Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta dla Ciebie: Pawel wyznal Ani milosc a Martyna uslyszala. Martyna go wyrzuca z domu. Jednak Anka ma narzeczonego i grala sobie z nim w gre zeby sie odegrac na nim za to ze kiedys on ja zostawil. Pawel pppstanawia przeprosic Martyne i oswiadcza sie jej przy okazji. Ale Martyna juz jest z Irkiem (tym kolega z salonu ). KONIEC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:56
Cigaretta, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak mnie nie było to czytałam co u Was i dopadałam męża bo mi libido wróciło do normy po wielu miesiącach :p Ja też się cieszę, jakoś mi ulżyło, że wróciłam Chociaż ze staraniami dalej luzuje, powiedziałam mężowi, że nie chce się starać, co ma być to będzie. Nie mierze temperatury, pójdę do tego gina skoro już się umówiłam, ale to też tak kontrolnie na luzie.
-
nick nieaktualny
-
Martika
Triss, chyba jutro pójdę na bete jeśli kolejki nie będzie i zdążę do 8 dojechać do pracy. Mam nadzieje
Na zwolnienie nie chciałabym chodzić, tzn w ogóle chciałabym powiedzieć dopiero po 12 tyg. Tak samo zrobiłam w ciąży z synkiem. I chciałabym jak najdłużej być w pracy jeśli będzie wszystko ok z tym ze co jakiś czas na chwile odpoczynku to chętnie zobaczymy
Kochane trzymam nocne kciuki. Musicie dołączyć jak najszybciej bo ja tam nic nie kumam dobrze ze jest Cassie, Juwelka to mi raźniej wiec proszę pospieszcie się
Triss, to może w piątek zatestujesz albo jak Ci będzie pasowało, tylko nie kupuj tych dziesiątek
She, mam nadzieje ze ten cykl będzie dłuższy niż 29 dni, jakieś powiedzmy 40 tygodni
Cigaretta, a Ty kiedy kochana testujesz?
Madlene, pracusiu czuje się przy Tobie jak nierób
Morwa, mocno przeziebiona jesteś?
Kotowa, a Ty kiedy dołączysz?
Staraczka, lepiej Ci? Kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:54
She Wolf, Nusia, triss lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Ja ostatnio tak zapracowana jestem, że nie mam czasu zajrzeć, ale już nadrobiłam
Martika, witaj z powrotem!!!
Triss, pięknie wygląda ten Twój wykres, trzymam mocno kciuki!
Zetka, spróbuj chociaż trochę odpocząć, praca nie jest tego warta... Może rzeczywiście rozważ L4 chociaż na trochę?
Kotowa, She i reszta dziewczyn testujących w święta, mam nadzieję, że to będzie Wasz najpiękniejszy prezent!
A ja dziś byłam u gina i w sumie nic nowego się nie dowiedziałam, ale jakoś tak mnie natchnął optymizmem. Mam jeszcze brać dostinex i dupka, bo dopiero 2 cykle biorę, a one mogą troszkę więcej czasu potrzebować. I kazał mi brać inofolic 2x dziennie, także zwiększyłam dawkę i liczę na turbodoładowanie!
Kurcze, no niby wszystko z nami w porządku, a już ponad rok się nie udaje...
Następnym krokiem będzie sprawdzenie drożności jajowodów, ale tego się strasznie boję. Miała któraś z Was?
W ogóle to zastanawiam się, czy nie przenieść się do kliniki leczenia niepłodności. Teraz chodzę do gina i endo do luxmedu, bo tam mam abonament, ale zaczynam myśleć, że może prawdziwi spece od niepłodności będą w stanie jakoś dokładniej mnie zdiagnozować... Jak myślicie? Wy chodzicie do zwykłego gina czy do kliniki?
Buziaki dla Was i lecę czytać odpowiedzi profesoratriss lubi tę wiadomość
-
Agaja, a co gin radzi? Niby po roku kierują do kliniki. Nie wiem kurcze. A w jakim wieku jesteście? Mąż robił badania?
Kurcze musze Wasze wykresy nadrobic
Madlene kocham, ja już od ponad tygodnia takiego lenia mam z miesiąc temu też wiec to nie przez ciążę hihi
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Gin mówi, żeby jeszcze pobrać leki przez kilka cykli i potem ewentualnie sprawdzić drożność jajowodów. Nie miałam też robionego pełnego monitoringu, ale w tym cyklu owu będzie w święta więc musimy poczekać z monitoringiem do następnego.
Ja mam 29 lat, także tak nie za dużo nie za mało Mąż robił badania i ma nienajgorsze wyniki, poza czasem upłynnienia, bo 60 min, czyli górna granica normy. Kupiłam mu androvit i będzie się wspomagał
Ja dużą nadzieję pokładam w tym słynnym inofolicu no zobaczymy... -
nick nieaktualny