Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madlene,
No właśnie się zmobilizowałam i wstałam z łóżka. Byłam na zakupach, a teraz odpoczywam i gotuję zupę pomidorową
Kochana, to pewnie znasz się w pełni na języu HTML??
juwelka,
Wielkie gratulacje. Urodziłaś kawał chłopa Wypoczywaj, a my zdjęcie poprosimy
Tak przy okazji dzwoniłam dzisiaj do mojej firmy i okazało się, że zaakceptowali moje pismo i anulowali moje wypowiedzenie umowy, więc teraz pozostaje mi tylko załatwiać ciągłe zwolnienia ciążowe i do porodu będę dostawała 100% wynagrodzenia, a po porodzie przysługuje mi 12 miesięcy macierzyńskiego płatnego 80% Jestem szczęśliwa. Teraz tylko żeby się udawało ze zwolnieniami i będzie cudownieAstrate, juwelka lubią tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:Niepokorna trzymam kciuki aby było bo Twojej myśli. Napisze Ci później maila... taka historia znajomych którzy wyjechali do UK... może się przydać.
Tak jest: full HTML CSS javaquery... takie tam
Czekam na e-maila.
a co do Twoich umiejętności zazdroszczę. Chciałabym umieć HTML, bo mogłabym sama stworzyć sobie własnwgo bloga -
Blog juz jest bardziej oparty na zewnętrznych narzędziach jak np WordPress ale znając CSS i HTML można go pod siebie indywidualnie dopasować.
Ale tu cisza dzisiaj.
Normalnie boje się siedzenia w ddomu.od.rana do wieczora. .. niby zajęcia sobie znajdę. .. mam długa listę rzeczy do zrobienia ale boję się że popadnie w jakiś letargu tym bardziej nic mi się nie będzie chciało no bo niby nic nie musze... żeby jeszcze była letnia pogoda to bym się bardziej cieszyła z tego wolnego miesiąca. ... a tak normalnie się boje... -
Ja się nie boję nudy. Bo pomysłów na wolny czas mam dużo. Boje się ze nie będzie mi się nic chciało. Ze się nie będę umiała zmobilizować skoro nie musze i skoro cały dzień przede mną. I utkne w domu nic nie robiąc.
O 10.00 właśnie wstałam ... i się zamiast wziąść za sprzątanie obiad to znów leżę na kanapie i pisze głupoty -
Madlene,
Czasem takie lenistwo jest potrzebne
Ja dzisiaj pół nocy nie przespałam, bo bolał mnie brzuch. Ale na szczęście nie jakoś strasznie. Teraz czuję się już dobrze. Ale pewnie cały dzień będę zamulonaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 11:13
-
juwelka wrote:hej dziewczyny Tymek urodził się w niedziele o 11;25
Przez CC, ponieważ był za duzy i nie zmieściłby się
Ważył 4020 i 57 cm hihi
Jest najsłodszy i najpiękniejszy, od wczoraj jesteśmy już w domku;)
Życzę każdej, aby w końcu doczekała się swojego maluszka;)juwelka lubi tę wiadomość
-
Juwelka gratuluję :*:*:*:*
Dziewczyny BŁAGAM POMOCY właśnie wróciłam z toalety i przy podcieraniu mam mnóstwo takiego leciusieńko różowego śluzu przy głębszej ,,penetracji,, jest go duuuzo ale na bieliźnie nie co to może być na miesiączkę jest zdecydowanie za wcześnie.... -
No nie... strzelilo mi cos w plecach:( U nas na slasku sie mowilo, ze to tzw: "heksa" Chodzi o nie dokonca zidentyfikowany bol w plecach, raczej to miesnie chyba, w srodkowej czesci, sa pozycje w ktorych nie boli w ogole (glownie w lezacej), ale jak tylko plecy musza byc utrzymane/podtrzymane to boli, tak strzyka w zaleznosci od ruchu.... az bezdech lapie Juz mi sie zdarzylo kiedys... kilka razy... idealnie pomagal plaster rozgrzewajacy.... ktorego w ciazy przykleic sobie nie mozna
A mialam dzisiaj prasowac i robic rurki z kremem....
Ania24 ja mialam taka lekko rozowa wydzieline, ale pozniej troche.... w 11dpo. Nie martw sie na zapas. Obserwuj sie... co ma byc to bedzie :* A ja trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 19:53