Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Nie miałam wczoraj weny, żeby Wam smęcić, bo humor miałam większość dnia naprawdę paskudny Ale już się jakoś pozbierałam. Teraz muszę kumulować energię na nowy cykl
Juwelka i jeszcze ja ogromnie gratuluję! Duży chłopczyk Teraz tylko dużo zdrówka
Madlene to teraz już tylko odpoczynek. Mój mąż też miewa takie dolegliwości i w jego przypadku skuteczne jest tylko leżenie. Nie pora zwolnić trochę?Madlene84 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Dzien dobry dziewczyny,
Smerfelinka co Ty masz takie plamienia?
Niepokorna jak sie masz?
Gdzie reszta? Co takie zabiegane? She? Morwa? Cigaretta? Monika? Klaudia? Kalika? Astrate?
Ja tam sie ie dam jakiemus bolowi plecow, pojawil sie to i zniknie Ja to licze na zwiekszenie obrotow przez kolejne 3 miesiace, zaraz sie zaczyna 2 trymestr i wciaz wierze ze bedzie ksiazkowo, bede miec mase energii i swietnie sie czuc? Dzis ide do fryzjera to juz sobie humorek poprawie, bo nie moge na siebie patrzec. Jutro w planach lepienie pierogow, dobrze ze przy tym mozna siedziec.
Pochwale Wam sie again - mamy z mezem dobry tydzien po prostu - wczorja maz dostal nowy kontrakt, w nowej firmie, czekal na niego od lutego. Paradoks taki, bo przez 3 miesiace beda mu placic mniej niz zarabial w obecnej pracy, do tego tutaj jest kierownikiem zmiany, a tam bedzie zwyklym pracownikiem, ale bardzo chcial sie dostac do tej firmy. To calkiem dobry pracodawca z fajnymi perspektywami na przyszlosc. Tam probowali mojego meza od lutego zwerbowac, ale wlasnie na wyzsze stanowiska, ale ze to duza firma to zwiazki zawodowe nie godzily sie, zeby przyjac na wyzsze stanowisko kogos z zewnatrz. Takze musi zaczac od dolu, ale jak juz jest pracownikiem tej firmy to wierze, ze teraz bedzie sie mogl spokojnie piac w gore. Jest strasznie dobrym pracownikiem, a ta firma szanuje ludzi, czego w obcnej pracy mu brakowalo. Jestem z niego bardzo dumna Musialam sie z Wami podzielic, no bo z kim
Milego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:11
Smerfelinka, Astrate lubią tę wiadomość
-
Madlene,
Gratulacje dla męża i dla Ciebie z powodu udanego męża
Co u mnie? Hmm, w zasadzie bez zmian. Mąż zdecydował się na zmianę pracy, bo za małą kasę mają zbyt wielkie wymagania. Np. jednwgo dnia pracujesz do 23:00, a następnego masz być na 07:00 rano. I tak przez 9 dni pod rząd. To niedorzeczne i męczące. Zrezygnował i pewnie zaraz znajdzie coś lepszego A ja w zasadzie cały czas wypoczywam
Smerfelinka,
To nie wygląda jak miesiączka. Może to takie plamienia jak moje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 11:35
Madlene84, Astrate lubią tę wiadomość
-
Madlene, Niepokorna właśnie coraz bardziej mnie to martwi Mój poprzedni gin olał to, a u tego nowego dopiero drugi raz byłam. Oczywiście mówiłam o tym i też go to zmartwiło, a teraz jak pójdę we wrześniu, to mam mu dokładną relację z ostatnich cykli zdać i będziemy działać. Wcześniej takie plamienia miewałam 1, góra 2 dni przed i po @, a to co się teraz dzieje, to w ogóle jakaś masakra. Coś mi się chyba posypało w organizmie
Ale mam dzisiaj zapierdziel w pracy Postaram się odezwać popołudniu.👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania, choć czytam Was codziennie. Mam teraz bardzo ciężki czas w pracy, dużo stresu i chyba to zabija moja kreatywność na innych polach;)
Madlene, gratuluje męża i mężowi Ty to jesteś niezniszczalna chyba-ledwo żyjesz, ale gotujesz, pieczesz, itp itd Podziwiam :*
Niepokorna, teraz będziesz mogła spać spokojnie - mąż porzucił egzotyczne piękności z pracy;)
Smerfelinka, badałaś progesteron kiedykolwiek? Może te plamienia i trudności z zajściem w ciąże sa spowodowane jego niedoborem???
Klaudia, mimo @ ciasto udane? Oby 10 okazała sie szczęśliwa
Astrate, jak po wizycie u gina? Co powiedział?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:19
Madlene84 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:
Madlene, gratuluje męża i mężowi Ty to jesteś niezniszczalna chyba-ledwo żyjesz, ale gotujesz, pieczesz, itp itd Podziwiam :*
kalika to mnie w miare trzyma w pionie
Moja zebra tez udana, a robilam po raz pierwszy. Jutro pierogi, a farsz juz sobie przygotowalam.
Wlosy tez udane, hormony ciazowe nie zaszalaly, nareszcie paskudnego odrostu brak.
Moj maz na imprezie, oblewa nowe stanowisko... ja polozylam dzieci i sie zastanawiam co tu robic....ale pewnie zanim sie zastanowie to pokona mnie sennosc Musze poprasowac, chcialabym wrocic do szycia.... ale to na wciaz bolace plecy chyba jeszcze dzis nie bardzo. No i zostalo mi pol roku, aby zrobic dla dzidziusia kocyka na drutach. Dla mojej dwojki zrobilam, wiec wypada i trzeciemu taka pamiatke sprawic.
W srode mam rozmowe o prace - jakies zwykle sprzatanie- nic w zawodzie, ale chcialabym znalezc cos tylko na sierpien, zeby nie utknac w domu, wiec wszystko mi jedno co, byle blisko domu i na wczesne poranne godziny ... chociaz na wozek bym dorobilaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 23:17
-
Madlene, gratuluje nowego stanowiska męża i Powodzenia z pracą Tylko uważaj na siebie i nie dźwigaj!
Klaudia, oby następny cykl był strzałem w dziesiątkę!
Niepokorna, trzymam kciuki za męża żeby szybko znalazł coś ciekawego!
Smerfelinka, mam nadzieję że to po prostu implantacja :*
Kalika, okazało się że mam 5cm torbiel...poprzedni gin powinien zainwestować w okulary bo ciężko jest coś takiego przeoczyć....hormony mi się posypały...tarczyca skoczyła do góry...dostałam tabletki anty na wyciszenie i wchłonięcie się torbielki także do starań wracam za jakieś 38 dni W między czasie wizyta u endo mam sprawdzić prolaktyne i obniżyć tsh
Dziewczyny czy któraś z Was bierze letrox? Wizyte mam dopiero 18.08 a musze już zacząć zbijać i tak się zastanawiam jak to z dawkami? Narazie 3 dzień biorę 75 i myślę co dalej...może 5x75 i 2x50?
Morwa, znasz jakiegoś ginekologa-endokrynologa w okolicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:54
klaudia1534 lubi tę wiadomość