Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotowa wrote:Dziewczyny wstępne wyniki pokazały, że wszystko jest dobrze, szczegółowe będą dopiero za 2 tyg, jak będę w Polsce na wakacjach. Powiedziała, że nie będa dzwonić, żeby wypoczywać. Niby wszystko ok, ale póki nie będzie szczegółowych, dalej zostaje jakaś niepewność.
I potwierdzilismy córeczkę
Dla uspokojenia po calych stresach kazała mi się polozyc i słuchałam sobie serduszka
Nie wiem czy to kwestia małego brzucha czy sporych wymiarów małej, ale dobrze już czuję ruchy
Kahaśka jak się czujesz? Moja siostra jest na tym samym etapie ciąży i paskudnie się już meczy...
No i czasami boli miednica, kość łonowa, więc chodzę jak kaczka.
Zetka lubi tę wiadomość
-
Kotowa ja wiem, ze jest wszystko w porzadku. Ciesze sie tez ze lepiej sie czujesz i corci gratuluje :*
misia gratulacje
kahaska dokladnie - naturalne to jak sie czujesz, ale nie zmienia to faktu, ze koncowka meczaca bardzo czesto.
Niepokorna fajnie, ze tak bezproblemowo z imionami, u nas pewnie bedzie wojna na calegoKotowa lubi tę wiadomość
-
Kotowa, super wieści
Juwelka, Kahaska, Believe, Malagosia jak u Was?
Ja wylądowałam wczoraj na IP bo się źle czułam. Okazało się ze Michaś znowu jest głową do góry nie wiem czy to była pomyłka lekarza ostatnio, bo 3tyg temu był główka do góry, za parę dni na dole na wizycie a teraz po 2,5 tyg znow główka u góry. Kurde, nie chce rodzić pośladkowo No i też nie przybiera za dużo bo w niecałe 3tyg tylko 400g (teraz ma ok 2kg). No ale mam nadzieję że będzie dobrze.
Miłego dnia. U nas upał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 08:36
Kotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w dwupaku. Pełnia to ściema
Szykuję się na KTG i usg. Zobaczymy co tam w macicy słychać
Morwa najlepszego i spełnienia każdego życzenia
Niepokorna niechcący mi się polubiło. Ja na początku ciąży też miałam objawy chorobowe. Pomógł syrop z cebuli (siekasz drobno i zasypujesz cukrem, jak puści sok to cedzisz i pijesz od czasu do czasu po łyżce).Zetka, Morwa, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Juwelka, wizytę mam w pn wiec zapytam. Mam nadzieje ze się obróci. Martwi mnie to. Nie wiesz jak jest z poradami w Gdańsku z pośladkowym?
Tez mam wizytę w pn jeśli nic się nie będzie działo?
Kahaśka trzyma kciuki za ktg
Niepokorna popieramy syrop z cebuli. Ja tez braku syropki i tabletki prenalen lub coś w tym stylu.
-
nick nieaktualny