Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Triss, nic nie chce mowic ale wiesz co to oznacza
Morwa, wez tabliczke ze swoim imieniem w razie czego haha!triss, stacey lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
triss wrote:e mi się jakos w takie objawy nie chce wierzyć. Obie ciąze miałam bezobjawowe, wiec teraz tez jakos tego nie łacze...
She co tam monitorek Ci mówi?
Kazda ciaza jest inna poczekamy zobaczymy
Aaaa mowi, ze to jeszcze nieplodny dzien, pewnie owu sie troche opozni
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczynki przepraszam ze się nie odzywam, nie myślcie ze Was opuściłam
Mam ciężkie dni w pracy, właśnie zrobiłam sobie mała przerwę.
Czuje się nie wiem jak. Tzn pobolewa brzuch i krzyż. Codziennie robie test i jest tylko leciutko ciemniejszy niż dnia poprzedniego. Grubych krech jeszcze nie miałam. A na bete mogę dopiero w pt. Nie wiem czy jest sens w pt i pn? Przyrost po 72 niby powinien być 114%.
Do tego ogromne nerwy w pracy i w domu bo teściowa wczoraj w szpitalu wylądowała i kolorowo nie jest. Nie wiem co ze świętami. No ale juz nie marudze.
Czekam teraz po kolei na Wasze testowanie. Triss Ty jutro?
Miłego dnia25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zetka kochana :* nie przemęczaj się, zwolnij trochę...nie mozesz isc na L4 teraz pewnie? wspolczuje problemów z tesciową, ale cóz to jest w porówaniu z takim szczesciem :*
ja chyba zrezygnuje z tego testu jutro, zobacze jak wykres bedzie wyglądał, ale 11dpo to troche za wcześnie jednak
She znaczy masz zupełnie niepłodne czy high?
ja w poprzednim cyklu miałam puste kólka i od razu peak... -
No właśnie nie mogę do świąt musze wypuścić trzy projekty straszne nerwy, brzuch mnie dziś bolał, a co chodzę do toalety to że strachem To moze faktycznie poczekaj chwileczkę bo 11dpo to może być jeszcze nie widać.
A ja zrobiłam dziś taki sam test co ten pierwszy w sobotę 10 czułość i nic nie widać te testy jakaś lipa. Zrobiłam tez inny 25 i była troszkę mocniejsza nóż wczoraj.
-
Zetka tule bardzo mocno :* Nie powinnas sie tak przemeczac
Idz na ta bete - bedziesz o wiele spokojniejsza, a tak to sie martwisz niepotrzebnie
Triss, na razie jest Low zawsze w 10dc bylo juz High albo Peak, ale widocznie cos nie halo w tym miesiacu, bo i tempka mi troche skacze jak nigdy. Jak jutro znow bedzie Low to sie zdenerwuje
Mi tez sie wydaje, ze powinnas poczekac moze z 1 dzien dluzej....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Zetka a po tych projektach jak skonczysz? wiem, że ciąza to nie choroba ale z drugiej strony chociaż w tych pierwszych tygodniach dobrze by było zebys się tak nie przemęczała :* ja tez juz słyszałam o tych 10-kach że guzik warte
She ale u Ciebie dopiero 10dc, to masz jeszcze kilka dni do owulki. Każdy cykkl jest inny, sama wiesz. Albo faktycznie owulka Ci sie opóźni trochę.
Czekam z testem, z resztą nie mam w domu, a nie chce mi się dziś nigdzie jechac na zakupy moze w piatek spróbuje jak tempka bedzie ładna.
-
triss wrote:
She ale u Ciebie dopiero 10dc, to masz jeszcze kilka dni do owulki. Każdy cykkl jest inny, sama wiesz. Albo faktycznie owulka Ci sie opóźni trochę.
Czekam z testem, z resztą nie mam w domu, a nie chce mi się dziś nigdzie jechac na zakupy moze w piatek spróbuje jak tempka bedzie ładna.
No, tylko wiadomo - to czekanie jest takie dolujace jak sie jutro nie ruszy to bede sie martwic, bo dawno nie mialam cyklu dluzszego niz 29 dni.
Przesylka z Inofoliciem nie doszla co z ta poczta? Ciekawe czy nie zgubili czasem
Masz racje, poczekaj do piatku, w 12dc wieksza szansa zeby zobaczyc II kreseczki25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe wolf mi przesyłka szła 5 dni, a teraz przed świętami pewnie na poczcie mają zajob.. nie martw się kochana, jutro pewnie dojdzie paczka
triss trzymam kciuki, masz rację zrób test na spokojnie kiedy będziesz gotowa, będzie zielono i będzie szał pał !
ja mam chwilę dla siebie, mężulek pojechał z bratem na zakupy świąteczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:08
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:She wolf mi przesyłka szła 5 dni, a teraz przed świętami pewnie na poczcie mają zajob.. nie martw się kochana, jutro pewnie dojdzie paczka
ja mam chwilę dla siebie, mężulek pojechał z bratem na zakupy świąteczne
Z apteki do mamy doszla, ale z Polski do UK idzie od zeszlego poniedzialku
Mam nadzieje, ze nie zgubili, bo tam byly 4 opakowania i do tego 3 opakowania Dupka. Jakies 250zl w tabletkach!
A ja pakuje paczke do Polski
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnySHE uuuu to ponad tydzien już :o rzeczywiście długo, ale pewnie dojdzie na dniach
staraczka dobrze, że już lepiej się czujesz :*
u mnie nic ciekawego, oglądam Ukrytą prawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:16
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:SHE uuuu to ponad tydzien już :o rzeczywiście długo, ale pewnie dojdzie na dniach
staraczka dobrze, że już lepiej się czujesz :*
u mnie nic ciekawego, oglądam Ukrytą prawdę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:no ja też myślę.. właściwie to tak siedzę i dumam, ohhhh jak bardzo bym chciała w sylwestra ogłosić dobrą nowinę... aż się łezka w oku kręci
ale za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki cassie i Zetka dobrą passę zaczęły to będzie dobrze -
nick nieaktualny