X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie zakaz ubierania białej i czarnej sukienki na wesele jest zwyczajnie głupi. Choć wiem, ze cześć osób mocno sie tym kieruje. Wiadomo, ze jak wybieramy białą to nie jest to suknia w stylu panny młodej tylko skromna sukieneczka, wiec raczej nikt nas z panna młoda nie pomyli... Gdybys szła na moje wesele, nie miałabym nic przeciwko białej:)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Zetka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja jak zwykle spać nie mogę :/

Miłego dnia! :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a nie ma jakiegoś sensownego lekarza żeby się coś dowiedzieć,albo ordynatora?

• Zetka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz ze chcesz wiedzieć bo niepewność jest bardziej stresująca. Poza tym, te wyniki nie zawsze są miarodajne.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym cyklu.
    Udanej niedzieli !

Morwa trzymaj się jakoś! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wspolczuje takich lekarzy co nie do konca powiedza jasno o co chodzi,tule;* idaj znac jak cos bedziesz wiedziec wiecej. Mnie od wczoraj boli lewy bok kuje ze masakra,a pod wieczor jeszcze prawy zakuwal myslalam ze sie przekrece,dzis tylko lewy kuje az czuje lewa strone zebra

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze od wczoraj mnie wysypalo na klatce piersiowej i czole,chyba za duzo truskawek pojadlam codziennie....Milej slonecznej niedzieli wam zycze;):* ide robic obiadek

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta to teraz lipiec musi byc twoj z nowym cyklem;*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Fotek nie mam, bo nie kupiłam jeszcze, bo nie wiem właśnie czy wypada...bo ta co mi się najbardziej podobała była taka lekko w wanilię wpadajaca ale to jednak biały...

Ja byłam w białej na weselu. Tylko tez długa była właśnie. .. byłam wtedy w ciąży i nic innego z miejscem na brzuch nie znalazłam. .. ale powiem Ci ze nie czułam się komfortowo. .. to jakieś 7 lat temu a czasy się zmieniają. .. ale miałam wrażenie ze ludzi się gapia na mnie... :P

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowa jestem z Tobą! Też bym się wkurzają z takim brakiem informacji a Tobie stres bardzo niepotrzebny. Z drugiej strony to są tak poważne badania ze być może dłużej trwa to wszystko a już na pewno muszą wykluczyć jakakolwiek pomyłkę czy niedopatrzenie.

U nas wczoraj było Mojej córci Community After Party... wszyscy się dowiedzieli o ciąży bo oczywiście męczenie było o drinkowanie.... ale co tam.... i tak co ma być to będzie. .. czy powiem czy nie powiem. U nas wiosna... trochę słońca a to juz dużo. .. chociaż marzy mi się lato!

SHE ja też szukam wakacji ale na wrzesień gdzieś dopiero.. myślałam o kanarah i Turcji. . Ale teraz w ciąży to chyba Turcję sobie daruje...

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie zazdroszczę ale.dusza u sercem jestem z Tobą. Powiedz mi czy tu juz dzidziusia serduszko widziałaś podczas tych wszystkich USG?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady:-) chyba jednak dalej będę szukała tej sukienki, w ostateczności uszyje:-) jeszcze miesiąc mam to krawcowa zdąży uszyć:-) bo może się faktycznie nieco głupio będę czuła, w sumie na moim ślubie w białej sukience nikogo nie było...

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, ja tez stwierdzilam ze jednak wrzesien lepszy. Troche taniej i akurat bede po koncowych egzaminach :D
    No i mysle, ze moze tydzien Wlochy, tydzien Francja :D Mam wiele pomyslow, ale zobaczymy jak wyjdzie, jak zwykle, wszystko moze sie zdarzyc ...
    Tez mysle, ze powinnas uwazac gdzie jedziesz :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika, a jak Ty się dziś czujesz? Bierzesz leki?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wczoraj byłam na weselu. I przyjaciółka Panny Młodej założyła białą sukienkę. Moim zdaniem to bardzo źle wygląda, nie wypada.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Magda leki biore, fizycznie czuje sie dobrze, pobolewają mnie trochę krzyże i czasami czuje niewielki dyskomfort w podbrzuszu, ale poza tym wszystko OK. Za to psychicznie jest rożnie. Bardzo boje sie ciazy pozamacicznej:( Moj mąż jest przekonany, ze wszystko będzie dobrze i nawet jest w tym przekonywującymi, ale niestety przez fakt mojego wyktalcenia mam większa swiadomosc pewnych rzeczy i nie moge do końca mu uwierzyć:/ Poza tym jutro wyjeżdża wiec pewnie całkiem podupadnie psychicznie:(
    Morwa u Ciebie długo nie było widać pęcherzyka prawda? Kiedy go dopiero wypatrzyli? Co do Twoich wyników to tez sadze, ze chcą to wszystko najpierw dokładnie posprawdzać, a dopiero potem Cię informować, bo ciąża tez może fałszować te wyniki. Ciesz sie, ze nie wciskają Ci niesprawdzonych kitow, tylko poczekaj jak bedą już wiedzieli co jest grane.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Madlene, ja tez stwierdzilam ze jednak wrzesien lepszy. Troche taniej i akurat bede po koncowych egzaminach :D
    No i mysle, ze moze tydzien Wlochy, tydzien Francja :D Mam wiele pomyslow, ale zobaczymy jak wyjdzie, jak zwykle, wszystko moze sie zdarzyc ...
    Tez mysle, ze powinnas uwazac gdzie jedziesz :D

Mi się Francja marzy w przyszłym roku tylko w czerwcu jak będą mistrzostwa w piłkę. Lazurowe wybrzeże powinno być ok... a jak przy okazji się uda się kupić bilety na jakiś meczyk to byłoby super... chociaż nie wiem na ile się to da zorganizować z 4ro miesięcznym maluchem ;)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klika ja też wierze ze będzie ok. Fakty i nauka swoje a nowe życie to cud i tu się może zdarzyć wszystko. Czytałam gdzieś wypowiedź dziewczyny co miała pozamacicza i to ponoć jest niewyobrażalny ból także u Ciebie objawy się nie zgadzają. Maleństwo jest maciupenkie i stad te niejasności!

kalika lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Klika ja też wierze ze będzie ok. Fakty i nauka swoje a nowe życie to cud i tu się może zdarzyć wszystko. Czytałam gdzieś wypowiedź dziewczyny co miała pozamacicza i to ponoć jest niewyobrażalny ból także u Ciebie objawy się nie zgadzają. Maleństwo jest maciupenkie i stad te niejasności!

:*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką miałam w końcu fryzurę :)
    27369c27.jpg

Madlene84 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 538 539 540 541 542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ