czwartek? Moze przydaloby sie isc wczesniej zobaczyc czy pekl.
Madlene, no wlasnie ja dlatego bym sie raczej nie zdecydowala na Amelie, bo tu czyla sie prawie jak Emilia, wole takie imie ktore czyta sie tak samo po polski i angielsku. Moja kumpela ma Maje na kora w przedszkolu wolaja Meja! Alicja to moje drugie imie
Nataliano popraw dzis bo taki spadek wyglada na owulke, pewnie jutro bedzie skok
Nusia co u Ciebie?
Cigaretta testowalas?
Agata piekna Ci niespodzianke Twoji mezczyzni zrobili
Zetka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak Wam mija weekend?
U nas upał
Sadziłam kwiatki na tarasie, wysadzilam 37 sadzonek, a to nawet jeszcze nie połowa i jeszcze drzewka musze dokupić A teraz ledwo chodzę jak kaczka odebrał mi mazmaz wczoraj wyniki i juz mi morfologia leci, ale to chyba normalka.
No i skóra, szczególnie na rękach mi się luszczy i czerwona od byle czego. Dziś trochę od slonca tez czerwone poliki. A nigdy żadnych alergii nie miałam.
Morwa, jak siesię czujesz? Kalika, bądź dobrej myśli.
Dziewczynki, która teraz testuje?
She, Ty chyba w pn miałaś się skusić? jak się czujesz?
Monika a Ty też nie teraz jakoś na dniach?
Dziewczynki, a macue czasami takie gwałtowne ruchy, przez chwilę kilka razy jakby szybkie tupanie, boksowanie? Bo ja tak mam i zaraz sie boje czy wszystko wporządku u Małego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 19:01
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Zetka u nas za to pochmurno, jesien jakas. Szukam wakacji w Europie, maiala byc Polska ale to stanelo pod znakiem zapytania, a tak bardzo chcemy gdzies wyjechac Tylko ze psy bierzemy a to juz troche wiekszy klopot
Tak, chyba bede testowac w poniedzialek, chociaz to bedzie dopiero 10dpo, ale dluzej nie wytrzymam Objawy - pryszcze, pryszcze, pryszcze. I sutki mnie strasznie bola i sa wrazliwe. Czyli nic nowego
A Ty przestan sie przemeczac!Zetka, Nusia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Zetka wrote:She, trzymam kciuki
Moim pierwszym objawem było mrowienie sutki wieczorem, takie kłucie którego nie miałam nigdy
Zapraszam do Trójmiasta na wakacje A kiedy planujecie?
My w tym roku w połowie lipca, ślę raczej wyjazdówki gdzieś blisko.
Zobaczymy w przyszlym tygodniu czy to objaw ciazy czy urojony
No ja wlasnie planowalam woj pomorskie bo stamtad pochodze, ale nie wiem czy bedzie gdzie spac, bo cala rodzina sie zjezdza i nie bedzie gdzie spac, wiec szukam czegos innego. Marza mi sie Wlochy, jakies ciche, romantyczne miejsce, spacery z piesami i relaks nad jakims jeziorkiem. Tylko gdzie znalezc jakies miejsce w gluszy? Najlepiej agroturystyka, zeby mi kros chociaz obiad ugotowal25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty