Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie zakaz ubierania białej i czarnej sukienki na wesele jest zwyczajnie głupi. Choć wiem, ze cześć osób mocno sie tym kieruje. Wiadomo, ze jak wybieramy białą to nie jest to suknia w stylu panny młodej tylko skromna sukieneczka, wiec raczej nikt nas z panna młoda nie pomyli... Gdybys szła na moje wesele, nie miałabym nic przeciwko białej:)
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wspolczuje takich lekarzy co nie do konca powiedza jasno o co chodzi,tule;* idaj znac jak cos bedziesz wiedziec wiecej. Mnie od wczoraj boli lewy bok kuje ze masakra,a pod wieczor jeszcze prawy zakuwal myslalam ze sie przekrece,dzis tylko lewy kuje az czuje lewa strone zebra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaM85 wrote:Fotek nie mam, bo nie kupiłam jeszcze, bo nie wiem właśnie czy wypada...bo ta co mi się najbardziej podobała była taka lekko w wanilię wpadajaca ale to jednak biały...
Ja byłam w białej na weselu. Tylko tez długa była właśnie. .. byłam wtedy w ciąży i nic innego z miejscem na brzuch nie znalazłam. .. ale powiem Ci ze nie czułam się komfortowo. .. to jakieś 7 lat temu a czasy się zmieniają. .. ale miałam wrażenie ze ludzi się gapia na mnie... -
Mowa jestem z Tobą! Też bym się wkurzają z takim brakiem informacji a Tobie stres bardzo niepotrzebny. Z drugiej strony to są tak poważne badania ze być może dłużej trwa to wszystko a już na pewno muszą wykluczyć jakakolwiek pomyłkę czy niedopatrzenie.
U nas wczoraj było Mojej córci Community After Party... wszyscy się dowiedzieli o ciąży bo oczywiście męczenie było o drinkowanie.... ale co tam.... i tak co ma być to będzie. .. czy powiem czy nie powiem. U nas wiosna... trochę słońca a to juz dużo. .. chociaż marzy mi się lato!
SHE ja też szukam wakacji ale na wrzesień gdzieś dopiero.. myślałam o kanarah i Turcji. . Ale teraz w ciąży to chyba Turcję sobie daruje... -
Dzięki dziewczyny za rady:-) chyba jednak dalej będę szukała tej sukienki, w ostateczności uszyje:-) jeszcze miesiąc mam to krawcowa zdąży uszyć bo może się faktycznie nieco głupio będę czuła, w sumie na moim ślubie w białej sukience nikogo nie było...
-
Madlene, ja tez stwierdzilam ze jednak wrzesien lepszy. Troche taniej i akurat bede po koncowych egzaminach
No i mysle, ze moze tydzien Wlochy, tydzien Francja Mam wiele pomyslow, ale zobaczymy jak wyjdzie, jak zwykle, wszystko moze sie zdarzyc ...
Tez mysle, ze powinnas uwazac gdzie jedzieszMadlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć dziewczyny! Magda leki biore, fizycznie czuje sie dobrze, pobolewają mnie trochę krzyże i czasami czuje niewielki dyskomfort w podbrzuszu, ale poza tym wszystko OK. Za to psychicznie jest rożnie. Bardzo boje sie ciazy pozamacicznej:( Moj mąż jest przekonany, ze wszystko będzie dobrze i nawet jest w tym przekonywującymi, ale niestety przez fakt mojego wyktalcenia mam większa swiadomosc pewnych rzeczy i nie moge do końca mu uwierzyć Poza tym jutro wyjeżdża wiec pewnie całkiem podupadnie psychicznie:(
Morwa u Ciebie długo nie było widać pęcherzyka prawda? Kiedy go dopiero wypatrzyli? Co do Twoich wyników to tez sadze, ze chcą to wszystko najpierw dokładnie posprawdzać, a dopiero potem Cię informować, bo ciąża tez może fałszować te wyniki. Ciesz sie, ze nie wciskają Ci niesprawdzonych kitow, tylko poczekaj jak bedą już wiedzieli co jest grane.
-
She Wolf wrote:Madlene, ja tez stwierdzilam ze jednak wrzesien lepszy. Troche taniej i akurat bede po koncowych egzaminach
No i mysle, ze moze tydzien Wlochy, tydzien Francja Mam wiele pomyslow, ale zobaczymy jak wyjdzie, jak zwykle, wszystko moze sie zdarzyc ...
Tez mysle, ze powinnas uwazac gdzie jedziesz
Mi się Francja marzy w przyszłym roku tylko w czerwcu jak będą mistrzostwa w piłkę. Lazurowe wybrzeże powinno być ok... a jak przy okazji się uda się kupić bilety na jakiś meczyk to byłoby super... chociaż nie wiem na ile się to da zorganizować z 4ro miesięcznym maluchem
-
Klika ja też wierze ze będzie ok. Fakty i nauka swoje a nowe życie to cud i tu się może zdarzyć wszystko. Czytałam gdzieś wypowiedź dziewczyny co miała pozamacicza i to ponoć jest niewyobrażalny ból także u Ciebie objawy się nie zgadzają. Maleństwo jest maciupenkie i stad te niejasności!
kalika lubi tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:Klika ja też wierze ze będzie ok. Fakty i nauka swoje a nowe życie to cud i tu się może zdarzyć wszystko. Czytałam gdzieś wypowiedź dziewczyny co miała pozamacicza i to ponoć jest niewyobrażalny ból także u Ciebie objawy się nie zgadzają. Maleństwo jest maciupenkie i stad te niejasności!
:*